• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

bugünkü menümü de yazayım ben.
sahur
yok uyuyakaldım

iftar
5 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran
2 hurma
belki bir parça simit

bu aralar hiçbir şey yiyemiyorum. ciddi anlamda aç geziyorum. midem çok aşırı küçülmüş napacağımı bilemiyorum.

Merhaba Arkadaşlar,:KK54:
Sabah menüm,:kk77:
1 kibrit kutusu light beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

* Eğer sabah yumurta yiyemez isem 2 kibrit kutusu light beyaz peynir yiyebiliyorum.

Gününüz güzel geçsin. :KK54:
Şu yumurtayı yiyenlere hayranım ben yiyemiyorum artık of afiyet olsun canım

bugünkü menümü de yazayım ben.
sahur
yok uyuyakaldım

iftar
5 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran
2 hurma
belki bir parça simit

bu aralar hiçbir şey yiyemiyorum. ciddi anlamda aç geziyorum. midem çok aşırı küçülmüş napacağımı bilemiyorum.
Canım kesin ondandır Ne güzel bizlerinde küçülse keşke

Canım kesin ondandır Ne güzel bizlerinde küçülse keşke

ahh cnm fazlası da zararmış. ben de böyle istiyordum da şimdi iftarda yazdıklarımı zorla tiksinerek yiyorum. sahurda ya uyuyakalıyorum ya yiyemiyorum. gündüzde çok halsiz mide bulantısı, baş ağrısı ile uğraşıyorum. bir ortayı bulamadım. vur deyince öldürüyorum :D

ahh cnm fazlası da zararmış. ben de böyle istiyordum da şimdi iftarda yazdıklarımı zorla tiksinerek yiyorum. sahurda ya uyuyakalıyorum ya yiyemiyorum. gündüzde çok halsiz mide bulantısı, baş ağrısı ile uğraşıyorum. bir ortayı bulamadım. vur deyince öldürüyorum :KK70:
Bende kahvaltılık yiyemiyorum benim neden acaba midemin küçülmediğine Emin'im hamur işini zararlı şeyleri tıka basa yiyorum :KK53:işte gündüz halsiz olmak çok kötü Canım vitamin al diyeceğim ama bu Sefer verdiğin kiloları geri alacaksın iki ucu şey değnek ya tövbe rabbime :KK70:

Bende kahvaltılık yiyemiyorum benim neden acaba midemin küçülmediğine Emin'im hamur işini zararlı şeyleri tıka basa yiyorum :KK53:işte gündüz halsiz olmak çok kötü Canım vitamin al diyeceğim ama bu Sefer verdiğin kiloları geri alacaksın iki ucu şey değnek ya tövbe rabbime :KK70:

puhahaha :D aynen öyle. biz şişmandaşların kaderi bu :D acaba tatlı olsa yermiyim ki:D benim de zaafım şekerli gıdalar. hep onlar yüzünden şiştim. ekmek yemem, hamuru işi yemem, pilav yemem, kızartma yemem. paketli gıda da tek nescafe içerdim. ama gelgörki pasta, puding, çikolata, şerbetliler... ohoooo :D bunlar bitirdi beni.

puhahaha :KK70: aynen öyle. biz şişmandaşların kaderi bu :KK70: acaba tatlı olsa yermiyim ki:KK70: benim de zaafım şekerli gıdalar. hep onlar yüzünden şiştim. ekmek yemem, hamuru işi yemem, pilav yemem, kızartma yemem. paketli gıda da tek nescafe içerdim. ama gelgörki pasta, puding, çikolata, şerbetliler... ohoooo :KK70: bunlar bitirdi beni.
Aynen kaderimize bak :KK70:bende tatlı yemem aramam işte ekmekçiyim ben birde patates kızartması bir ara acayip takıntı olmuştu şükür atlattım :KK75:sende tatlı isteyince kuru meyve ve sütlü tatlılardan ye olmaz mı

Iyiyim şimdi canim bayağı hastalandim gözlerim bile iltihap olmuş simdi cok iyiyim bide nazar oldu.bi türlü giremedim hastaydim hem bahçeye gittik cok sicakti calistik iki gündür ordanda mukavale derken aksam iftar hazirligi yetisrmedim zaman çabuk geçiyor.sizler Nasılsıniz canlarrr

Iyiyim şimdi canim bayağı hastalandim gözlerim bile iltihap olmuş simdi cok iyiyim bide nazar oldu.bi türlü giremedim hastaydim hem bahçeye gittik cok sicakti calistik iki gündür ordanda mukavale derken aksam iftar hazirligi yetisrmedim zaman çabuk geçiyor.sizler Nasılsıniz canlarrr
Kesin nazardır Canım rabbim kötü gözlerden uzak tutsun bizleri geçmiş olsun baya aktifsin sen maşallah senin yerinde olmak isterdim

Aynen kaderimize bak :KK70:bende tatlı yemem aramam işte ekmekçiyim ben birde patates kızartması bir ara acayip takıntı olmuştu şükür atlattım :KK75:sende tatlı isteyince kuru meyve ve sütlü tatlılardan ye olmaz mı

oyy oyy .. cnm Antepteyim ben. kahvaltıya fıstıklı katmerle başlanıp baklava künefeyle devam eden bir ildeyim yani :KK70: birinden kaçsam öbürüne tosluyorum. çalıştığım kurumda ha bire baklava, şöbiyet dağıtıyorlar. masamdan beş dakika kalkıyorum geldiğimde bir tabak :KK70: artık arkadaşlara dağıtıyorum ama hakkımı da :KK70: yani tadımlık da kurtarmıyor beni. çözümü yememekte buldum.
senin kızartma takıntın gibi benim de katmer ve lokma takıntısı olan grubum vardı. çok şükür o gruptan çıktım ben de :KK70:

çok geçmiş olsun. bol şifa diliyorum.

oyy oyy .. cnm Antepteyim ben. kahvaltıya fıstıklı katmerle başlanıp baklava künefeyle devam eden bir ildeyim yani :KK70: birinden kaçsam öbürüne tosluyorum. çalıştığım kurumda ha bire baklava, şöbiyet dağıtıyorlar. masamdan beş dakika kalkıyorum geldiğimde bir tabak :KK70: artık arkadaşlara dağıtıyorum ama hakkımı da :KK70: yani tadımlık da kurtarmıyor beni. çözümü yememekte buldum.
senin kızartma takıntın gibi benim de katmer ve lokma takıntısı olan grubum vardı. çok şükür o gruptan çıktım ben de :KK70:
Antep'in yemeklerine bayılırım of hepsi etli yemek :KK53:ben egedeyim Allah'dan öyle tatlılar uçmuyor havalarda :süslü:

İyi geceler kızlar bende kaçıyorum yemekten sonra uzun uzun dolaştım butik butik aman allahım herşey çok pahalı günlük bir elbise 200 tl şalvar pantolon sordum 140 tl uçuyorlar resmen bende 25 tl iki tane ev için elbise aldım eşim evde hep eşofman diye yakınıyordu iki tane de şort aldım

İyi geceler kızlar bende kaçıyorum yemekten sonra uzun uzun dolaştım butik butik aman allahım herşey çok pahalı günlük bir elbise 200 tl şalvar pantolon sordum 140 tl uçuyorlar resmen bende 25 tl iki tane ev için elbise aldım eşim evde hep eşofman diye yakınıyordu iki tane de şort aldım
Güle güle giy canım. Evde eşofman da çok rahat oluyor ama ya... Ya geçenlerde bende baktım çok pahalı gerçekten. Bi eli yüzü düzgün bluz 80 TL den başlıyor, asıl ederi 40 TL bence :110:
Misafirlerim vardı gittiler. Çok yoruldum iyi geceler kızlar...

Back