- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #7.061
Ayy en sevdiğim şindiden iyi tatillerBodrum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy en sevdiğim şindiden iyi tatillerBodrum canım
Günaydın canım geçmiş olsun ilaçlarını aksatma birde güneşe çıkarken koyu renkli güneş gözlüğü kullangünaydın kızlar.. gözlerim çok berbat durumdaydı. sabah bir doktora gittim alerji olmuş ilaçlarımı aldım geldim. inş biran önce düzelir. zira yarım yamalak görüyorum. Rabbim sağlığımızla imtihan etmesin inş.
Evet ben de duymuştum onu belki karabiber değirmeninde falan mı öğütüyorsun dedim.kedikedi84 karatayın sayfası var sağlıklı yaşıyoruz orada okumuştum keten tohumu çekerek kullanmak istiyorsak hemen kullanılması lazımmış bekleyince zehirlenme olasılığı varmış
Hadi ya geçmiş olsun. Bahar Zaman'ından dolayı mı alerji olmuş.günaydın kızlar.. gözlerim çok berbat durumdaydı. sabah bir doktora gittim alerji olmuş ilaçlarımı aldım geldim. inş biran önce düzelir. zira yarım yamalak görüyorum. Rabbim sağlığımızla imtihan etmesin inş.
Değirmenim var Canım da karabiber tuz için kullanıyorum bunu tohum şeklindeEvet ben de duymuştum onu belki karabiber değirmeninde falan mı öğütüyorsun dedim.
Sen neler yapıyorsun Can'ım moralin NasılDeğirmenim var Canım da karabiber tuz için kullanıyorum bunu tohum şeklinde
Günaydın canım Allah şifa versingünaydın kızlar.. gözlerim çok berbat durumdaydı. sabah bir doktora gittim alerji olmuş ilaçlarımı aldım geldim. inş biran önce düzelir. zira yarım yamalak görüyorum. Rabbim sağlığımızla imtihan etmesin inş.
Günaydın canım geçmiş olsun ilaçlarını aksatma birde güneşe çıkarken koyu renkli güneş gözlüğü kullan
Hadi ya geçmiş olsun. Bahar Zaman'ından dolayı mı alerji olmuş.
Günaydın canım Allah şifa versin
Yorgun'um canım ve halsiz havada sıcak ve kapalı bunaltıcı bir sıcaklık var sen nasılsınMerhaba arkadaşlar nasılsınız
İnşallah oğluna geçmez Canım eşine ve sana geçmiş olsunsaolun arkadaşlar. doktor alerji dedi ama alerji değil mikrop bence. zira önce eşimde oldu sonra bana geçti. temennim oğlana bulaşmaması. şimdi daha iyiyim çok şükür.
İnşallah oğluna geçmez Canım eşine ve sana geçmiş olsunsaolun arkadaşlar. doktor alerji dedi ama alerji değil mikrop bence. zira önce eşimde oldu sonra bana geçti. temennim oğlana bulaşmaması. şimdi daha iyiyim çok şükür.
İnşallah oğluna geçmez Canım eşine ve sana geçmiş olsun
saol cnm amin..