• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

günaydın kızlar.. gözlerim çok berbat durumdaydı. sabah bir doktora gittim alerji olmuş ilaçlarımı aldım geldim. inş biran önce düzelir. zira yarım yamalak görüyorum. Rabbim sağlığımızla imtihan etmesin inş.
Günaydın canım geçmiş olsun ilaçlarını aksatma birde güneşe çıkarken koyu renkli güneş gözlüğü kullan

kedikedi84 kedikedi84 karatayın sayfası var sağlıklı yaşıyoruz orada okumuştum keten tohumu çekerek kullanmak istiyorsak hemen kullanılması lazımmış bekleyince zehirlenme olasılığı varmış
Evet ben de duymuştum onu belki karabiber değirmeninde falan mı öğütüyorsun dedim.

günaydın kızlar.. gözlerim çok berbat durumdaydı. sabah bir doktora gittim alerji olmuş ilaçlarımı aldım geldim. inş biran önce düzelir. zira yarım yamalak görüyorum. Rabbim sağlığımızla imtihan etmesin inş.
Hadi ya geçmiş olsun. Bahar Zaman'ından dolayı mı alerji olmuş.

Günaydın canım geçmiş olsun ilaçlarını aksatma birde güneşe çıkarken koyu renkli güneş gözlüğü kullan

Hadi ya geçmiş olsun. Bahar Zaman'ından dolayı mı alerji olmuş.

Günaydın canım Allah şifa versin

saolun arkadaşlar. doktor alerji dedi ama alerji değil mikrop bence. zira önce eşimde oldu sonra bana geçti. temennim oğlana bulaşmaması. şimdi daha iyiyim çok şükür. :KK200:

Merhaba Arkadaşlar,:KK54:
Sabah menüm,:kk77:
1 kibrit kutusu light beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

* Eğer sabah yumurta yiyemez isem 2 kibrit kutusu light beyaz peynir yiyebiliyorum.

Gününüz güzel geçsin. :KK54:

Back