Evliliğim için 35 kilo

Günaydın kızlar ,

Umarım herkes iyidir
Herkes sağlıkla kilo veriyordur, mutludur.

Ben bu hafta koşturmacadan vermiş olabilirim.

Haftaya da çok yoğun olacak. Bu nedenle beni haftaya izinli sayarsanız sevinirim .

Zumba çok keyifli gerçekten
Ben bir defa denemiştim , kondüsyonum düşük olduğu için dersin yarısı olmadan yığıldım.
Senin kondüsyonunda iyi , süper eğlenirsin , tam tamına da yaparsın

Günaydın Hanımlarr,
Oruç tutanlar nasıl gidiyorrr. KEyifler nasıll ? Ben sanki kilo veriyor gibiyimm bakalım ama henüz oruç sersemliğinden akşamları spor yapamıyorum.Sporda yapsam tam olacak. Pazartesi günü aslında oruç tutanlar iftara yakın tartılmalı :) ben kendi adıma söyleyim sabah 2 saat önce kahvaltı yaptığımız için tok sayılıyorum ama öğleden sonra açç oluyorum :) neyse pazartesi gelsin bir sabah bir akşam tartılrım :)

Allah kabul etsin

Dediğin çok doğru iftardan hemen önce tartılmak gerek

Yok canım yatılı değil regl donemindeydim diye iftar misafirlerimi üst uste aldım oruçlu iken yapamıyorum anca kendimize yemek yapıyorum pertim yani ramazan da

Ben iftar yemeklerini çok severim. kalabalık masalarda hep birlikte oruç açmak başka güzel, paylaşmak güzel

Dediğin gibi insan çok yoruluyor , hazırlanmak çok kolay değil.

Bu nedenle ben ramazan öncesinden hazırlık yapıp buzluğa koyuyorum.
Börek, zeytinyağlılar, haşlama otlar, hatta sarma bile

Böylelikle geriye çorba, ana yemek , pilav kalıyor

çayın yanına çıkarmak için kurabiyeleri bile yapıp koyuyorum.

Mrb hanimlar ben oncede bu topige yazdim tabikide fazla kilo sorunsali :) verecegm diyet spor derken 82 den 88 gordum artik cildirmak uzereydim neyse bi diyetisyene gittim listeye uydum suan 78 kiloyum oruca basladim diyeti nasil napicam bilmiyorum ama kendimce sahur yapmiyorum uyanip su iciyorum ..bi tek iftar yapiyorum bakalim bu ay ne kadar vericem :) boy 1.72,kilo 78 duyetisyenim 74 ideal kilon diyo ama inanmiyorm hedefim 70 kizlar

Sahursuz zorlanmıyor musunuz? Bence sahur daha önemliii yani yedikleriniz bakımından iftarı belki bir çorba salata ile geçiştirebilirisniz ama sahurda bol protein ve yeşillik yemelisniz

Sahursuz zorlanmıyor musunuz? Bence sahur daha önemliii yani yedikleriniz bakımından iftarı belki bir çorba salata ile geçiştirebilirisniz ama sahurda bol protein ve yeşillik yemelisniz
Zorlaniyorum tabiki ama sahurda yedikten sonra uyuyorsun cok tehlikeli kilo alirim oyle ama iftarda yesemde sonra cok hareket ediyirum

Oruç güzel gidiyor hic aramiyorum pazartesi büyük ihtimal regl olucam simdiden gergin bi dönem geçiriyorum hayirlisiyla pazartesi olaydi :))
bi tek tatli krizim oluyor illa iki çatal yiyorum aha bugun tatlı yok yemicem şükür onun dışında güzel gidiyor...

Ay çok güzel olur insan aynı şeyi yapmaktan sıkılıyor hem arada değiştirmek de lazım bence farklı hareket farklı kası çalıştırıyor hem.

Of çok kötüymüş durum. İnşallah bir an önce patron işleri toparlar her iş yeri bi sürü insanın ekmek kapısı.

Aynen çok doğru söylüyorsun öteki türlü doğru olmaz. İyi ki söyledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…