• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Hadi kizlar yarin aksama dogru görüşürüz gunduzleri gelemiyorum sabahtan ogleye ce çocuklar lan ilgileniyorum ogle sonu mukavele ondan sonracima burdayim opuldunuz sagliklica kalın bacilarrr
Allah kabul etsin canım bende eşimin sahurunu hazırladım o kalktı ben yatıyorum. Öptüm..

Evet haklisin millet in sorusu hic bitmez bizim hassas noktamizya batıyor bazen hele tam dengesiz insanlar var dik dik gozune baka baka sorarlar en iyisi fazla muhattap olmucan ee biz onlarin hassas noktalarından bahsediyokmu amannn konusacak laf ariylar uzerlerimizdenn..rabbim bos konusanlardan uzak etsinn..kimse kimsenin sikintisini cekmeyincr anlamazlar bizi biz anlariz ancak..
Aynen biz onların hassas noktalarına parmak basmıyoruz onu demek istemiştim ben de...

Kızlar yine Leslie 1 mil+Jillian 30 day shred yaptım. Sonra duşta kahve telvesi ile bacaklarıma peeling , soğuk duş, sonra selülit kremi.
Menüm: sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
Öğlen: Mercimek çorbası
Akşam: Ton balığı yarım dilim pide.

miyav_su yanlız kalıp kafasını toparlamak için üyeliğini askıya aldırmış anladığım kadarıyla kızlar. Başka topikte bi arkadaş yazmış:KK43:
İnşallah toparlar ya napsin is stresi hayat koşullar calusma saatleri yipratti onun güzel bir tatile ihtiyaci var @miyav_su hemen toparlan bol bol oku dua en iyi ilacc

Selam kızlar nasılsınız ben çok yogunum beş gündür misafirlerim vardı az önce gönderdim biraz evi toparlayıp yarin da dinlemeyi düşünüyorum sizde ne var ne yok bakem dedim

Selam kızlar nasılsınız ben çok yogunum beş gündür misafirlerim vardı az önce gönderdim biraz evi toparlayıp yarin da dinlemeyi düşünüyorum sizde ne var ne yok bakem dedim
İyilik canım ya yatıya mı geldiler yoksa? Çok zor oluyor yatılı misafir...

Bugün yediklerim oruç tutamadigim halde bişey yiyemedim çocuklar evde görmesinler diye
Öğlen 1 sarılı burma tatlısı
Akşam 5ks pilav 1 karniyarik
1 dilim güllaç bu fazlaydı biliyorum ama yedim malesef

Yok canım yatılı değil regl donemindeydim diye iftar misafirlerimi üst uste aldım oruçlu iken yapamıyorum anca kendimize yemek yapıyorum pertim yani ramazan da
Ooo hergün ayrı hazırlık neyse diğer günler sana kalmış oldu.

Back