- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.821
Özelden yazıcam sana seni ve diğer kızları bıraktığım için çok üzüldümAsıl sen nerdesin canımspor yaptım şimdi duşa girip dışarı çıkmam gerek korktum kız terk ettin buraları diye!
Olmaz mı sen yeter ki iste1 fincan kahveniz var mı kızlar Türk kahvesi yAda filtre kahve
He ben burdayım :))) kacakk nerelerdesin kizlari korkutuyummu dedin iyi bari seni gordum burda icim rahatladi şimdi yarim saat sonra mukavale ye gelecekler ancak 17:30 gibi musait olabilirim canim sen yaz ben okurum allaha emanet oll.
Kız banada yaz merak ettik seni nrdsn senÖzelden yazıcam sana seni ve diğer kızları bıraktığım için çok üzüldüminanır mısın
Tamam Canım yazarım sanadaKız banada yaz merak ettik seni nrdsn sen
Canım benim nasılsın oğluşun güzel puan almış tebriklerOlmaz mı sen yeter ki iste
Aynen korkutayım dedim Canım benim Allah kabul etsinHe ben burdayım :))) kacakk nerelerdesin kizlari korkutuyummu dedin iyi bari seni gordum burda icim rahatladi şimdi yarim saat sonra mukavale ye gelecekler ancak 17:30 gibi musait olabilirim canim sen yaz ben okurum allaha emanet oll.
Iyiyim canım sen nasılsın çok şükür oğlumun puanı iyiCanım benim nasılsın oğluşun güzel puan almış tebrikler
Iyiyim canım sen nasılsın çok şükür oğlumun puanı iyiCanım benim nasılsın oğluşun güzel puan almış tebrikler
Doğrudur Canım iyi yapmışsın umarım moralini bozmamışlardırMiyav_su geldim Can'ım bugün arkadaşıma gittim de geç döndüm ancak....
Yok yok en sevdiğim arkadaşım sağolsun çok güzel moral verdi. Sen anlat bakalım...Doğrudur Canım iyi yapmışsın umarım moralini bozmamışlardır
İyi sevindim canım bazıları insanın canını sıkıyorlarYok yok en sevdiğim arkadaşım sağolsun çok güzel moral verdi. Sen anlat bakalım...
Afiyet olsun canım sporda güzel bende bıgün bir yer var dans okulu oraya gideceğim malum bu ay son spor salonu İnan her gün bir bahane uyduruyorum demek ki sıkıldım ağırlık sporundan zumba yapayım diyorum saatleri uyarsaMenümü de yazayım bu arada
Sabah:1 yumurta + 2 burgu peynir
Öğlen:Taze fasülye çok az+yoğurt
Akşam:Tahıllı salata+4hurma
1 mil Leslie ve 30 day shred lever 1 in 4. Gününü tamamladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?