- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.801
Allah kabul etsin canım bende eşimin sahurunu hazırladım o kalktı ben yatıyorum. Öptüm..Hadi kizlar yarin aksama dogru görüşürüz gunduzleri gelemiyorum sabahtan ogleye ce çocuklar lan ilgileniyorum ogle sonu mukavele ondan sonracima burdayim opuldunuz sagliklica kalın bacilarrr
Aynen biz onların hassas noktalarına parmak basmıyoruz onu demek istemiştim ben de...Evet haklisin millet in sorusu hic bitmez bizim hassas noktamizya batıyor bazen hele tam dengesiz insanlar var dik dik gozune baka baka sorarlar en iyisi fazla muhattap olmucan ee biz onlarin hassas noktalarından bahsediyokmu amannn konusacak laf ariylar uzerlerimizdenn..rabbim bos konusanlardan uzak etsinn..kimse kimsenin sikintisini cekmeyincr anlamazlar bizi biz anlariz ancak..
Günaydın,Günaydın kızlar
Çok şükür canım sonuçlar çok güzelGünaydın,mlyt Teog sonuçları açıklanmış sizin oğlan geldi aklıma istediği gibidir herşey inşallah.
Çok sevindim canımÇok şükür canım sonuçlar çok güzel
İnşallah toparlar ya napsin is stresi hayat koşullar calusma saatleri yipratti onun güzel bir tatile ihtiyaci var @miyav_su hemen toparlan bol bol oku dua en iyi ilaccmiyav_su yanlız kalıp kafasını toparlamak için üyeliğini askıya aldırmış anladığım kadarıyla kızlar. Başka topikte bi arkadaş yazmış
İyilik canım ya yatıya mı geldiler yoksa? Çok zor oluyor yatılı misafir...Selam kızlar nasılsınız ben çok yogunum beş gündür misafirlerim vardı az önce gönderdim biraz evi toparlayıp yarin da dinlemeyi düşünüyorum sizde ne var ne yok bakem dedim
Yok canım yatılı değil regl donemindeydim diye iftar misafirlerimi üst uste aldım oruçlu iken yapamıyorum anca kendimize yemek yapıyorum pertim yani ramazan daİyilik canım ya yatıya mı geldiler yoksa? Çok zor oluyor yatılı misafir...
Ooo hergün ayrı hazırlık neyse diğer günler sana kalmış oldu.Yok canım yatılı değil regl donemindeydim diye iftar misafirlerimi üst uste aldım oruçlu iken yapamıyorum anca kendimize yemek yapıyorum pertim yani ramazan da
Aynen öyle canım yarından sonra günler benim insaallah valla tabanlarim sızlıyorOoo hergün ayrı hazırlık neyse diğer günler sana kalmış oldu.
Asıl sen nerdesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?