Evliliğim için 35 kilo

Allah kabul etsin oruçlarımizi aminn, inşallah hepsi düzelecek sen başladın ya gerisi gelir başlamak bitirmenin yarısı

Kızlar paradontaks diş macunu kullanan varmı iğrenç bir tadı var hala ağzımda bir saat oldu bozulmusmu nedir diye düşünüyorum

Ama ben 100 kiloyum
Ee nolmus dusunsene yine 100 kg olduguna çok sevinmelisin verirsinki yani empati yapalim hadi 130- 140- 150 kg olsan napacadin bacim yine baslicaktik demi zararin neresinden donerse kar ya ben inaniyorum senun verecegine sen sadece kararli güçlü ol kendinden emin adımlarla adim at kimseye ezdirme ne derselerde desinler umruna sallama bile aldrma soylenenlere o kg sende misafir ve sen onlari tek tek tek gondereceksin..aha bende 151 boyla 88 dim 12 yildir gormedigim 7li rakami gördüm ve ocaktan beri güzel diyet yapmadim 4kg aldim şimdi yece yedim hareketliydim anca korudum kg yu simdi yeter her zaman yeter diyorum ve hep dedimki birgun o irade gelecek ben diyet yapip kg vercem dedim geldi ama hep erteleyerek o karar geldi birazda gayret göstermeliydimm..

Renginde garip kahvemsi bir renk
Yok canim bende almayi dusunuyordum özelliği neydiki beyazlatmak icinmi, hassa dis icinmi özelliğine gore renk olabilir uzerine bi bak
Ozaman acill şöyle bir toparlanalim inş.iyi tam basladinsa verirsin zaten ara ara menulerini görmüştüm iyiydi..

Birde şunu düşünün benim yazdığım 90+ gurubunda kızların hepsi 100 kilo üstü 166 kilo olan bile var genç tatlış bir anne 135 var 125 bir kaç kişi var anlayacağınız hanımlar kilonun bir sınırı ve sonu yok bir ucundan tutup ipleri ele almaktan başka caremiz de yok

Diş eti için çekilmeyi onluyormus inşallah işe yarar

Evet yaa ama bu hayatta strese girip kendimizi uzmeye gerek yok yalan dunya birde takip hastalik ediyoruz onun icin onumuzdeki maclara bakacagiz tabiki cevremizdekiler stres sokuyor bizi bir sure kulaklarimiza pamuk tikamaliyiz zaten kg verdikce onlarin çoktan çeneleri kapanıyor. :))

Beni her gören kaç oldu şimdi? Görşmeyeli kilo verdin mi diye soruyorlar biraz bıkkınlık veriyor o da. Son görüştüğümüzden beri aynıyım dediğim zaman hıııı diyenler oldu böyle sanki zaten tamamlayamayacağını biliyoduk der gibi. Bazen şey diyesim geliyor karşılık olarak, sen de daha koca bulamadın mı? Ya da bi ara çok yalan söyleyip söylediğin yalanlara kendin inanır olmuştun onu bıraktın mı falan.

Banada devam ediyormusun diye soran çok evet diyorum bazı tatlış kişilerde gene kilo vermişsin diyor yok diyorum aynıyım bir ileri iki geri

Evet haklisin millet in sorusu hic bitmez bizim hassas noktamizya batıyor bazen hele tam dengesiz insanlar var dik dik gozune baka baka sorarlar en iyisi fazla muhattap olmucan ee biz onlarin hassas noktalarından bahsediyokmu amannn konusacak laf ariylar uzerlerimizdenn..rabbim bos konusanlardan uzak etsinn..kimse kimsenin sikintisini cekmeyincr anlamazlar bizi biz anlariz ancak..

Hadi kizlar yarin aksama dogru görüşürüz gunduzleri gelemiyorum sabahtan ogleye ce çocuklar lan ilgileniyorum ogle sonu mukavele ondan sonracima burdayim opuldunuz sagliklica kalın bacilarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…