• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Eki Görüntüle 2001518
Kızlar kendime yeni liste yaptım. Her tamamladığım hedefime tik koyacağım bakalım Ramazan sonuna kadar ne kadar değişim yaşayacağım. Jillian suquat ta yaptırıyor dumble da onun için onları çıkardım.

umarım birçok hedefine uyarsın , liste yapınca insan daha kolay takip ediyor , bende heves ettim :)

Merabalar arkadaslar. Herkese hayırlı ramazanlar. Benim geciken regl geldi sonunda. O yüzden oruç değilim. Ben de oruç değilken yillik izin aldim. Ev temizleyip misafir agirlamak için. Bildirimi yapıp temizliğe girisicem.
Başlangıç 75.4
Gecen hafta 69.3
Bu hafta 68.4
Bu hafta fark 900 gr
Toplam fark 7 kilo

tebrikler , bir kiloya yakın vermişsin

Günaydın tatlı bayanlar:KK16:

Merhabalar kedikedi84,
Konu başlığınızın ilk mesajını okudum ve çok etkilendim. Ben de 10 sene öncesine kadar 67 kiloydum. Ama insülin direnci, hipotiroid, antidepresan ilaç kullanımı gibi nedenlerden dolayı yıllar içerisinde önce 87, sonra 110 kiloya kadar ulaştım.
Fazla kilolardan kaynaklı bel fıtığı, kalp ve damar hastalıkları, insülin direnci ve diyabet gibi sağlık sorunları, beğendiğimiz kıyafetleri giyememek, toplumun kilolu kişilere karşı önyargılı ve negatif yaklaşımı insanı mutsuz ediyor, değil mi?
Bir karar aldım ve 11 gün evvel diyetisyen kontrolünde diyete başladım. Bir haftada 109,9 kg'dan 106,5 kg'a düşmüşüm. (Diyetisyenim ilk günlerde hızlı kilo verceğimi ve bunun bir kısmının ödem olacağını söylüyor. Normalde ayda 4 kg. bizim için iyidir dedi.)
Daha önce de diyet yapmış ve bir miktar kilo vermiştim; ama sonra diyeti bırakınca aynı kiloları geri almıştım.
Bu sefer hedefime ulaşana kadar uzun süre bırakmayacağım inşallah.
Kilo verme sürecinde ben de size katılabilir miyim?
Sevgilerimle.

Merhabalar kedikedi84,
Konu başlığınızın ilk mesajını okudum ve çok etkilendim. Ben de 10 sene öncesine kadar 67 kiloydum. Ama insülin direnci, hipotiroid, antidepresan ilaç kullanımı gibi nedenlerden dolayı yıllar içerisinde önce 87, sonra 110 kiloya kadar ulaştım.
Fazla kilolardan kaynaklı bel fıtığı, kalp ve damar hastalıkları, insülin direnci ve diyabet gibi sağlık sorunları, beğendiğimiz kıyafetleri giyememek, toplumun kilolu kişilere karşı önyargılı ve negatif yaklaşımı insanı mutsuz ediyor, değil mi?
Bir karar aldım ve 11 gün evvel diyetisyen kontrolünde diyete başladım. Bir haftada 109,9 kg'dan 106,5 kg'a düşmüşüm. (Diyetisyenim ilk günlerde hızlı kilo verceğimi ve bunun bir kısmının ödem olacağını söylüyor. Normalde ayda 4 kg. bizim için iyidir dedi.)
Daha önce de diyet yapmış ve bir miktar kilo vermiştim; ama sonra diyeti bırakınca aynı kiloları geri almıştım.
Bu sefer hedefime ulaşana kadar uzun süre bırakmayacağım inşallah.
Kilo verme sürecinde ben de size katılabilir miyim?
Sevgilerimle.
Tabii ki hoş geldin aramıza, kaç yaşındasın evli misin boyun kaç hangi şehirde oturuyorsun? Pazartesiden pazartesiye tartılıp kilo bildirimi alıp tablo hazırlıyorum, tartılmayan arkadaşlar da var aramızda, sen nasıl ilerlemek istersin?

Kızlar çok yoruldum önce Leslie 1 mil yaptım ısınmak için sonra Jillian a başladım çok yoruldum. Şimdi yemek yapacağım. Menüm
Sabah:kıymalı yumurta 1 parça minicik pide
Akşam: Nohut yoğurt

Slm bende ramazan oruc tuttugumdsn beri yarim kg vermis gibi gözüküyor 77,5 tartilmiyacaktim korka korka tartldim.. evet ramazanda kendimle başbaşa kaldim evdeyim şükür biraz dikkat etmeye başladım...

Tabii ki hoş geldin aramıza, kaç yaşındasın evli misin boyun kaç hangi şehirde oturuyorsun? Pazartesiden pazartesiye tartılıp kilo bildirimi alıp tablo hazırlıyorum, tartılmayan arkadaşlar da var aramızda, sen nasıl ilerlemek istersin?

Merhabalar,
Hoşbulduk.
Boyum 169 cm. 42 yaşındayım. Bekarım. Ankara'da yaşıyorum.
Pazartesi günü tartıldığımda 105,0 kg idim. Bugün tartıldığımda 105,7 kg idim.
(Bugün adet dönemine çok yakın bir tarihe denk geliyor.)
(24.05.2017 tarihinde diyetisyenimin tartısında kıyafetlerimle 106,5 kg çıktığım gün, evdeki tartıda aç karnına 105,1 kg çıkmış idim.)
Ben de P.tesi gününden P.tesi gününe tartılan grubunuza dahil olmayı çok isterim.:KK5:
Teşekkür ederim.
Gününüz güzel geçsin.
Selam ve sevgilerimle. :KK3:

image.jpeg

Tablo bu şeklide Işılduru ve sincerelyesra Ramazan sonuna kadar bildirim yapmayacağı için unutmayayım diye gri yaptım.

Kızlar yine 1 mil Leslie ve Jillian 30 day Shared yaptım. 2. Günüm de bitmiş oldu.
Menüm
Sabah:Tost
Öğlen:1 muz 1 bardak süt 2 tam ceviz
Akşam: Nohut ve yoğurt

Back