Evliliğim için 35 kilo

Kan ilaci,b12 vitamini,D vitamini ,seker hapi kullanıyorum belki de kimi zaman bu degerlerim düşük oldugundan kg veremiyordum simdi bakalım dikkat ediyorum ..tek bu hapları kullanirken kg almayimda azda olsun vereyim
İnsülin direnci de d vitamini de kilo vermede çok etkiliymiş. İnşallah bundan sonra daha hızlı verirsin kilo.

İnsülin direnci de d vitamini de kilo vermede çok etkiliymiş. İnşallah bundan sonra daha hızlı verirsin kilo.
İnşallah canım yaa artik baslamaliyim aha ramazandayiz gerci dikkat ediyorim sadece iki catal tatli yemesem diyetim tam olacak eger onuda yemesem kendime gelemim yeşillik salata yiyemiyorum seker hapi bulanti yapiyor ekmek yemiyorum bazen bi tutam yufkadan yiyorum sahurda onada d vitamini damlatip yiyorum sadece oruc oldugumzdan su 1,5 -2 lt icebiliyorum bakalim bu ramazanda iki uc kg olsun gider mi acep pazartesi tartilip goruruz..
Ee sen napiyosun tam uygulayabiliyormusun..

Hoşgeldin canim
Kiloma yakin birini görmek beni cok mutlu etti yasimizda yakin 39 yasindayim ben de ama boyum 1.59
Yine grubun en sisko gorunumlusu benim

Hoşgeldin canim
Kiloma yakin birini görmek beni cok mutlu etti yasimizda yakin 39 yasindayim ben de ama boyum 1.59
Yine grubun en sisko gorunumlusu benim
Kiz allah seni benim boyda 1.51 burda hepomiz ayni durumdayiz ama ben 3 aydır 4 kg aldim ayniyim tabiki su boğazı tutarsam 65 gorsem...sen varya basladiginda eminimki bizlerden güzel kg verirsin ve vereceksin ben buna inaniyorum ben 18 temmuzu sabirsizlikla bekliyorum. .

Ama ben 100 kiloyum

Tam uyguluyorum artık. Vaktim çok daraldı Ağustos ayında düğünümüz var Temmuz başında kıyafet bakmaya başlamam lazım bulamazsam yine diktirmem gerekecek onun için şöyle bi 42 bedene girebilsem iyi olacak. Zaten abiyelerin kalıpları dar

kedikedi84 canim ben bi oyle bi boyle dedim ama tartiyla ilgili
En iyisi iki haftada bir bilditim yapayim bi hafta tartilayim bi hafta tartilmayayim
Grubtan cok kopmak istemem
Iki haftada 1 kilo =basarim

kedikedi84 canim ben bi oyle bi boyle dedim ama tartiyla ilgili
En iyisi iki haftada bir bilditim yapayim bi hafta tartilayim bi hafta tartilmayayim
Grubtan cok kopmak istemem
Iki haftada 1 kilo =basarim
Canım sen Nasıl daha iyi motive olacaksan öyle yapalım. Gruptan niye kopasın, eğer seni olumsuz etkileyecekse tartılma ama merak ederim dersen tartıl tabii ki. Sohbet ediyoruz burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…