- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.761
Kan ilaci,b12 vitamini,D vitamini ,seker hapi kullanıyorum belki de kimi zaman bu degerlerim düşük oldugundan kg veremiyordum simdi bakalım dikkat ediyorum ..tek bu hapları kullanirken kg almayimda azda olsun vereyimNe güzel daim olsun. Ne ilacı kullanıyorsun bu arada ?
İnsülin direnci de d vitamini de kilo vermede çok etkiliymiş. İnşallah bundan sonra daha hızlı verirsin kilo.Kan ilaci,b12 vitamini,D vitamini ,seker hapi kullanıyorum belki de kimi zaman bu degerlerim düşük oldugundan kg veremiyordum simdi bakalım dikkat ediyorum ..tek bu hapları kullanirken kg almayimda azda olsun vereyim
İnşallah canım yaa artik baslamaliyim aha ramazandayiz gerci dikkat ediyorim sadece iki catal tatli yemesem diyetim tam olacak eger onuda yemesem kendime gelemim yeşillik salata yiyemiyorum seker hapi bulanti yapiyor ekmek yemiyorum bazen bi tutam yufkadan yiyorum sahurda onada d vitamini damlatip yiyorum sadece oruc oldugumzdan su 1,5 -2 lt icebiliyorum bakalim bu ramazanda iki uc kg olsun gider mi acep pazartesi tartilip goruruz..İnsülin direnci de d vitamini de kilo vermede çok etkiliymiş. İnşallah bundan sonra daha hızlı verirsin kilo.
Bilmiyorum ama ban mi yedi acaba bugun hic gelmedi dimiMiyav_su nun hesabı kapalı neden biliyor musunuz?
Ben tilya kurune basladim bugun pazartesi de 104 kiloydum.Slm kızlar nasılsınız
Tabiki iki kg versek buyuk basari hic yoktan iyidir süper tilya kuru ne canımBen tilya kurune basladim bugun pazartesi de 104 kiloydum.
Simdilik ayda bir bildirim yapmak istiyorum.tarti beni cok etkiliyor iyice anladim artik .iki kilo versem başarı diyorum artik
Iyiyiz sen nasilsin nasil geçiyor ramazanla aran..Slm kızlar nasılsınız
Saracoglu nun ihlamur altinotu kuruTabiki iki kg versek buyuk basari hic yoktan iyidir süper tilya kuru ne canım
Aynen öyle çünkü iki öğün de gece ve çok yakın birbirine malesefIyiyiz sen nasilsin nasil geçiyor ramazanla aran..
Ben hic aramiyorum cok şükür sahuru zor yapiyorum iftari cok yemedigimiz halde karnim davul gibi sindirmemis oluyorum sizdede oylemi
Sen nasılsın aysecik oruclumsun canımSaracoglu nun ihlamur altinotu kuru
Kiz allah seni benim boyda 1.51 burda hepomiz ayni durumdayiz ama ben 3 aydır 4 kg aldim ayniyim tabiki su boğazı tutarsam 65 gorsem...sen varya basladiginda eminimki bizlerden güzel kg verirsin ve vereceksin ben buna inaniyorum ben 18 temmuzu sabirsizlikla bekliyorum. .Hoşgeldin canim
Kiloma yakin birini görmek beni cok mutlu etti yasimizda yakin 39 yasindayim ben de ama boyum 1.59
Yine grubun en sisko gorunumlusu benim
Sen nasılsın aysecik oruclumsun canım[/QUOTE
Evet canim pko olduğu icin regl olamiyorum zaten kilo verirsem oluyorum
Ama ben 100 kiloyumKiz allah seni benim boyda 1.51 burda hepomiz ayni durumdayiz ama ben 3 aydır 4 kg aldim ayniyim tabiki su boğazı tutarsam 65 gorsem...sen varya basladiginda eminimki bizlerden güzel kg verirsin ve vereceksin ben buna inaniyorum ben 18 temmuzu sabirsizlikla bekliyorum. .
Tam uyguluyorum artık. Vaktim çok daraldı Ağustos ayında düğünümüz var Temmuz başında kıyafet bakmaya başlamam lazım bulamazsam yine diktirmem gerekecekİnşallah canım yaa artik baslamaliyim aha ramazandayiz gerci dikkat ediyorim sadece iki catal tatli yemesem diyetim tam olacak eger onuda yemesem kendime gelemim yeşillik salata yiyemiyorum seker hapi bulanti yapiyor ekmek yemiyorum bazen bi tutam yufkadan yiyorum sahurda onada d vitamini damlatip yiyorum sadece oruc oldugumzdan su 1,5 -2 lt icebiliyorum bakalim bu ramazanda iki uc kg olsun gider mi acep pazartesi tartilip goruruz..
Ee sen napiyosun tam uygulayabiliyormusun..
Yok banlı gibi anlamadım.Bilmiyorum ama ban mi yedi acaba bugun hic gelmedi dimi
Canım sen Nasıl daha iyi motive olacaksan öyle yapalım. Gruptan niye kopasın, eğer seni olumsuz etkileyecekse tartılma ama merak ederim dersen tartıl tabii ki. Sohbet ediyoruz burda.kedikedi84 canim ben bi oyle bi boyle dedim ama tartiyla ilgili
En iyisi iki haftada bir bilditim yapayim bi hafta tartilayim bi hafta tartilmayayim
Grubtan cok kopmak istemem
Iki haftada 1 kilo =basarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?