Evliliğim için 35 kilo

Aynen valla bak bu kez bırakma hayal kırıklığı yaratma bizde kızım taaam mı

Kız anacim sen nasıl kilo vericen bu dediklerinin hepsi çok lezzetli ben eve sokmuyorum yoksa dibini getirmeden bırakmam yapma yeme tek felsefem:)))

Az önce bisuru kıyafet denedim eskilerden şükür hepsi oldu tatile gidicez yakinda plajlik havuzluk yemeklik akşam şovu için diye hepsini ayırdım bu kez dikkat edicem geçen seneki gibi bir haftada 5 kilo alıp gelmiycem tatlı delisiyimde malesef

günaydınlar.. yine keyifsizim ya hu! havalar basık ondan sanırım . tabi bir de adet geçti 1 hafta onun da etkisi var. akşamları kendimi çok güç dizginliyorum. yemiyorum, bozmuyorum ama aklımda tilkiler cirit atıyor.
bir de 3,5 yaşındaki bıcırığım ve eşim isyanlarda. hadi sen diyettesin biz neden bişey yemiyoruz, neden kek kurabiye yapmıyorsun diye söyleniyorlar ben de diyorum ki ne güzel sayem de sağlıklı yaşıyorsunuz. ama yapmam lazım en azından oğluşum için çok seviyor çünkü.

geçen sene tatilde yediğim kadar ömrümde yememişimdir. am hiç pişman değil kız bu sene de aynı şeyi planlıyorum 2 kilo alabilirim yani sınır koydum kendime

evet gelsin bir ramazan boyu hedefler
sonundaoldu : 5
kedikedi84 : 6
@selcanmehmetcan : 4 diyorum. (sanırım bayramda 73-74 olmak istiyordun)
mlyt : 4 diyorum. (sanırım 89 görsem diyordun)
Vilma 37 katılırım demiştin ama hedefini henüz belirtmedin cnm. ama ortalama 4-5 desin bence

unuttuğum eklemediğim varsa affola ekleriz hemencecik

Canım ya geçmiş olsun her pkolu şeker hastalığı ve tiroid hastası adayıdır ayrıca eşine çok kızdım görmedi mi senin ne ile uğraştığını şu erkekler de kesin iş yerinde sorun olmuştur Canım öfkesini senden çıkarmış ben olsam yapmazdım git ne buluyorsan ye derdim artık hamur işi ve tatlıya dikkat et Canım şekeri yükseltiyor her gıdanın glisemik indeksine bak olur mu yufka fazla tüketme Canım bol sebze ve yeşillik ye insülin seviyen kaç

miyavcım sen de hedef belirleyecek misin?? aklımdaydın da baktım baktım göremedim hedefini

Cok sağol canim ben de sizi cok ozledim....
Of of.....bu sefer sağlığım tehlikede artik

G
Şu an o kadar kotuyum ki taam mi deyisine bile alincak durumdayim
Pelin kadar miyim diye...
Seninle alakasi yok ama o kadar cok yorum aliyorum etraftan anlatamam..
Sirf göze batmamak için bile gitmem

Ben varim da cok yeni basladigim icin hedef koycak kadar guvenim yok kendime.ama 92 olmasini isterdim burdayken biraktigim yerden devam etmeyi..105-92 :13 kilo yuh
Bi sene bile olmadi yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…