- 9 Ocak 2012
- 15.010
- 28.903
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
- #6.541
şurda ramazana ne kaldıki arkadaşım
heh yanlış ifade etmişim. ramazan boyu demek istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şurda ramazana ne kaldıki arkadaşım
Bi atamadık kendimizi 70 lere....İki ay boşa geçmiş ve ben hiç ilerleme göstermemisim bu listeyi görünce çok üzülüyorum
Hadi o zaman. Nasıl olsa ne yersek yiyelim sonra acıkıyoruz. Onun için sağlıklı yiyelim.Miyav_su evet canım ama sabah yumurta yemiştim o yüzden yeşil mercimekte folik asit gebelik düşündüğüm için sık sık yerim. Ya salata yaparım haşlayıp yada çorbasını diyim
kedikedi84 Valla aynen öyle kafamda 25 nisan kesin başladım demiştim hatta bir arkaşımla 25 mayısda görüşürüz demiştimm nerdeee ama yok yani bu böyle olmayacakk düzen düzen kendimize söz vermeliyizzz yazı düşünmeliyizz kafadan ikimz için 10 hafta var düz mantık 10 kiloo yapalımmmm
sonundaoldu bakalımm ramazanda ne yapacağızzz inşallahh vereceğizz
Bende 60 lara atamadımBi atamadık kendimizi 70 lere....
Bende bazen haşlayıp içine peynir semizotu koyuyorum güzel oluyor CanımMiyav_su evet canım ama sabah yumurta yemiştim o yüzden yeşil mercimekte folik asit gebelik düşündüğüm için sık sık yerim. Ya salata yaparım haşlayıp yada çorbasını diyim
kedikedi84 Valla aynen öyle kafamda 25 nisan kesin başladım demiştim hatta bir arkaşımla 25 mayısda görüşürüz demiştimm nerdeee ama yok yani bu böyle olmayacakk düzen düzen kendimize söz vermeliyizzz yazı düşünmeliyizz kafadan ikimz için 10 hafta var düz mantık 10 kiloo yapalımmmm
sonundaoldu bakalımm ramazanda ne yapacağızzz inşallahh vereceğizz
Tabiki Canım ne demek nerelerdeydin sen Canım benim hoşgeldin nasılsınHerkese merhaba. ...
Beni de listeye alir misiniz
Canım benim seni çok iyi anlıyorum bizlerde aynı sorun var İnan bırakıp başlıyorum iyiki kızlar var iyiki @kedikedi84 burayı açmış ne olur bugünden itibaren başla 2 gün sonra etkisini görürsün emin ol gündüzleri uyuma Canım fırsatın varsa yürü ama birden saatlerce değil 20 dk işe başla saatlerini arttırNe diyim arkadaşım dicek sözü m yok ama bu aralar cok kotuyum sağlık açısından. .kilomdan dolayı. .
Nefes darlığından uyuyamiyorum
Gündüzleri uyuyorum kilomdan dolayi felaket odemim var
105 i görünce dank diye geldi sanki herşey
Gerçekten şaka gibiBi atamadık kendimizi 70 lere....
Afiyet olsun canım kayısı arkası protein tüketmen çok iyi olmuş 10 numara beş yıldız Canım kilo yapmaz harikasınmerabalar.. kızlar bugünkü menümü yazayım.
sabah
klasik kahvaltım
yalnız ben peynir de yiyorum yumurtada
ara
3 tane eti form
yarım nescafe
öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe yoğurt
ara
oyy cıs yedim. Malatyalı arkadaş varsa yorumlasın bakalım kalorim neymiş.
2 tane çikolata kaplı kayısı (çok ısrar üzerine yedim. malatyanın meşhuruymuş. hakikaten öyleydi. sırf bunun için gidilir malatyaya)
akşam
3 tane et köfte
ızgara biber domates
1 bardak ayran
ara
belki yarım nescafe
Kız sen nerdesin kaçak bir görünüp bir kayboluyorsunHerkese merhaba. ...
Beni de listeye alir misiniz
Afiyet olsun canım kayısı arkası protein tüketmen çok iyi olmuş 10 numara beş yıldız Canım kilo yapmaz harikasın