- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.561
Efendim canım buyur
Ama ben açıkmadım Canım ya bugünde öyle oldu açıkma yok işte börek ıvır zıvır istiyor sonra geçiyor anlamadım bendeMiyav su canım dün dikkatimi çekti çok uzun leptin salgılattim dedin ya leptin beyne açlık sinyali gittiği anda duruyor salgılanması aksine o sinyal gidince vücut yağları depolamaya başlıyor ben 5-6 saatten fazla dayanamıyorum sinyal gidiyor yani acıktım sanki dediğim anda bitiyor sinyal tamam
Hatirlattigin icin sagolCanım benim seni çok iyi anlıyorumbizlerde aynı sorun var İnan bırakıp başlıyorum iyiki kızlar var iyiki @kedikedi84 burayı açmış ne olur bugünden itibaren başla 2 gün sonra etkisini görürsün emin ol gündüzleri uyuma Canım fırsatın varsa yürü ama birden saatlerce değil 20 dk işe başla saatlerini arttır
Canım bende öyleyimdi benim minibüsçü Bile yarı yolda bıraktı birazda yürü şişko diye daha neler neler benim boyumda 1.62 o kadar sülün gibide değilim artık keşke dememek arkana bakmamak için bugünden başlamalısın bizde öyleyiz bazen yılıyor bazen tam gaz diyoruzHay
Hatirlattigin icin sagol
Gerçekten ben de maymun istahlilik cok var bi hırsla başlarım
Benim kilomda 20 dk.bile basari sayilir boy 1.60 olunca..
O zaman aynaya pek bakmamam lazim bu ara..baya morbit oldum
Canım bende öyleyimdi benim minibüsçü Bile yarı yolda bıraktı birazda yürü şişko diye daha neler neler benim boyumda 1.62 o kadar sülün gibide değilim artık keşke dememek arkana bakmamak için bugünden başlamalısın bizde öyleyiz bazen yılıyor bazen tam gaz diyoruzHay
Hatirlattigin icin sagol
Gerçekten ben de maymun istahlilik cok var bi hırsla başlarım
Benim kilomda 20 dk.bile basari sayilir boy 1.60 olunca..
O zaman aynaya pek bakmamam lazim bu ara..baya morbit oldum
Ayy benim burhanım gelmiş hoş gelmişHerkese merhaba. ...
Beni de listeye alir misiniz
İyiki sizlerde buldunuz burayı katıldınız yapayanlız napardım benCanım benim seni çok iyi anlıyorumbizlerde aynı sorun var İnan bırakıp başlıyorum iyiki kızlar var iyiki @kedikedi84 burayı açmış ne olur bugünden itibaren başla 2 gün sonra etkisini görürsün emin ol gündüzleri uyuma Canım fırsatın varsa yürü ama birden saatlerce değil 20 dk işe başla saatlerini arttır
Bence ben çok üzülüyordum onun ve aysem için hele aysem bizlerden küçük istesene var ya bizden hızlı bir şekilde kilo verir Canım benimAyy benim burhanım gelmiş hoş gelmişcanım ya etiketleyip etiketleyip sık boğaz etmek istemedim ama hep aklımdaydın. Çok sevindim geri döndüğüne. Eklerim tabii ki... Nasılsın? Ay sen geldin ben daha çok gaza geldim şu an yeniden başlıyormuşuz gibi...
Aynen belki bizi duyarBence ben çok üzülüyordum onun ve aysem için hele aysem bizlerden küçük istesene var ya bizden hızlı bir şekilde kilo verir Canım benim
Ay inşallah bir an önce düzelirsiniz. Pis insanlar hediyelik eşyayı çalmak nedir ya...Konuşmuyoruz Canım bugün iş işin aramam lazımdı aradım o kadar oda beni aramaz yoğun bu sıralar tarla işi Zaten turizm yerlerde müşteri hırsız malzemeleri kırıyorlar parasını vermiyorlar durum vahim çevrenizde turizm isteyen varsa bulaşmasın
Nankör bunlar ya valla kıymaya iki yumurta kır al sana mis gibi yemek. Bende bugünden içlerimi hazırladım kıyma kavrdum bezelye havuç haşladım, bi de patates yarın börek sarıcam buzluğa atıcam. Hem eşim sahurda yer hem bazen arkadaşları iftara çağırıyoruz, sahura da kalıyorlar o Zaman da pişiririm diye...Slm kizlar bende kan tahlil sonuclarimi aldim degerler tavan yapmış kanim düşmüş depoda az kalmis,d vitamini ,b12 düşmüş, insülin direnci varmis, birde seker hastaligi baslangici da varmis o ve insülin direnci yoktu bir eksigim onlardı..tabi biraz moralim bozuldu kullanacagim ilaclari bakalim..bende bugun esimle tartıştık miyavv suu
Bugun kisliklari kaldiriyim yaz geldi dedim ise giristim saat 16:30 oldu tam evi supurdum esim geldi gel beraber gidelim nolur tahlil sonuclari alıcam yok dedi gittim saat 16:45 gece sağlık ocagina gittim vs ilaclar derken moral bozuk eve geldim 18:00 adam tavirli vay niye yemek yapmadin ben açım sabah erkenden niye hazirlamadin vay sen yapmiyon dedi ben bos mu durdum gordun koptur koptur iş yaptim benim ne sikayet ediyin yapacaksin derken kavga uzadi benm moral bozuk seker çıkmış dedim adamın hic umrundami tartıştık icee bir inatlasti ac yatti sabah yedigiyle duruy sanki mutfaga kilit vurduydum güzel ce kiyma kavurmasi var al yee..neyse 10 tepsi pasamiz icin tahinli kete yaptimmi sonra içli kofte yapacaktim kiymasini kavurdumdu yorguluktqn yapamadim gari cuma yaparimm.. yarinda bahçeye gidecek hem is hem babam komsularini davet etti bazlama borek ne pisirecegiz bende cavdar unundan mayasiz hamur yogurup yufka ekmek yapacagim sahurda iki yerim..
Acikmisin kız işte börek vs istiyorsa çok acikmissinAma ben açıkmadım Canım ya bugünde öyle oldu açıkma yok işte börek ıvır zıvır istiyor sonra geçiyor anlamadım bendesence neden oluyor kızlar
Aynen keşke dememek için başladım ne kadar azalsa kilom o bana kâr dedim hep üzerine almaktansa az olsun benim olsun bir yerden başlamak lazım sonu yok çünkü bazen canım bişey çekiyor tadını biliyorsun zaten dünya kadar yemişligin var boşver diyorumCanım bende öyleyimdi benim minibüsçü Bile yarı yolda bıraktı birazda yürü şişko diye daha neler neler benim boyumda 1.62 o kadar sülün gibide değilim artık keşke dememek arkana bakmamak için bugünden başlamalısın bizde öyleyiz bazen yılıyor bazen tam gaz diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?