- 16 Ocak 2011
- 1.188
- 488
- 323
- Konu Sahibi kedikedi84
- #6.521
ben yine 81.2'yim. bir dahaki hafta bildirim yapayim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yine 81.2'yim. bir dahaki hafta bildirim yapayim ben
Canım ben medisana kullanıyorum memnun kaldım keşke mercimek yerine protein tüketseydin35 günmüüüüü benim aptal kafam neye yaradı yediklerim acaba yaaa yok yaakendimizikandırıyoruz resmenn beynimiz bizimle oyun oynuuyor.Bugün öğlen karbonhidrat çok yedim ama şimdi evdeyim bol sirkeli salata yaptım ve yeşil mercimekk işlerimi halledincede bugün ikinci yeşil çayımı içicemmm. yok kaçammmak varsada sabah yada öğlen.
dün modum düşük dedim ya akşamsinirimden sadece salata yemiştim.Sabah tartılayım dedim 81.700çıktım tartımı benle dalga geçiyo anlamadım.Tefalin baskülü kullanıyorum aynı yere koyuyorum öyle tartılıyorum. Bilemedimmm yarında tartılıcam ama canm kedikedi84 değiştirme bn yarında tartılıcam nasipse orucun ilk günü cumartesi tartılıcam bakalım ne olacakk
Tamam canım. Zaman ne kadar çabuk feçiyor di mi... Gün saysını ondan koydum dank ediyor.35 günmüüüüü benim aptal kafam neye yaradı yediklerim acaba yaaa yok yaakendimizikandırıyoruz resmenn beynimiz bizimle oyun oynuuyor.Bugün öğlen karbonhidrat çok yedim ama şimdi evdeyim bol sirkeli salata yaptım ve yeşil mercimekk işlerimi halledincede bugün ikinci yeşil çayımı içicemmm. yok kaçammmak varsada sabah yada öğlen.
dün modum düşük dedim ya akşamsinirimden sadece salata yemiştim.Sabah tartılayım dedim 81.700çıktım tartımı benle dalga geçiyo anlamadım.Tefalin baskülü kullanıyorum aynı yere koyuyorum öyle tartılıyorum. Bilemedimmm yarında tartılıcam ama canm kedikedi84 değiştirme bn yarında tartılıcam nasipse orucun ilk günü cumartesi tartılıcam bakalım ne olacakk
Ayy bu hafta hatta bir aydir senin dedigin durumdayim ustumuzde bir agirlik bir nazarmi var nee amavyetti yaa.hayirdir senin neyin var bebigimm msj okuya okuya gelimmKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben çok kötü dağıttım ya ne oluyor anlamış değilim
Hiç sevmimm çamaşırı ama mecburen iyyyyyBen kaçtım kızlar yarının kahvaltısını hazırlamam lazım birde yığınla çamaşır beni bekliyor katlanmaya
:)) galiba seker ilacindan yada bu haftanin atmosferindenn bende oyle oldum uc defa kiyametmi yaklasiyor ne hep birşeyler ters gidiyor ama bu hafta atmosfer duzeliy mutluluk enerji hafta geliy bunu cok iyi hissediyorum bu hafta moral iyi miyav_su sende iyi olcan inş. .birde heyacanliyim ramazan ayi geldi catti hemde cok heyacanliyim yaaKızlar benim anlayamadım nokta dün deli gibi Canım lahmacun çekti neyse sipariş geldi ama yiyemedim tok hissetim kendimi benim gibi olan var aranızda sorun nerede anlayamıyorum
Bende 5 aydir tik yok töbe töbe habire koruyom dur bakalim tahlil sonuclarimi bi alim ona gore beslenme şekli cikartacam..ay valla utaniyorum napim sizleri okuyup gormek bile bana kg vermemi hatirlayiy ve ozlumm yaa kizlar ne hedef yazdiysam tutturamadim bir hafta diyet uyguladimsa iki haftda bozdum dikkat ettim oyle surdu bari bu ramazanda bir mucize olsun bana ama bayramda beni gorcekler 74 73 kg olsaydimm olacam ins yaa cunku kacisim yok bu kg gidecek sonra dr işi baslicak..Tamam canım. Zaman ne kadar çabuk feçiyor di mi... Gün saysını ondan koydum dank ediyor.
Yıkatmayı çok severim herşeyi yıkatsam ama katlamak ve ütü hiç sevmemHiç sevmimm çamaşırı ama mecburen iyyyyy
Onunla alakasızda olabilir Canım kedikedi84 dediği gibi gözümüz aç o an aklımızdan geçen karnımızda olmalı diye düşünüyorum:)) galiba seker ilacindan yada bu haftanin atmosferindenn bende oyle oldum uc defa kiyametmi yaklasiyor ne hep birşeyler ters gidiyor ama bu hafta atmosfer duzeliy mutluluk enerji hafta geliy bunu cok iyi hissediyorum bu hafta moral iyi miyav_su sende iyi olcan inş. .birde heyacanliyim ramazan ayi geldi catti hemde cok heyacanliyim yaa
Onunla alakasızda olabilir Canım kedikedi84 dediği gibi gözümüz aç o an aklımızdan geçen karnımızda olmalı diye düşünüyorum:)) galiba seker ilacindan yada bu haftanin atmosferindenn bende oyle oldum uc defa kiyametmi yaklasiyor ne hep birşeyler ters gidiyor ama bu hafta atmosfer duzeliy mutluluk enerji hafta geliy bunu cok iyi hissediyorum bu hafta moral iyi miyav_su sende iyi olcan inş. .birde heyacanliyim ramazan ayi geldi catti hemde cok heyacanliyim yaa
Canım işler çok kötü acayip etkiliyor birde eşimle kavga etmemiz kötü hissettirdi beni neyse çok şükür ptesi gününden bu yana iyiyimAyy bu hafta hatta bir aydir senin dedigin durumdayim ustumuzde bir agirlik bir nazarmi var nee amavyetti yaa.hayirdir senin neyin var bebigimm msj okuya okuya gelimm
Canım işler çok kötü acayip etkiliyor birde eşimle kavga etmemiz kötü hissettirdi beni neyse çok şükür ptesi gününden bu yana iyiyimAyy bu hafta hatta bir aydir senin dedigin durumdayim ustumuzde bir agirlik bir nazarmi var nee amavyetti yaa.hayirdir senin neyin var bebigimm msj okuya okuya gelimm
İki ay boşa geçmiş ve ben hiç ilerleme göstermemisim bu listeyi görünce çok üzülüyorum
Hele ben tam dayaklık insanımİki ay boşa geçmiş ve ben hiç ilerleme göstermemisim bu listeyi görünce çok üzülüyorum