Evliliğim için 35 kilo

Miyav_su evet canım ama sabah yumurta yemiştim o yüzden yeşil mercimekte folik asit gebelik düşündüğüm için sık sık yerim. Ya salata yaparım haşlayıp yada çorbasını diyim
kedikedi84 Valla aynen öyle kafamda 25 nisan kesin başladım demiştim hatta bir arkaşımla 25 mayısda görüşürüz demiştimm nerdeee ama yok yani bu böyle olmayacakk düzen düzen kendimize söz vermeliyizzz yazı düşünmeliyizz kafadan ikimz için 10 hafta var düz mantık 10 kiloo yapalımmmm
sonundaoldu bakalımm ramazanda ne yapacağızzz inşallahh vereceğizz

Hadi o zaman. Nasıl olsa ne yersek yiyelim sonra acıkıyoruz. Onun için sağlıklı yiyelim.

Bende bazen haşlayıp içine peynir semizotu koyuyorum güzel oluyor Canım

Şöyle bir karar aldım kızlar sabahları sebze ve süt grubu tüketiyorum çünkü bıktım yumurtadan akşamları et özellikle ciğer tüketimine önem veriyorum Demir için yanında bol limonlu salata şöyle 1 hafta geçsin eski düzenime otururum diye düşünüyorum

Ne diyim arkadaşım dicek sözü m yok ama bu aralar cok kotuyum sağlık açısından. .kilomdan dolayı. .
Nefes darlığından uyuyamiyorum
Gündüzleri uyuyorum kilomdan dolayi felaket odemim var
105 i görünce dank diye geldi sanki herşey

merabalar.. kızlar bugünkü menümü yazayım.

sabah
klasik kahvaltım
yalnız ben peynir de yiyorum yumurtada

ara
3 tane eti form
yarım nescafe

öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe yoğurt

ara
oyy cıs yedim. Malatyalı arkadaş varsa yorumlasın bakalım kalorim neymiş.
2 tane çikolata kaplı kayısı (çok ısrar üzerine yedim. malatyanın meşhuruymuş. hakikaten öyleydi. sırf bunun için gidilir malatyaya)

akşam
3 tane et köfte
ızgara biber domates
1 bardak ayran

ara
belki yarım nescafe

Canım benim seni çok iyi anlıyorum bizlerde aynı sorun var İnan bırakıp başlıyorum iyiki kızlar var iyiki @kedikedi84 burayı açmış ne olur bugünden itibaren başla 2 gün sonra etkisini görürsün emin ol gündüzleri uyuma Canım fırsatın varsa yürü ama birden saatlerce değil 20 dk işe başla saatlerini arttır

GIDI buradasın değil mi Canım artık bırakma burayı insanın kendinden başka yardım edecek kimsesi yoktur ki hepimiz kiloluyuz kader ortağıyız yani

Afiyet olsun canım kayısı arkası protein tüketmen çok iyi olmuş 10 numara beş yıldız Canım kilo yapmaz harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…