Evliliğim için 35 kilo

Günaydın arkadaşlar,
Motivasyonum çok düşük bu aralar bende anlamadım. 19 Mayıs tatil haftası zaten berbat geçti.Bütün herşey üst üste gibi geldi.Bi kaç gün eşimle aramız limoniydi şimdi düzeldi şükür Ama ben hala geriden gidiyorum kilo almışım resmen 3 gün tatil planlarımız kesinleşti 29 temmuz 4 arası nasipse tatile giidecz ama bende bu kiloooo utanıyorum artık arkadaşlar. Sabah tartıldım 83.700 çıktım dedim ne oluyooo dur artık ben bilmiyorum ne yapıcam. İnsan ruhen canı sıkkın olunca hiç bişey yapası gelmiyor. Aöf sınavlarım var son sınıfım sı-on sınav ama sonuçlarım yerleder çok sıkı ders çalışmam lazım. çok sıkıda diyet yapmam lazım sınava 15 gün tatile 2 ay var dile kolay geliyor ayda 8 kilo versm -16 ile tatile gitmek bile muhteşem bişey gelir bana verdikçe veresim gelir. Bilmiyorum ama ne yapacağımm.
Bu arada @degisiklikiyidir senide tebrik ediyorum çok güzel gidiyorsunn valla harika

günaydın hatunlar. 3 gündür yoktum şöyle bir geçmişe baktım geldim. herkes silkelensin mutlu olsun lütfen
Kızlar internetimde sıkıntı var kesiliyor devamlı kotam doldu ondan çok yavaş. Kusurabakmayın. Ben bugün tartılmadım. Yarın hastalanacak çünkü kilo bildirimimi aynı yapıcam o yüzden.

Bende dağıldım bu aralar canım. Ver dersini rahatla inşallah. Bizim de düğün var 5 ağustosta 11 haftam kalmış hadi motive edelim bir birimizi şu an çok tutuştum...

Ikinci bildirimde benden gelsin
92.5
tebrik ederim cnm. hatırladığım kadarıyla sen de eksidesin.
Süper vermissin canım tebrikler
çok teşekkür ederim.

öncelikle teşekkür ederim. darısı d asana inş. bence kendini hemen topla. hatta şu andan itibaren diyetine sıkı sıkı sarıl. zira ha şimdi ha sonra yine sen vereceksin kiloları. yiine çabalamak azmetmek gerek. belli ki hepimiz kilo almaya elverişliyiz. azıcık dikkat etmekle gitmiyor kilolarımız. o yüzden bu işi ciddiye alıp diyet yapmak şart. kendine küçük küçük hedefler koy. mesela ilk olarak. 75 olabilir. zaten 80 e çabuk düşersin sıkı diyet yaparsan. sonraları az da olsa bırakmayınca diyeti gidiyor illa..

Bende dağıldım bu aralar canım. Ver dersini rahatla inşallah. Bizim de düğün var 5 ağustosta 11 haftam kalmış hadi motive edelim bir birimizi şu an çok tutuştum...

valla 11 hafta da 11 kilo versen minimum 73 edersin. boyun var spor da yapıyorsun 60 gibi durursun maşallah. lütfen sen de asıl diyetine. aslında senin için ve qubis için daha kolay. çoluk çocuk olmadığından bol bol menü yapmanıza gerek yok, istediğiniz de spora gidebilirsiniz. hele evde acıktıkça uyuyun gitsin. hadi bakalım toparlanma vakti.

Merhaba kızlar,

bir süredir giriş yapamadım. Ağır bir grip geçirdim, umarım bu sondur bu sene.

Umarım herkes iyidir.

Dünki menümü yazmaya utanıyorum.

Bugünkini yazayım ve umarım bundan sonra da hep sağlıklı beslenirim.

Sabah: 2 yumurta ile peynirli omlet, 2 dlm tam buğday ekmek, 7 zyetin
Öğle: Nohut , yoğurt yedim

Günün kalanında ;

Ara :Kiraz
Akşam: Salata , ızagara ekmeksiz köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…