- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.421
Nasil bi rüya gordun eger mutsuzsan ondan goruyorsundur kabus yada bir isaret akilli ol diye bir uyari olabiler bende oluyorda :)) esimle kuskenn ne off puffGünaydın kızlar bende kabusla uyandım acayip gerginim
Süper vermissin canım tebriklerhadi ilk bildirim benden gelsin. bismillah.
başlangıç: 75.400
geçen hafta: 70.800
bu hafta: 69.300 (hedefim 69 idi. ulaştım sayılır çok şükür. artık hedefim 64)
bu hafta fark: 1.500
toplam fark: 6.100
Kızlar internetimde sıkıntı var kesiliyor devamlı kotam doldu ondan çok yavaş. Kusurabakmayın. Ben bugün tartılmadım. Yarın hastalanacak çünkü kilo bildirimimi aynı yapıcam o yüzden.günaydın hatunlar. 3 gündür yoktum şöyle bir geçmişe baktım geldim. herkes silkelensin mutlu olsun lütfen
Bende dağıldım bu aralar canım. Ver dersini rahatla inşallah. Bizim de düğün var 5 ağustosta 11 haftam kalmışGünaydın arkadaşlar,
Motivasyonum çok düşük bu aralar bende anlamadım. 19 Mayıs tatil haftası zaten berbat geçti.Bütün herşey üst üste gibi geldi.Bi kaç gün eşimle aramız limoniydi şimdi düzeldi şükürAma ben hala geriden gidiyorum kilo almışım resmen 3 gün tatil planlarımız kesinleşti 29 temmuz 4 arası nasipse tatile giidecz ama bende bu kiloooo utanıyorum artık arkadaşlar. Sabah tartıldım 83.700 çıktım dedim ne oluyooo dur artık ben bilmiyorum ne yapıcam. İnsan ruhen canı sıkkın olunca hiç bişey yapası gelmiyor. Aöf sınavlarım var son sınıfım sı-on sınav ama sonuçlarım yerleder çok sıkı ders çalışmam lazım. çok sıkıda diyet yapmam lazım sınava 15 gün tatile 2 ay var dile kolay geliyor ayda 8 kilo versm -16 ile tatile gitmek bile muhteşem bişey gelir bana verdikçe veresim gelir. Bilmiyorum ama ne yapacağımm.
Bu arada @degisiklikiyidir senide tebrik ediyorum çok güzel gidiyorsunn valla harika
Tebrik ederim Can'ım 80 lilerde çok yaklaştın...Ikinci bildirimde benden gelsin
92.5
tebrik ederim cnm. hatırladığım kadarıyla sen de eksidesin.Ikinci bildirimde benden gelsin
92.5
çok teşekkür ederim.Süper vermissin canım tebrikler
Günaydın arkadaşlar,
Motivasyonum çok düşük bu aralar bende anlamadım. 19 Mayıs tatil haftası zaten berbat geçti.Bütün herşey üst üste gibi geldi.Bi kaç gün eşimle aramız limoniydi şimdi düzeldi şükürAma ben hala geriden gidiyorum kilo almışım resmen 3 gün tatil planlarımız kesinleşti 29 temmuz 4 arası nasipse tatile giidecz ama bende bu kiloooo utanıyorum artık arkadaşlar. Sabah tartıldım 83.700 çıktım dedim ne oluyooo dur artık ben bilmiyorum ne yapıcam. İnsan ruhen canı sıkkın olunca hiç bişey yapası gelmiyor. Aöf sınavlarım var son sınıfım sı-on sınav ama sonuçlarım yerleder çok sıkı ders çalışmam lazım. çok sıkıda diyet yapmam lazım sınava 15 gün tatile 2 ay var dile kolay geliyor ayda 8 kilo versm -16 ile tatile gitmek bile muhteşem bişey gelir bana verdikçe veresim gelir. Bilmiyorum ama ne yapacağımm.
Bu arada @degisiklikiyidir senide tebrik ediyorum çok güzel gidiyorsunn valla harika
Bende dağıldım bu aralar canım. Ver dersini rahatla inşallah. Bizim de düğün var 5 ağustosta 11 haftam kalmışhadi motive edelim bir birimizi şu an çok tutuştum...
Excited_00 sedef77 ISILDURU BitmeyenUmidim Vilma 37 @sincerelyesra kiloları alalım.
L Lucresiia seni çıkardım tablodan düzenli bildirim yapmadığın için arada giriyorsun zaten. Bizi habersiz bırakma.
Vilma 37 bildirmedi bir tek onu da aynı yazdım sedef77 sen geçen hafta kaçtın sordum ama cevap alamadım. Geçen hafta konuşmalarımızda kilo veremedim demişsin aynısını yazmışım bu hafta 5 kilo vermişsin gibi gözüküyor.Eki Görüntüle 1996274
hadi ilk bildirim benden gelsin. bismillah.
başlangıç: 75.400
geçen hafta: 70.800
bu hafta: 69.300 (hedefim 69 idi. ulaştım sayılır çok şükür. artık hedefim 64)
bu hafta fark: 1.500
toplam fark: 6.100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?