- 30 Haziran 2016
- 2.507
- 5.330
- 88
- 45
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.441
Günaydın arkadaşlar,
Motivasyonum çok düşük bu aralar bende anlamadım. 19 Mayıs tatil haftası zaten berbat geçti.Bütün herşey üst üste gibi geldi.Bi kaç gün eşimle aramız limoniydi şimdi düzeldi şükürAma ben hala geriden gidiyorum kilo almışım resmen 3 gün tatil planlarımız kesinleşti 29 temmuz 4 arası nasipse tatile giidecz ama bende bu kiloooo utanıyorum artık arkadaşlar. Sabah tartıldım 83.700 çıktım dedim ne oluyooo dur artık ben bilmiyorum ne yapıcam. İnsan ruhen canı sıkkın olunca hiç bişey yapası gelmiyor. Aöf sınavlarım var son sınıfım sı-on sınav ama sonuçlarım yerleder çok sıkı ders çalışmam lazım. çok sıkıda diyet yapmam lazım sınava 15 gün tatile 2 ay var dile kolay geliyor ayda 8 kilo versm -16 ile tatile gitmek bile muhteşem bişey gelir bana verdikçe veresim gelir. Bilmiyorum ama ne yapacağımm.
Bu arada @degisiklikiyidir senide tebrik ediyorum çok güzel gidiyorsunn valla harika
Bende dağıldım bu aralar canım. Ver dersini rahatla inşallah. Bizim de düğün var 5 ağustosta 11 haftam kalmışhadi motive edelim bir birimizi şu an çok tutuştum...
saol cnm. evet mutluyum çok şükür. senin kilon nedir hatırlamıyorum ama inş sende bir alt ondalığı görürsünTebrikler , altmışları görmek çok güzel olmalı
Canim ben kilomu yarın versem olur mu?Excited_00 @sedef77 @ISILDURU @selcanmehmetcan Vilma 37 @sincerelyesra kiloları alalım.
@Lucresiia seni çıkardım tablodan düzenli bildirim yapmadığın için arada giriyorsun zaten. Bizi habersiz bırakma.
Misafir geldi canım sabah da temizlik yaptım, eşim arayıp misafir geleceğini söylediği zaman iyi ki yapmışım dedim
Günaydın kızlar bende kabusla uyandım acayip gerginim
Ama genede fark edenlerde vardı manken gibi olmuşsun dedi eşimin amcası herkesin içinde tey teyyy
Kızlar ben bi türlü güzel diyetime başlayamamıştım hep arada zararlı yiyecekler geçti boğazımdan bugün eskisi gibi devam ediyorum artık kaçamaksız, iradem yerlerdeydi.
Bugünden itibaren gerçekten Kararlıyım yeter yeter yeter
Selam kızlar nasılsınız ben yorgunum misafirim vardı evi temizle ikram derken baya yoruldum ayaklarım ağrıyor eee bukiloyla agrimasinda napsin
Canım Rus var ama parasız olanlar var inşallah canım eşimle birbirimizi yiyoruz o orda ben burda İnan artık sabrımın sonuna doğru geldim
Aynen canım aynı şekilde düşünüyoruz.
Ben bazı insanlara diyet yaptığımı bile söylemiyorum ekmek yemesen, ekmek yemeden olmaz, yesen bu sefer aaa ekmek mi yiyorsun, diyetteyim diyorsun kola içiyorsun zero dan başka içmiyorum halbuki.
Spora gidiyorum mesela zumba için biri şöyle dedi benim bir tanıdığım zumba hocası bacakları dev gibi yapma öyle olursun. Yüzüyorum aaa omuzların genişler çirkin olursun. Yürüyüş yaptığım Zaman'larda yürüyüş işe yaramaz koş.
evet Canım ben salak gibi söyledim herkese niye söylüyorsam Karatay yaptığımı şimdi zorla ye diye ısrar ediyorlar çok ama çok pişmanım ağırlık sporu yaparken erkek gibi olursun dediler sen gördün beni önce ve sonrası erkek gibiyim hayır değilim bana göre bıktım gerçekten bıktım şimdi lazer olucam göz için ama aileme bile söylemeyi düşünmüyorum bu aralar zaten Canım burnumda bugün Zaten müşteri yüzünden kalp spazmı geçirdim ufak çaplı birde milletin ağzına sakız olmak istemiyorum kimse ile çok görüşmüyorum herkes kaç kilo olduğumu soruyor bıktım
Birkaç gündür Canım sıkın Canım eşimle kavga ettik dükkanda bir sürü laf söyledi burada çalışan insanlarda duydu dün gitti konuşmuyorum onunla çok ama çok üzdü beni
Zamanı göz önüne alınca çok kısa gibi gelior olmayacak gb,i geliyır insana bilmiorum ne yapacağızzBende dağıldım bu aralar canım. Ver dersini rahatla inşallah. Bizim de düğün var 5 ağustosta 11 haftam kalmışhadi motive edelim bir birimizi şu an çok tutuştum...
Harikasın teşekkür ederimmm ilgilendiğin içintebrik ederim cnm. hatırladığım kadarıyla sen de eksidesin.
çok teşekkür ederim.
öncelikle teşekkür ederim. darısı d asana inş. bence kendini hemen topla. hatta şu andan itibaren diyetine sıkı sıkı sarıl. zira ha şimdi ha sonra yine sen vereceksin kiloları. yiine çabalamak azmetmek gerek. belli ki hepimiz kilo almaya elverişliyiz. azıcık dikkat etmekle gitmiyor kilolarımız. o yüzden bu işi ciddiye alıp diyet yapmak şart. kendine küçük küçük hedefler koy. mesela ilk olarak. 75 olabilir. zaten 80 e çabuk düşersin sıkı diyet yaparsan. sonraları az da olsa bırakmayınca diyeti gidiyor illa..
valla 11 hafta da 11 kilo versen minimum 73 edersin. boyun var spor da yapıyorsun 60 gibi durursun maşallah. lütfen sen de asıl diyetine. aslında senin için vequbis için daha kolay. çoluk çocuk olmadığından bol bol menü yapmanıza gerek yok, istediğiniz de spora gidebilirsiniz. hele evde acıktıkça uyuyun gitsin. hadi bakalım toparlanma vakti.
Zamanı göz önüne alınca çok kısa gibi gelior olmayacak gb,i geliyır insana bilmiorum ne yapacağızz
Ben mesela çok çabuk etkilenirim olumsuz düşüncelerden acayip Canım sıkılır
bence değişme vaktiboşver çevreyi değmez zira.
OkKızlar kusur bakmayın ben çıkmak istiyorum gruptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?