- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.401
İyi gezmeler sana.Slm kızlar nasılsınız akşama düğünümüz var hazırlanmam gerek ufaklık uyusun kuaföre gidicem
Slm kızlar nasılsınız akşama düğünümüz var hazırlanmam gerek ufaklık uyusun kuaföre gidicem
Doğru yanlarında birileri olunca sırf kendi gururlarını düşünüyor Anadolu kaplanları.
Al benden de o kadar bugün tartıya çıktım aferin banaKızlar ben bi türlü güzel diyetime başlayamamıştım hep arada zararlı yiyecekler geçti boğazımdan bugün eskisi gibi devam ediyorum artık kaçamaksız, iradem yerlerdeydi.
Konuşmayı düşünmüyorum Canım çok büyük hakaret etti acayip kızgınımSeni çok iyi anliyorum esler helede yanında baskalari varsa ice cosarlar neyse bos ver sen onu kafana takma ordakileride hele hic takma herkesin ailerlerde ne kavgalar biraz konusmada esinle burnu surtunsun bidaha sana baskalarin yanında saygili olsun pufff bende ne güzel destek oluyom miyav_su sen bana bakma bacim konuş ama sana da saygi gostersin başkalarin yanında evde nasil kavga istiyorsa bagirsin cagirsin yanii evde biz bas ederiz ..
Konuşmayı düşünmüyorum Canım çok büyük hakaret etti acayip kızgınımSeni çok iyi anliyorum esler helede yanında baskalari varsa ice cosarlar neyse bos ver sen onu kafana takma ordakileride hele hic takma herkesin ailerlerde ne kavgalar biraz konusmada esinle burnu surtunsun bidaha sana baskalarin yanında saygili olsun pufff bende ne güzel destek oluyom miyav_su sen bana bakma bacim konuş ama sana da saygi gostersin başkalarin yanında evde nasil kavga istiyorsa bagirsin cagirsin yanii evde biz bas ederiz ..
Misafir geldi canım sabah da temizlik yaptım, eşim arayıp misafir geleceğini söylediği zaman iyi ki yapmışım dedimKızlar nerdesiniz bende kaçıyorum iyi geceler herkese
Kiz aksam niye tartildin sabah tartil sakin moral bozmak yokkk miyavv suuuu napak dustugumuz yerden elbelt kalkmasını bilirizz devamm hayata sakin canin sikma yine başliyalim diyete basaririz bu yaz gec degil daha hii ne dersinEki Görüntüle 1998058
Al benden de o kadar bugün tartıya çıktım aferin bana
Bende msjlarini okumadan yazdimm evetttt bravo ooo haydi ♡♥♡Bugünden itibaren gerçekten Kararlıyım yeter yeter yeter
Çok iyi olmuş ev temizken gelmeleri CanımMisafir geldi canım sabah da temizlik yaptım, eşim arayıp misafir geleceğini söylediği zaman iyi ki yapmışım dedim
Sabah tartılmıştım CanımKiz aksam niye tartildin sabah tartil sakin moral bozmak yokkk miyavv suuuu napak dustugumuz yerden elbelt kalkmasını bilirizz devamm hayata sakin canin sikma yine başliyalim diyete basaririz bu yaz gec degil daha hii ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?