• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

IMG_0023.JPG
Kızlar ben bi türlü güzel diyetime başlayamamıştım hep arada zararlı yiyecekler geçti boğazımdan bugün eskisi gibi devam ediyorum artık kaçamaksız, iradem yerlerdeydi.
Al benden de o kadar bugün tartıya çıktım aferin bana

Seni çok iyi anliyorum esler helede yanında baskalari varsa ice cosarlar neyse bos ver sen onu kafana takma ordakileride hele hic takma herkesin ailerlerde ne kavgalar biraz konusmada esinle burnu surtunsun bidaha sana baskalarin yanında saygili olsun pufff bende ne güzel destek oluyom miyav_su sen bana bakma bacim konuş ama sana da saygi gostersin başkalarin yanında evde nasil kavga istiyorsa bagirsin cagirsin yanii evde biz bas ederiz ..
Konuşmayı düşünmüyorum Canım çok büyük hakaret etti acayip kızgınım

Seni çok iyi anliyorum esler helede yanında baskalari varsa ice cosarlar neyse bos ver sen onu kafana takma ordakileride hele hic takma herkesin ailerlerde ne kavgalar biraz konusmada esinle burnu surtunsun bidaha sana baskalarin yanında saygili olsun pufff bende ne güzel destek oluyom miyav_su sen bana bakma bacim konuş ama sana da saygi gostersin başkalarin yanında evde nasil kavga istiyorsa bagirsin cagirsin yanii evde biz bas ederiz ..
Konuşmayı düşünmüyorum Canım çok büyük hakaret etti acayip kızgınım

Eki Görüntüle 1998058
Al benden de o kadar bugün tartıya çıktım aferin bana
Kiz aksam niye tartildin sabah tartil sakin moral bozmak yokkk miyavv suuuu napak dustugumuz yerden elbelt kalkmasını bilirizz devamm hayata sakin canin sikma yine başliyalim diyete basaririz bu yaz gec degil daha hii ne dersin

Back