• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Aynen canım aynı şekilde düşünüyoruz.
Ben bazı insanlara diyet yaptığımı bile söylemiyorum ekmek yemesen, ekmek yemeden olmaz, yesen bu sefer aaa ekmek mi yiyorsun, diyetteyim diyorsun kola içiyorsun zero dan başka içmiyorum halbuki.
Spora gidiyorum mesela zumba için biri şöyle dedi benim bir tanıdığım zumba hocası bacakları dev gibi yapma öyle olursun. Yüzüyorum aaa omuzların genişler çirkin olursun. Yürüyüş yaptığım Zaman'larda yürüyüş işe yaramaz koş.
Hahahaha kop kop

Miyav_su Miyav_su geçmiş olsun canım bu yildami yok Rus turist geçen sene sıkıntın olmuştu inşallah bu sene işin düzelir tabi eşinle aranda:nazar:
Canım Rus var ama parasız olanlar var inşallah canım eşimle birbirimizi yiyoruz o orda ben burda İnan artık sabrımın sonuna doğru geldim

Canım Rus var ama parasız olanlar var inşallah canım eşimle birbirimizi yiyoruz o orda ben burda İnan artık sabrımın sonuna doğru geldim
kardesimin ailesi alanya tarafta otel isletiyordu, rus krizi cikmadan once otel sahibi baskasiyla anlastigindan, ayrilmak zorunda kaldilardi.
Ama iyiki de oyle oldu diyorlar, kucuk oteller pek para kazanamiyorlarmis o tarafta.
Onlarinda cok rus musterisi oluyordu, hersey dahil olunca hic disari cikmadan otelde yiyip icip yatiyorlarmis. ruslar cok para birakmiyor heralde.

kardesimin ailesi alanya tarafta otel isletiyordu, rus krizi cikmadan once otel sahibi baskasiyla anlastigindan, ayrilmak zorunda kaldilardi.
Ama iyiki de oyle oldu diyorlar, kucuk oteller pek para kazanamiyorlarmis o tarafta.
Onlarinda cok rus musterisi oluyordu, hersey dahil olunca hic disari cikmadan otelde yiyip icip yatiyorlarmis. ruslar cok para birakmiyor heralde.
İyiki öyle olmuş evet malesef öyleler tatile geliyorlar para kazanıyor öyle dönüyorlar ülkelerine

miyav_su canım çok geçmiş olsun ya valla Allah yardımcın olsun, ne kadar sıktılar seni kim bilir ki o hale geldin. Eşin konusunda da haklısın başkaları kavga ederken duyunca ben de çok üzülüyorum hem beni kırdığı için hem etrafdaki insanlar duyduğu için üzüntüm iki katına çıkıyor.
O da sıkılıyor tabii kime saracak sana, eşler arasında hep öyle olur. Nazı sana geçiyor çünkü ama o da pişmandır şimdi.
Allah sana güzel kapılar açsın şu mubarek günlerde.

miyav_su canım çok geçmiş olsun ya valla Allah yardımcın olsun, ne kadar sıktılar seni kim bilir ki o hale geldin. Eşin konusunda da haklısın başkaları kavga ederken duyunca ben de çok üzülüyorum hem beni kırdığı için hem etrafdaki insanlar duyduğu için üzüntüm iki katına çıkıyor.
O da sıkılıyor tabii kime saracak sana, eşler arasında hep öyle olur. Nazı sana geçiyor çünkü ama o da pişmandır şimdi.
Allah sana güzel kapılar açsın şu mubarek günlerde.
Canım ya çok sağol senin hakkını nasıl öderim amin inşallah canım

Kızlar durumlar nasıl :KK39:
Bugün oğlum beni pervane etti etrafında :confused:
2 buçuk saat yürüyüş yaptık :KK36:
Ama şuan ayaklarımın altı yanıyor :KK34:
Hazır oğlumda uyumuşken yağmurlu bir havada,
Şöyle kebap felan ne iyi giderdi beee :kk77:

Ama asla yemiyorum. :KK20:

Menümü yazayım.
Sabah 3 siyah zeytin, çok az peynir,bir dilimin yarısı kadar ekmek :rolleyes: tatlı patates çok az.
Öğlen hiçbirşey malum benim oğlan :işsiz:
Akşam 6 da sunday dinner :kk77: (tabak biraz kabarık olmuş sanki) :oops:
Gece çok geç olmadan belki eşimle sütlü Türk kahvesi içeriz gece bana lazım olacak oğlumdan :bicak:

Eklentiler

• IMG_9234.JPG
    IMG_9234.JPG
    62,3 KB · Görüntüleme: 37
Birkaç gündür Canım sıkın Canım eşimle kavga ettik dükkanda bir sürü laf söyledi burada çalışan insanlarda duydu dün gitti konuşmuyorum onunla çok ama çok üzdü beni
Seni çok iyi anliyorum esler helede yanında baskalari varsa ice cosarlar neyse bos ver sen onu kafana takma ordakileride hele hic takma herkesin ailerlerde ne kavgalar biraz konusmada esinle burnu surtunsun bidaha sana baskalarin yanında saygili olsun pufff bende ne güzel destek oluyom miyav_su sen bana bakma bacim konuş ama sana da saygi gostersin başkalarin yanında evde nasil kavga istiyorsa bagirsin cagirsin yanii evde biz bas ederiz ..

Seni çok iyi anliyorum esler helede yanında baskalari varsa ice cosarlar neyse bos ver sen onu kafana takma ordakileride hele hic takma herkesin ailerlerde ne kavgalar biraz konusmada esinle burnu surtunsun bidaha sana baskalarin yanında saygili olsun pufff bende ne güzel destek oluyom miyav_su sen bana bakma bacim konuş ama sana da saygi gostersin başkalarin yanında evde nasil kavga istiyorsa bagirsin cagirsin yanii evde biz bas ederiz ..
Doğru yanlarında birileri olunca sırf kendi gururlarını düşünüyor Anadolu kaplanları.

Back