- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.381
Allah kolaylık versin canımonlar her yerde var. benim ailem de yoğurt ve süle uğraşıyorlar. yoğurdu sütü bakkal borca alıyor. bir gitmiş para almaya 4 lira! vermiş. şaka gibi. ya hu oraya benzin yakıyor, ortada dünya kadar emek var. ama bunları değişitirebilir miyiz?? hayır!
Hahahaha kop kopAynen canım aynı şekilde düşünüyoruz.
Ben bazı insanlara diyet yaptığımı bile söylemiyorum ekmek yemesen, ekmek yemeden olmaz, yesen bu sefer aaa ekmek mi yiyorsun, diyetteyim diyorsun kola içiyorsun zero dan başka içmiyorum halbuki.
Spora gidiyorum mesela zumba için biri şöyle dedi benim bir tanıdığım zumba hocası bacakları dev gibi yapma öyle olursun. Yüzüyorum aaa omuzların genişler çirkin olursun. Yürüyüş yaptığım Zaman'larda yürüyüş işe yaramaz koş.
Canım Rus var ama parasız olanlar var inşallah canım eşimle birbirimizi yiyoruz o orda ben burda İnan artık sabrımın sonuna doğru geldimMiyav_su geçmiş olsun canım bu yildami yok Rus turist geçen sene sıkıntın olmuştu inşallah bu sene işin düzelir tabi eşinle aranda
Eşin neredeydi ?Canım Rus var ama parasız olanlar var inşallah canım eşimle birbirimizi yiyoruz o orda ben burda İnan artık sabrımın sonuna doğru geldim
kardesimin ailesi alanya tarafta otel isletiyordu, rus krizi cikmadan once otel sahibi baskasiyla anlastigindan, ayrilmak zorunda kaldilardi.Canım Rus var ama parasız olanlar var inşallah canım eşimle birbirimizi yiyoruz o orda ben burda İnan artık sabrımın sonuna doğru geldim
Memleketinde Canım bu sene bitiriyoruz turizmi başka sektöre geçmeyi planlıyoruzEşin neredeydi ?
İyiki öyle olmuş evet malesef öyleler tatile geliyorlar para kazanıyor öyle dönüyorlar ülkelerinekardesimin ailesi alanya tarafta otel isletiyordu, rus krizi cikmadan once otel sahibi baskasiyla anlastigindan, ayrilmak zorunda kaldilardi.
Ama iyiki de oyle oldu diyorlar, kucuk oteller pek para kazanamiyorlarmis o tarafta.
Onlarinda cok rus musterisi oluyordu, hersey dahil olunca hic disari cikmadan otelde yiyip icip yatiyorlarmis. ruslar cok para birakmiyor heralde.
hangi sektoru planliyorsunuz, aklinizda var miMemleketinde Canım bu sene bitiriyoruz turizmi başka sektöre geçmeyi planlıyoruz
Afiyet olsun canım dinlen bi güzel...Bugün yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek 2dilim peynir zeytin reçel domates
Öğlen kısır 1dilim puaca 1 bardak çay tek şekerli
Akşam yok
Canım ya çok sağol senin hakkını nasıl öderim amin inşallah canımmiyav_su canım çok geçmiş olsun ya valla Allah yardımcın olsun, ne kadar sıktılar seni kim bilir ki o hale geldin. Eşin konusunda da haklısın başkaları kavga ederken duyunca ben de çok üzülüyorum hem beni kırdığı için hem etrafdaki insanlar duyduğu için üzüntüm iki katına çıkıyor.
O da sıkılıyor tabii kime saracak sana, eşler arasında hep öyle olur. Nazı sana geçiyor çünkü ama o da pişmandır şimdi.
Allah sana güzel kapılar açsın şu mubarek günlerde.
ben de sizin Can'ım benimCanım ya çok sağol senin hakkını nasıl öderim amin inşallah canım
Seni çok iyi anliyorum esler helede yanında baskalari varsa ice cosarlar neyse bos ver sen onu kafana takma ordakileride hele hic takma herkesin ailerlerde ne kavgalar biraz konusmada esinle burnu surtunsun bidaha sana baskalarin yanında saygili olsun pufff bende ne güzel destek oluyom miyav_su sen bana bakma bacim konuş ama sana da saygi gostersin başkalarin yanında evde nasil kavga istiyorsa bagirsin cagirsin yanii evde biz bas ederiz ..Birkaç gündür Canım sıkın Canım eşimle kavga ettik dükkanda bir sürü laf söyledi burada çalışan insanlarda duydu dün gitti konuşmuyorum onunla çok ama çok üzdü beni
Doğru yanlarında birileri olunca sırf kendi gururlarını düşünüyor Anadolu kaplanları.Seni çok iyi anliyorum esler helede yanında baskalari varsa ice cosarlar neyse bos ver sen onu kafana takma ordakileride hele hic takma herkesin ailerlerde ne kavgalar biraz konusmada esinle burnu surtunsun bidaha sana baskalarin yanında saygili olsun pufff bende ne güzel destek oluyom miyav_su sen bana bakma bacim konuş ama sana da saygi gostersin başkalarin yanında evde nasil kavga istiyorsa bagirsin cagirsin yanii evde biz bas ederiz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?