- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.361
Ne kadar güzel konuşmuş diyetisyen Canım kesinlikle katılıyorum tanıdığım yabancı bir rehber var gecen sene 170 kg idi bu sene 100 kg ve mide ameliyatı olduğunu söylemedi bariz belli başka bir rehber arkadaş dedi operasyon geçirdi diye bir arkadaşımda geçirdi ben ve ailesi biliyor başka kimse bilmiyorBaşınız saolsun. Rabbim kalanlara sabır versin. inş dayının sonuçları tertemiz gelir. şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine.
cnm beni yanlış anlama ama sihirli hiçbir formül yok. bir diyetisyen diyordu ki: insanlar ne yesem de zayıflasam diyor. ama neler yememeliyim de zayıflasam demiyor. bence çok haklı. bir de 20-30 kilo verse anlarım 9 ayda. ama 50 kilo vermiş. illa ki bu ürede vücudu yavaş verirdi. ya da sıkılma dönemleri olurdu. günahını almayım da tüp mide ameliyatı olup söylemeyen baya insan var. çok denk geldim çünkü. önüne gelen tüp mide oluyor artık.
Ne kadar güzel konuşmuş diyetisyen Canım kesinlikle katılıyorum tanıdığım yabancı bir rehber var gecen sene 170 kg idi bu sene 100 kg ve mide ameliyatı olduğunu söylemedi bariz belli başka bir rehber arkadaş dedi operasyon geçirdi diye bir arkadaşımda geçirdi ben ve ailesi biliyor başka kimse bilmiyor
Bende anlıyorum Canım bende ameliyat olsam saklardım neden mi çünkü herkes herşeyi çok biliyor insanın canını sıklmayı çok iyi bilen bir milletiz Canımevet kulağıma küpe hep o söz
tabi ben o tüp midelileri de anlamaya çalışıyorum. biz biraz fazlalıkla ne zorluk yaşıyoruz. o 170 kilo ile uçağa binemiyor kemer yetmiyor diye, ayakkabısının ipini bağlayamıyor, oturup kalkmak işkence oluyor. yani Allah yardımcıları olsun. ama çok da saklanacak birşey değil ameliyat oldukları. zira herkesin kendi hayatı hür yani
Bende anlıyorum Canım bende ameliyat olsam saklardım neden mi çünkü herkes herşeyi çok biliyor insanın canını sıklmayı çok iyi bilen bir milletiz Canım
Ben mesela çok çabuk etkilenirim olumsuz düşüncelerden acayip Canım sıkılırtabi o da var da ben dışarıya kapalıyımonlar herşeye konuşur
Ben mesela çok çabuk etkilenirim olumsuz düşüncelerden acayip Canım sıkılır
Kesinlikle değmez ama işte bazen kötü oluyorum umarım en kısa zamanda değişirimbence değişme vaktiboşver çevreyi değmez zira.
Kesinlikle değmez ama işte bazen kötü oluyorum umarım en kısa zamanda değişirim
Çok iyi gidiyorsun canım adet dönemin mi yakın acaba o sıralar insana herşey batıyor küçücük sorun büyük dert gibi geliyor. Kendin için diyet yapıyorsun istediğin kıyafetler üstünde daha güzel olsun en önemlisi sağlıklı ol diyemeraba kızlar. bugün çok isteksiz kalktım. zaten sabah 5.30 da kalktım uyuyamadım da bir daha. üstümde bir gerginlik var. sürekli herşeyi sorgular halde buluyorum kendimi. neden diyet yapıyorumkiye kadar gidiyor. hayır canım da bir şey istemiyor ama sebepsizce yiyebilecek moddayım. motiveye ihtiyacım var sanıyorum.
bugünkü menüm
sabah klasik kahvaltım.
ara
yarım nescafe birazcık form
öğlen
4 kaşık taze fasulye
1 kepçe yoğurt
ara
1 kupa yeşilçay
formun geri kalanı
ara
yarım nescafe
akşam
5 kasık taze fasulye
1 bardak ayran
ara
belki elma yerim dayanabilirsem yemem.
Onlar psikolojik olarak baskı görmekten korkuyorlar insanlar çok acımasız, instagramında bile tüp mide amilyatı olmuş insanları aşağlıyan yorumlar yazıyorlar. İradesiz başarısız görülme durumları var. Halbuki o ameliyatı olmak da büyük bir karar riskleri var sonrasında yemesi içmesi çok sıkıntı. İnsanlar başkalarına konuşmak için yer arıyorlar ondan söylemiyorlardır.Ne kadar güzel konuşmuş diyetisyen Canım kesinlikle katılıyorum tanıdığım yabancı bir rehber var gecen sene 170 kg idi bu sene 100 kg ve mide ameliyatı olduğunu söylemedi bariz belli başka bir rehber arkadaş dedi operasyon geçirdi diye bir arkadaşımda geçirdi ben ve ailesi biliyor başka kimse bilmiyor
Çok iyi gidiyorsun canım adet dönemin mi yakın acaba o sıralar insana herşey batıyor küçücük sorun büyük dert gibi geliyor. Kendin için diyet yapıyorsun istediğin kıyafetler üstünde daha güzel olsun en önemlisi sağlıklı ol diye
Aynen canım aynı şekilde düşünüyoruz.Bende anlıyorum Canım bende ameliyat olsam saklardım neden mi çünkü herkes herşeyi çok biliyor insanın canını sıklmayı çok iyi bilen bir milletiz Canım
Benim de yakın 2-3 gün kaldı ondan bana da biraz batıyor herşey.evet ya bugün yarın bekliyorum adeti. ondandır kesin. nasıl da tahmin ettinhepsi doğru dediklerinin. kilo verdikçe nefes alış verişim bile fark ediyor da işte şu rehavetten kurtulmam şart
Onlar psikolojik olarak baskı görmekten korkuyorlar insanlar çok acımasız, instagramında bile tüp mide amilyatı olmuş insanları aşağlıyan yorumlar yazıyorlar. İradesiz başarısız görülme durumları var. Halbuki o ameliyatı olmak da büyük bir karar riskleri var sonrasında yemesi içmesi çok sıkıntı. İnsanlar başkalarına konuşmak için yer arıyorlar ondan söylemiyorlardır.
evet Canım ben salak gibi söyledim herkese niye söylüyorsam Karatay yaptığımı şimdi zorla ye diye ısrar ediyorlar çok ama çok pişmanım ağırlık sporu yaparken erkek gibi olursun dediler sen gördün beni önce ve sonrası erkek gibiyim hayır değilim bana göre bıktım gerçekten bıktım şimdi lazer olucam göz için ama aileme bile söylemeyi düşünmüyorum bu aralar zaten Canım burnumda bugün Zaten müşteri yüzünden kalp spazmı geçirdim ufak çaplı birde milletin ağzına sakız olmak istemiyorum kimse ile çok görüşmüyorum herkes kaç kilo olduğumu soruyor bıktımAynen canım aynı şekilde düşünüyoruz.
Ben bazı insanlara diyet yaptığımı bile söylemiyorum ekmek yemesen, ekmek yemeden olmaz, yesen bu sefer aaa ekmek mi yiyorsun, diyetteyim diyorsun kola içiyorsun zero dan başka içmiyorum halbuki.
Spora gidiyorum mesela zumba için biri şöyle dedi benim bir tanıdığım zumba hocası bacakları dev gibi yapma öyle olursun. Yüzüyorum aaa omuzların genişler çirkin olursun. Yürüyüş yaptığım Zaman'larda yürüyüş işe yaramaz koş.
Benim de yakın 2-3 gün kaldı ondan bana da biraz batıyor herşey.
evet Canım ben salak gibi söyledim herkese niye söylüyorsam Karatay yaptığımı şimdi zorla ye diye ısrar ediyorlar çok ama çok pişmanım ağırlık sporu yaparken erkek gibi olursun dediler sen gördün beni önce ve sonrası erkek gibiyim hayır değilim bana göre bıktım gerçekten bıktım şimdi lazer olucam göz için ama aileme bile söylemeyi düşünmüyorum bu aralar zaten Canım burnumda bugün Zaten müşteri yüzünden kalp spazmı geçirdim ufak çaplı birde milletin ağzına sakız olmak istemiyorum kimse ile çok görüşmüyorum herkes kaç kilo olduğumu soruyor bıktım
Ne zaman gecirdin kalp spazmı sasirdim yenimi iki uc gun yokdun galiba..evet Canım ben salak gibi söyledim herkese niye söylüyorsam Karatay yaptığımı şimdi zorla ye diye ısrar ediyorlar çok ama çok pişmanım ağırlık sporu yaparken erkek gibi olursun dediler sen gördün beni önce ve sonrası erkek gibiyim hayır değilim bana göre bıktım gerçekten bıktım şimdi lazer olucam göz için ama aileme bile söylemeyi düşünmüyorum bu aralar zaten Canım burnumda bugün Zaten müşteri yüzünden kalp spazmı geçirdim ufak çaplı birde milletin ağzına sakız olmak istemiyorum kimse ile çok görüşmüyorum herkes kaç kilo olduğumu soruyor bıktım
Önce hırsız müşteri yakaladım sonra 3 tl ürüne 1 tl diye ısrar eden müşteri bugün var ya nefret ettim turizmden bir kez daha Zaten zor kazanıyoruz birde afedersin benden aç insanlar geliyor buraya turizm böyle yürümez kÇırdık Avrupalıyı aç ve hırsız müşteriye muhtaç oldukayy çok geçmiş olsun cnm. bir müşteriyi neden bu kadar taktın. yazık canına vallahi. sen takacağına o taksın.
Birkaç gündür Canım sıkın Canım eşimle kavga ettik dükkanda bir sürü laf söyledi burada çalışan insanlarda duydu dün gitti konuşmuyorum onunla çok ama çok üzdü beniNe zaman gecirdin kalp spazmı sasirdim yenimi iki uc gun yokdun galiba..
Önce hırsız müşteri yakaladım sonra 3 tl ürüne 1 tl diye ısrar eden müşteri bugün var ya nefret ettim turizmden bir kez daha Zaten zor kazanıyoruz birde afedersin benden aç insanlar geliyor buraya turizm böyle yürümez kÇırdık Avrupalıyı aç ve hırsız müşteriye muhtaç olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?