Evliliğim için 35 kilo

Ne kadar güzel konuşmuş diyetisyen Canım kesinlikle katılıyorum tanıdığım yabancı bir rehber var gecen sene 170 kg idi bu sene 100 kg ve mide ameliyatı olduğunu söylemedi bariz belli başka bir rehber arkadaş dedi operasyon geçirdi diye bir arkadaşımda geçirdi ben ve ailesi biliyor başka kimse bilmiyor

evet kulağıma küpe hep o söz
tabi ben o tüp midelileri de anlamaya çalışıyorum. biz biraz fazlalıkla ne zorluk yaşıyoruz. o 170 kilo ile uçağa binemiyor kemer yetmiyor diye, ayakkabısının ipini bağlayamıyor, oturup kalkmak işkence oluyor. yani Allah yardımcıları olsun. ama çok da saklanacak birşey değil ameliyat oldukları. zira herkesin kendi hayatı hür yani

Bende anlıyorum Canım bende ameliyat olsam saklardım neden mi çünkü herkes herşeyi çok biliyor insanın canını sıklmayı çok iyi bilen bir milletiz Canım

Çok iyi gidiyorsun canım adet dönemin mi yakın acaba o sıralar insana herşey batıyor küçücük sorun büyük dert gibi geliyor. Kendin için diyet yapıyorsun istediğin kıyafetler üstünde daha güzel olsun en önemlisi sağlıklı ol diye

Onlar psikolojik olarak baskı görmekten korkuyorlar insanlar çok acımasız, instagramında bile tüp mide amilyatı olmuş insanları aşağlıyan yorumlar yazıyorlar. İradesiz başarısız görülme durumları var. Halbuki o ameliyatı olmak da büyük bir karar riskleri var sonrasında yemesi içmesi çok sıkıntı. İnsanlar başkalarına konuşmak için yer arıyorlar ondan söylemiyorlardır.

evet ya bugün yarın bekliyorum adeti. ondandır kesin. nasıl da tahmin ettin hepsi doğru dediklerinin. kilo verdikçe nefes alış verişim bile fark ediyor da işte şu rehavetten kurtulmam şart

Bende anlıyorum Canım bende ameliyat olsam saklardım neden mi çünkü herkes herşeyi çok biliyor insanın canını sıklmayı çok iyi bilen bir milletiz Canım
Aynen canım aynı şekilde düşünüyoruz.
Ben bazı insanlara diyet yaptığımı bile söylemiyorum ekmek yemesen, ekmek yemeden olmaz, yesen bu sefer aaa ekmek mi yiyorsun, diyetteyim diyorsun kola içiyorsun zero dan başka içmiyorum halbuki.
Spora gidiyorum mesela zumba için biri şöyle dedi benim bir tanıdığım zumba hocası bacakları dev gibi yapma öyle olursun. Yüzüyorum aaa omuzların genişler çirkin olursun. Yürüyüş yaptığım Zaman'larda yürüyüş işe yaramaz koş.

evet ya bugün yarın bekliyorum adeti. ondandır kesin. nasıl da tahmin ettin hepsi doğru dediklerinin. kilo verdikçe nefes alış verişim bile fark ediyor da işte şu rehavetten kurtulmam şart
Benim de yakın 2-3 gün kaldı ondan bana da biraz batıyor herşey.

evet Canım ben salak gibi söyledim herkese niye söylüyorsam Karatay yaptığımı şimdi zorla ye diye ısrar ediyorlar çok ama çok pişmanım ağırlık sporu yaparken erkek gibi olursun dediler sen gördün beni önce ve sonrası erkek gibiyim hayır değilim bana göre bıktım gerçekten bıktım şimdi lazer olucam göz için ama aileme bile söylemeyi düşünmüyorum bu aralar zaten Canım burnumda bugün Zaten müşteri yüzünden kalp spazmı geçirdim ufak çaplı birde milletin ağzına sakız olmak istemiyorum kimse ile çok görüşmüyorum herkes kaç kilo olduğumu soruyor bıktım

ayy çok geçmiş olsun cnm. bir müşteriyi neden bu kadar taktın. yazık canına vallahi. sen takacağına o taksın.

Ne zaman gecirdin kalp spazmı sasirdim yenimi iki uc gun yokdun galiba..

ayy çok geçmiş olsun cnm. bir müşteriyi neden bu kadar taktın. yazık canına vallahi. sen takacağına o taksın.
Önce hırsız müşteri yakaladım sonra 3 tl ürüne 1 tl diye ısrar eden müşteri bugün var ya nefret ettim turizmden bir kez daha Zaten zor kazanıyoruz birde afedersin benden aç insanlar geliyor buraya turizm böyle yürümez kÇırdık Avrupalıyı aç ve hırsız müşteriye muhtaç olduk

onlar her yerde var. benim ailem de yoğurt ve süle uğraşıyorlar. yoğurdu sütü bakkal borca alıyor. bir gitmiş para almaya 4 lira! vermiş. şaka gibi. ya hu oraya benzin yakıyor, ortada dünya kadar emek var. ama bunları değişitirebilir miyiz?? hayır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…