- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.341
Öğlen en geç 1 de yemek yiyormuş derken sonra ertesi sabaha kadar hicmi yemiyor da zayıflamış sadece bu içecekle herşeyi yiyip olmaz çünküBurda 135 kilo bir kadın vardı neredeyse 9 Aydır görmemiştim.
Bir gördüm ki ne göreyim
79 kilo olmuş ay ben şokkkk
Samimiyetimiz bir sohbetimiz de yoktu
Ama dayamadım önce baya bir iltifat ettim
Sonra dedim bunun sırrı nedir bana da söyler misin?
Kızlar bu arkadaş sabah sağlam kahvaltı yapıyor
Öğlen en geç 1 de yemek yiyormuş (bu çok önemli dedi)
Sonra yemeğe kadar olan arada ki tarifi yazıyorum
Elma suyu 3-4 çilek Blackberry 3 veya 4 tane koyuyorsunuz Türkçesi neydi bilmiyorum. Bunları mikserde karıştırıyoruz elma suyu da içinde tabi oda 1 buçuk su bardağı koyuyoruz. Yani aslında kıyamı fazlalığı size kalmış. Bunu ara öğünde içiyoruz.
Öyle hem vitaminli direncin azalmıyor hemde tatlı olduğu için kesiyor dedi bugün içtim tadı hem nefis hemde gerçekten tokluk hissi veriyor.
Spor yapmadan önce haftada 2 bazen 3 veriyormuş.
Ben başladım bakalım neler olacak
Sizinle de paylaşmak istedim kızlar
Aminnn çok saolALLah sabır versin,sağlık versin inşallah.
Onu da sordum. 1 bazen 2 diyor çok hızlı kilo veriyor.Birde kilosu çok olduğundan haftada 2-3 kilo vermesi normal başladığında şuan haftada kaç veriyor acaba
Yok yok öğle yemeğini en geç 1 gibi yediğini söyledi.Öğlen en geç 1 de yemek yiyormuş derken sonra ertesi sabaha kadar hicmi yemiyor da zayıflamış sadece bu içecekle herşeyi yiyip olmaz çünkü
Yani menü bilmek lazım akşamda yiyor bu durumdaYok yok öğle yemeğini en geç 1 gibi yediğini söyledi.
En sağlıklısı böyleymiş.
Ya ben hala yeşil çayı içmeyi unutuyorum yarın unutmayayım da içeyim. Şimdi içersem akşam uyuyamıyorum çünkü. Bugün 50 dk yüzdüm.
Slm kizlar Nasılsıniz ben üç gundur iyi degilim ya cok yakin birini 45 yasinda mide kanserinden kaybettik adam okadar iyiydiki oyle cocuklari vardi en küçüğü 4 yasinda oyle üzüldüm. .sonra 38 yasinda dayimin akcigerde kitle ciktigini ogrendik ona uzuldum iki gun tel konuşması destek olmak icin bir yanda annemi teselli moral vermeyeteyzelerimi teselli etmeye calistim ve ben stresten kendimi hep yemekte buldum canim istemiyor ama elimde hep birşey ler vardi
Okadar uzgunumku ins dayimin patoloji sonuc iyi cikar birde ahlak bakimindan iyi bir insan kimseyi kirmaz anaya babaya kimseye off bile demedi evlenmeden once allahim bana dayim gibi iyi ahlakli bir es ver derdim hep ne bilimm kizlar okadar doldumki yazdim buraya tabiki sikayetim rabbime rabbim yuzunu guldursun inş...
Burda 135 kilo bir kadın vardı neredeyse 9 Aydır görmemiştim.
Bir gördüm ki ne göreyim
79 kilo olmuş ay ben şokkkk
Samimiyetimiz bir sohbetimiz de yoktu
Ama dayamadım önce baya bir iltifat ettim
Sonra dedim bunun sırrı nedir bana da söyler misin?
Kızlar bu arkadaş sabah sağlam kahvaltı yapıyor
Öğlen en geç 1 de yemek yiyormuş (bu çok önemli dedi)
Sonra yemeğe kadar olan arada ki tarifi yazıyorum
Elma suyu 3-4 çilek Blackberry 3 veya 4 tane koyuyorsunuz Türkçesi neydi bilmiyorum. Bunları mikserde karıştırıyoruz elma suyu da içinde tabi oda 1 buçuk su bardağı koyuyoruz. Yani aslında kıyamı fazlalığı size kalmış. Bunu ara öğünde içiyoruz.
Öyle hem vitaminli direncin azalmıyor hemde tatlı olduğu için kesiyor dedi bugün içtim tadı hem nefis hemde gerçekten tokluk hissi veriyor.
Spor yapmadan önce haftada 2 bazen 3 veriyormuş.
Ben başladım bakalım neler olacak
Sizinle de paylaşmak istedim kızlar
Valla benim yakın arkadaşım bile üç ayda tığ gibi oldu kabul etmiyor ama kesin tüp mide oldu 40 kilo verdi çünküBaşınız saolsun. Rabbim kalanlara sabır versin. inş dayının sonuçları tertemiz gelir. şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine.
cnm beni yanlış anlama ama sihirli hiçbir formül yok. bir diyetisyen diyordu ki: insanlar ne yesem de zayıflasam diyor. ama neler yememeliyim de zayıflasam demiyor. bence çok haklı. bir de 20-30 kilo verse anlarım 9 ayda. ama 50 kilo vermiş. illa ki bu ürede vücudu yavaş verirdi. ya da sıkılma dönemleri olurdu. günahını almayım da tüp mide ameliyatı olup söylemeyen baya insan var. çok denk geldim çünkü. önüne gelen tüp mide oluyor artık.
Valla benim yakın arkadaşım bile üç ayda tığ gibi oldu kabul etmiyor ama kesin tüp mide oldu 40 kilo verdi çünkü
Domuz'un yemek olarak çok çeşidi vardır.Yani menü bilmek lazım akşamda yiyor bu durumda
Kızlar zaten bende hani hiçbir zaman
Aman yiyeyim spor yapayım hergün diyipte kilo verenler gibi olmadım yada başka bişey.
Ben ne zaman yemeyi kısarım spor yaparım.
O zaman sonuç alırım.
O kızda yani dedikleriniz olabilir veya olmayabilir
Bir fikrim yok. Sadece çok güzel olmuş bunu biliyorum :)))
Burasıda öyle sabahdan Bu yana yağıyorGünaydın kızlar mutlu persembeler olsun yağmurlu bir İzmir sabahından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?