Evliliğim için 35 kilo

Öğlen en geç 1 de yemek yiyormuş derken sonra ertesi sabaha kadar hicmi yemiyor da zayıflamış sadece bu içecekle herşeyi yiyip olmaz çünkü

ISILDURU allah yengenede sabir sifa versin inş vefat eden abimzinde 4 cocugun vardi bu kanser denen bir yapistimi bırakmıyor onun icin hayatımızın sagligimizin kiymetini bilmeliyiz. .
kedikedi84 tmm sonuc çıksın soylerim 30mayisa gun vermisler burundan girip akcigerden parca alinacakmis ins sonuc iyi çıkar hic gun yuzu görmedi rabbim ins yüzünü guldursun onun bizimm..

Ya ben hala yeşil çayı içmeyi unutuyorum yarın unutmayayım da içeyim. Şimdi içersem akşam uyuyamıyorum çünkü. Bugün 50 dk yüzdüm.

50 dakika yürüyüş gayet güzel cnm. yeşilçay ben hergün 1 kupa içiyorum. ödem attırdığını düşünüyorum.

Başınız saolsun. Rabbim kalanlara sabır versin. inş dayının sonuçları tertemiz gelir. şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine.

cnm beni yanlış anlama ama sihirli hiçbir formül yok. bir diyetisyen diyordu ki: insanlar ne yesem de zayıflasam diyor. ama neler yememeliyim de zayıflasam demiyor. bence çok haklı. bir de 20-30 kilo verse anlarım 9 ayda. ama 50 kilo vermiş. illa ki bu ürede vücudu yavaş verirdi. ya da sıkılma dönemleri olurdu. günahını almayım da tüp mide ameliyatı olup söylemeyen baya insan var. çok denk geldim çünkü. önüne gelen tüp mide oluyor artık.

Valla benim yakın arkadaşım bile üç ayda tığ gibi oldu kabul etmiyor ama kesin tüp mide oldu 40 kilo verdi çünkü

Valla benim yakın arkadaşım bile üç ayda tığ gibi oldu kabul etmiyor ama kesin tüp mide oldu 40 kilo verdi çünkü

mesela ben de sıkı diyet yapmıştım 4-5 ay gibi bir süre. tek kaçamağım yarım fincan sıcak çikolataydı bu süreçte. 23 kilo verdim. zaten ondan sonra vücut durdurup korumaya alıyor. öyle her hafta 3 er beşer gitmez ki. syadece ilk hafta hepsi bu.

Kızlar zaten bende hani hiçbir zaman
Aman yiyeyim spor yapayım hergün diyipte kilo verenler gibi olmadım yada başka bişey.
Ben ne zaman yemeyi kısarım spor yaparım.
O zaman sonuç alırım.
O kızda yani dedikleriniz olabilir veya olmayabilir
Bir fikrim yok. Sadece çok güzel olmuş bunu biliyorum :)))

darısı da bize bence kilo kimseye yakışmıyor.

meraba kızlar. bugün çok isteksiz kalktım. zaten sabah 5.30 da kalktım uyuyamadım da bir daha. üstümde bir gerginlik var. sürekli herşeyi sorgular halde buluyorum kendimi. neden diyet yapıyorumkiye kadar gidiyor. hayır canım da bir şey istemiyor ama sebepsizce yiyebilecek moddayım. motiveye ihtiyacım var sanıyorum.
bugünkü menüm

sabah klasik kahvaltım.

ara
yarım nescafe birazcık form

öğlen
4 kaşık taze fasulye
1 kepçe yoğurt

ara
1 kupa yeşilçay
formun geri kalanı

ara
yarım nescafe

akşam
5 kasık taze fasulye
1 bardak ayran

ara
belki elma yerim dayanabilirsem yemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…