• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Evet elindeki rutin listeyi verdi, zaten basi kalabalikti, ayni anda iki hasta goruyordu, o yuzden cok konusamadik.
benimle gelenin diyabet baslangici varmis, ona meyveleri sutle ye dedi o kadar. bir dahaki sefer basi daha bos olursa, konusuruz.

Ama yag oranimi gormek tambir aydinlatici oldu, diyeti ciddiye almam gerektigini anladim. Bir ay sonra gidecegim tekrar.
Maalesef devlet hastanelerinde böyle bir sıkıntı var, en azından ölçümlerini yaptırmış olursun. Listenin üstünde değişim puanları gibi bi şey vardı onları açıkladıysa, sen ona göre bir düzenleme yapabilirsin.

Ah canım yaa Allah yardimcin olsun kilo için nelere katlaniyoruz
Napalım tatlıları lüpletirken düşünmem lazımdı bunları... Sonu çok güzel olacak tartıda eksiyi görmek en büyük mutluluk. Bi 42 bedene düşsem bana uygun bedeni yok diye vitrinine bile bakamadığım tüm mağazalara girip kıyafet deneyeceğim.

Napalım tatlıları lüpletirken düşünmem lazımdı bunları... Sonu çok güzel olacak tartıda eksiyi görmek en büyük mutluluk. Bi 42 bedene düşsem bana uygun bedeni yok diye vitrinine bile bakamadığım tüm mağazalara girip kıyafet deneyeceğim.
Inşaallah o günlerde gelecek biraz azim biraz kararlılık yeterli

günaydın kızlar.. kaçamaksız, bol hareketli ve bol sulu günler diliyorum.
tartı bana gülümsedi bugün. duraksamayı kırdım şükür. pes etmek yok Allah'ın izniyle

Back