Evliliğim için 35 kilo

selamlar bugünkü menüm

sabah
klasik kahvaltım

ara
3 tane diyet bisküvi
yarım nescafe

öğlen
birkaç parça karnabahar
1 kepçe yoğurt

ara
1 kupa yeşilçay
form bisküvi

ara
yarım nescafe

akşam
sebzeli omlet
1 bardak ayran

Slm kizlar Nasılsıniz ben üç gundur iyi degilim ya cok yakin birini 45 yasinda mide kanserinden kaybettik adam okadar iyiydiki oyle cocuklari vardi en küçüğü 4 yasinda oyle üzüldüm. .sonra 38 yasinda dayimin akcigerde kitle ciktigini ogrendik ona uzuldum iki gun tel konuşması destek olmak icin bir yanda annemi teselli moral vermeyeteyzelerimi teselli etmeye calistim ve ben stresten kendimi hep yemekte buldum canim istemiyor ama elimde hep birşey ler vardi
Okadar uzgunumku ins dayimin patoloji sonuc iyi cikar birde ahlak bakimindan iyi bir insan kimseyi kirmaz anaya babaya kimseye off bile demedi evlenmeden once allahim bana dayim gibi iyi ahlakli bir es ver derdim hep ne bilimm kizlar okadar doldumki yazdim buraya tabiki sikayetim rabbime rabbim yuzunu guldursun inş...

Başınız sağolsun Allah sizlere karısına evlatlarına sabır versin. İnşallah dayının sonuçları temiz çıkar, sonuç çıkar çıkmaz bize haber ver olur mu. Çok üzüldüm.

Ya ben hala yeşil çayı içmeyi unutuyorum yarın unutmayayım da içeyim. Şimdi içersem akşam uyuyamıyorum çünkü. Bugün 50 dk yüzdüm.

Başınız sağolsun canım dayinada acil şifalar dilerim Allah yardımcısı olsun benimde yengem aynı durumda 4 çocuğu var genç kadın Allah herkesin şifasını versin aminn

Burda 135 kilo bir kadın vardı neredeyse 9 Aydır görmemiştim.
Bir gördüm ki ne göreyim
79 kilo olmuş ay ben şokkkk
Samimiyetimiz bir sohbetimiz de yoktu
Ama dayamadım önce baya bir iltifat ettim
Sonra dedim bunun sırrı nedir bana da söyler misin?
Kızlar bu arkadaş sabah sağlam kahvaltı yapıyor
Öğlen en geç 1 de yemek yiyormuş (bu çok önemli dedi)
Sonra yemeğe kadar olan arada ki tarifi yazıyorum
Elma suyu 3-4 çilek Blackberry 3 veya 4 tane koyuyorsunuz Türkçesi neydi bilmiyorum. Bunları mikserde karıştırıyoruz elma suyu da içinde tabi oda 1 buçuk su bardağı koyuyoruz. Yani aslında kıyamı fazlalığı size kalmış. Bunu ara öğünde içiyoruz.
Öyle hem vitaminli direncin azalmıyor hemde tatlı olduğu için kesiyor dedi bugün içtim tadı hem nefis hemde gerçekten tokluk hissi veriyor.
Spor yapmadan önce haftada 2 bazen 3 veriyormuş.

Ben başladım bakalım neler olacak
Sizinle de paylaşmak istedim kızlar

Vaay tam c ve e vitamini bombası. Blackberry ahududu oluyor. Ay hadi bakalım inşallah işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…