- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
- #6.281
Aynı ben uyku düzeni bozulunca birdahada dikiş tutmuyor çocuklar saolsunlarBen yıllardır çocuklar yüzünden uyuyamadim şimdi alışkanlık oldu istesemde yatamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı ben uyku düzeni bozulunca birdahada dikiş tutmuyor çocuklar saolsunlarBen yıllardır çocuklar yüzünden uyuyamadim şimdi alışkanlık oldu istesemde yatamiyorum
Olsun napalım bende diyetisyene gittim bugün aldığım kilonun hepsi yağ kış 500 gr göbek yağlanmış geçmişi değiştiremeyiz artık önümüzdeki günlerde dikkat edicezGünaydın kızlarr bugün aç tartıldım vede sabah regl oldum 82.900 çıktım valla
Selam,Olsun napalım bende diyetisyene gittim bugün aldığım kilonun hepsi yağ kış 500 gr göbek yağlanmış geçmişi değiştiremeyiz artık önümüzdeki günlerde dikkat edicez
Canım ölçü güncelleme yaptın mı ben mi görmedim.Olsun napalım bende diyetisyene gittim bugün aldığım kilonun hepsi yağ kış 500 gr göbek yağlanmış geçmişi değiştiremeyiz artık önümüzdeki günlerde dikkat edicez
elerinize saglik, veren arkadaslari kutlarim, sonra bizde size yetisiriz umarimVilma 37 bildirmedi bir tek onu da aynı yazdım sedef77 sen geçen hafta kaçtın sordum ama cevap alamadım. Geçen hafta konuşmalarımızda kilo veremedim demişsin aynısını yazmışım bu hafta 5 kilo vermişsin gibi gözüküyor.Eki Görüntüle 1996274
84,7 kilo çıktım bugün tartıda, yağ oranım %40,3 , beden kitle indeksi 29,3, yağ ağırlığım 34,1Selam,
Benim vucut yag oranim %45.1 cikti.
Senin yuzde kac, acaba benimki kiloma gore cok mu?
Yeni yükledim canım.Canım ölçü güncelleme yaptın mı ben mi görmedim.
Vilma 37 bildirmedi bir tek onu da aynı yazdım sedef77 sen geçen hafta kaçtın sordum ama cevap alamadım. Geçen hafta konuşmalarımızda kilo veremedim demişsin aynısını yazmışım bu hafta 5 kilo vermişsin gibi gözüküyor.Eki Görüntüle 1996274
Eline emeğine sağlık hayatım.Vilma 37 bildirmedi bir tek onu da aynı yazdım sedef77 sen geçen hafta kaçtın sordum ama cevap alamadım. Geçen hafta konuşmalarımızda kilo veremedim demişsin aynısını yazmışım bu hafta 5 kilo vermişsin gibi gözüküyor.Eki Görüntüle 1996274
Boyum 1.62 boydan kaybediyorum o zaman, aslinda asiri da hareketsiz biri sayilmam84,7 kilo çıktım bugün tartıda, yağ oranım %40,3 , beden kitle indeksi 29,3, yağ ağırlığım 34,1
Boyum 1.70 senin boyun kaç o da etkili çünkü?
Siz de hakkınızı helal edin. 2 yıl öncesine kadar bi bankanın genel müdürlüğünde raporlama yapıyordum günde yüzlerce tablo hesaplama grafikler onun için hem Excel özlemimi de gidermiş oluyorumeline koluna sağlık kedicim. helal et hakkını . yine emek verdin yaptın listemizi saol
Aynen boy uzun olunca kemik ağırlığı kas ağırlığı daha fazla benim beden kitle indeksine göre normal ağırlık sınırım 72, senin 65 mesela.Boyum 1.62 boydan kaybediyorum o zaman, aslinda asiri da hareketsiz biri sayilmam
, yag oranim gercekten gozumu korkuttu, bir dahaki gidiisime kadar biraz da olsa indireyim bari.
Elindeki rutin listeyi vermiş gibi duruyor, kontrole ne Zaman gidiceksin? Ama bence 1 hafta yap bakalım çünkü yemeklerde ekmek çorba gibi doyurucu şeyler var ya belki yeter. Yoğurtta 2 kaşık olmasın 3 olsun fazla yediğin yoğurt olsun bi zararı olmaz bence.https://yadi.sk/i/09XHOy_a3JChvJ
Diyetisyene gittim liste verdi, pek benim beslenme seklime uymuyor, iki kasik yogurt cok az ogunluk, ben 200ml bardak bitiriyorum, uzerine de daha yerim, gunde 5 dilim ekmek, 3 meyve diyor, bunlar diyet yaparken hic yemedigim miktarlar, yemek miktarlari ise cok az, 4 kasik sebze yemegi ise beni doyurmaz bile. Pek benim beslenme seklimle uymuyor yani,
Uyup uymayacagimi dusunuyorum
https://yadi.sk/i/09XHOy_a3JChvJ
Diyetisyene gittim liste verdi, pek benim beslenme seklime uymuyor, iki kasik yogurt cok az ogunluk, ben 200ml bardak bitiriyorum, uzerine de daha yerim, gunde 5 dilim ekmek, 3 meyve diyor, bunlar diyet yaparken hic yemedigim miktarlar, yemek miktarlari ise cok az, 4 kasik sebze yemegi ise beni doyurmaz bile. Pek benim beslenme seklimle uymuyor yani,
Uyup uymayacagimi dusunuyorum
Siz de hakkınızı helal edin. 2 yıl öncesine kadar bi bankanın genel müdürlüğünde raporlama yapıyordum günde yüzlerce tablo hesaplama grafikler onun için hem Excel özlemimi de gidermiş oluyorum
Afiyeet olsun canımbugünkü menüm.
sabah
klasik kahvaltım
ara
yarım nescafe
3 tane diyet bisküvi
öğlen
4 kaşık etli bezelye
1 kepçe yoğurt
ara
yarım nescafe
ara
3 diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay
akşam
5 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran
Afiyeet olsun canım
Evet elindeki rutin listeyi verdi, zaten basi kalabalikti, ayni anda iki hasta goruyordu, o yuzden cok konusamadik.Elindeki rutin listeyi vermiş gibi duruyor, kontrole ne Zaman gidiceksin? Ama bence 1 hafta yap bakalım çünkü yemeklerde ekmek çorba gibi doyurucu şeyler var ya belki yeter. Yoğurtta 2 kaşık olmasın 3 olsun fazla yediğin yoğurt olsun bi zararı olmaz bence.
Bi daha gittiğinde sıkıntılarını söylersin ekmek fazla geliyor onun yerine 2 kaşık daha yemek ekleyelim diye falan. Tabii konuşulabilen bi diyetisyense kimisi ağzını açtırmıyor görüşmelerde.