• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Günaydın kızlarr bugün aç tartıldım vede sabah regl oldum 82.900 çıktım valla :KK43:
Olsun napalım bende diyetisyene gittim bugün aldığım kilonun hepsi yağ kış 500 gr göbek yağlanmış :KK35:geçmişi değiştiremeyiz artık önümüzdeki günlerde dikkat edicez

Olsun napalım bende diyetisyene gittim bugün aldığım kilonun hepsi yağ kış 500 gr göbek yağlanmış :KK35:geçmişi değiştiremeyiz artık önümüzdeki günlerde dikkat edicez
Selam,
Benim vucut yag oranim %45.1 cikti.
Senin yuzde kac, acaba benimki kiloma gore cok mu?

Vilma 37 Vilma 37 bildirmedi bir tek onu da aynı yazdım sedef77 sedef77 sen geçen hafta kaçtın sordum ama cevap alamadım. Geçen hafta konuşmalarımızda kilo veremedim demişsin aynısını yazmışım bu hafta 5 kilo vermişsin gibi gözüküyor.
image.jpeg

84,7 kilo çıktım bugün tartıda, yağ oranım %40,3 , beden kitle indeksi 29,3, yağ ağırlığım 34,1
Boyum 1.70 senin boyun kaç o da etkili çünkü?
Boyum 1.62 boydan kaybediyorum o zaman, aslinda asiri da hareketsiz biri sayilmam
, yag oranim gercekten gozumu korkuttu, bir dahaki gidiisime kadar biraz da olsa indireyim bari.

https://yadi.sk/i/09XHOy_a3JChvJ

Diyetisyene gittim liste verdi, pek benim beslenme seklime uymuyor, iki kasik yogurt cok az ogunluk, ben 200ml bardak bitiriyorum, uzerine de daha yerim, gunde 5 dilim ekmek, 3 meyve diyor, bunlar diyet yaparken hic yemedigim miktarlar, yemek miktarlari ise cok az, 4 kasik sebze yemegi ise beni doyurmaz bile. Pek benim beslenme seklimle uymuyor yani,
Uyup uymayacagimi dusunuyorum

eline koluna sağlık kedicim. helal et hakkını . yine emek verdin yaptın listemizi saol :KK200:
Siz de hakkınızı helal edin. 2 yıl öncesine kadar bi bankanın genel müdürlüğünde raporlama yapıyordum günde yüzlerce tablo hesaplama grafikler onun için hem Excel özlemimi de gidermiş oluyorum:oops:

Boyum 1.62 boydan kaybediyorum o zaman, aslinda asiri da hareketsiz biri sayilmam
, yag oranim gercekten gozumu korkuttu, bir dahaki gidiisime kadar biraz da olsa indireyim bari.
Aynen boy uzun olunca kemik ağırlığı kas ağırlığı daha fazla benim beden kitle indeksine göre normal ağırlık sınırım 72, senin 65 mesela.

Diyetisyene gittim liste verdi, pek benim beslenme seklime uymuyor, iki kasik yogurt cok az ogunluk, ben 200ml bardak bitiriyorum, uzerine de daha yerim, gunde 5 dilim ekmek, 3 meyve diyor, bunlar diyet yaparken hic yemedigim miktarlar, yemek miktarlari ise cok az, 4 kasik sebze yemegi ise beni doyurmaz bile. Pek benim beslenme seklimle uymuyor yani,
Elindeki rutin listeyi vermiş gibi duruyor, kontrole ne Zaman gidiceksin? Ama bence 1 hafta yap bakalım çünkü yemeklerde ekmek çorba gibi doyurucu şeyler var ya belki yeter. Yoğurtta 2 kaşık olmasın 3 olsun fazla yediğin yoğurt olsun bi zararı olmaz bence.
Bi daha gittiğinde sıkıntılarını söylersin ekmek fazla geliyor onun yerine 2 kaşık daha yemek ekleyelim diye falan. Tabii konuşulabilen bi diyetisyense kimisi ağzını açtırmıyor görüşmelerde.

bence böyle olumsuz bakma. mide ne verirsen ona göre şekilleniyor. belki ilk hafta zorlanırsın ama sonra alışacağına eminim ben. bir de normalden farklı diyet yapmak vücudum şaşırtıp güzel kilo kaybına vesile olabilir ;)

Siz de hakkınızı helal edin. 2 yıl öncesine kadar bi bankanın genel müdürlüğünde raporlama yapıyordum günde yüzlerce tablo hesaplama grafikler onun için hem Excel özlemimi de gidermiş oluyorum:oops:

hehe ne güzel pozitif yönünden bakıyorsun. varsa helal olsun cnm :KK54:

bugünkü menüm.
sabah
klasik kahvaltım

ara
yarım nescafe
3 tane diyet bisküvi

öğlen
4 kaşık etli bezelye
1 kepçe yoğurt

ara
yarım nescafe

ara
3 diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay

akşam
5 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran

Elindeki rutin listeyi vermiş gibi duruyor, kontrole ne Zaman gidiceksin? Ama bence 1 hafta yap bakalım çünkü yemeklerde ekmek çorba gibi doyurucu şeyler var ya belki yeter. Yoğurtta 2 kaşık olmasın 3 olsun fazla yediğin yoğurt olsun bi zararı olmaz bence.
Bi daha gittiğinde sıkıntılarını söylersin ekmek fazla geliyor onun yerine 2 kaşık daha yemek ekleyelim diye falan. Tabii konuşulabilen bi diyetisyense kimisi ağzını açtırmıyor görüşmelerde.
Evet elindeki rutin listeyi verdi, zaten basi kalabalikti, ayni anda iki hasta goruyordu, o yuzden cok konusamadik.
benimle gelenin diyabet baslangici varmis, ona meyveleri sutle ye dedi o kadar. bir dahaki sefer basi daha bos olursa, konusuruz.

Ama yag oranimi gormek tambir aydinlatici oldu, diyeti ciddiye almam gerektigini anladim. Bir ay sonra gidecegim tekrar.

Back