- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.241
O zaman bitki çayı iç CanımAyy canim regl olunca ilac icmek istemiyim kesiyor kanamayi ben birazda papatya cayi icebilerem hem sakin lestiriyor hem agri ne kalmazz
İnşallah inşallah çok aminGünaydın canım kesinlikle o rakam değildir Canım
Ay tok tartılma, yarın aç karna tartıl onu yazayım. Sıkma canını boşuna.Günaydın kızlar ben tartıldım fakat tok kahvaltı yaptıktan sonra aklıma geldi tartılmak. Ayrıca hala hasta olamadım 3 gün geçti bu yüzden çok kötü bir rakamla karşı karşıyayım hem adet tarihim hemde tok olduğum için sanırım 83.100 gm çıktım
günaydın kızlar..
haftasonum resmen açlık sefalet içinde geçti. tartı da iyi sonuç görmek adına. ama maalesef ki cuma günü neyse o gösteriyor tartı. acaba regl yaklaştı ondan olabilir mi?? zira bol bol da yürüyüş yaptım.
bildirimim
başlangıç: 75.4
geçen hafta: 71.6
bu hafta: 70.800
bu hafta giden: 800 gr
toplam giden: 4.600
Kızlar maalesef ilk haftalar gibi haftada 1,5-2 kg gitmesini bekleyip moralinizi bozmayın ilk etapta hızlı gidip sonra kilolar yavaş yavaş gidiyor. Tebrik ederim ikinizde çok harika gidiyorsunuz.Kızlar bende kilomu yazayım
72.300 olmuşum.
Yaaaa şöyle 2-3 kilo versem ne olurdu yani
Oleeey Mlyt yine hareketlendiBenim kilom 93.3
Evet birde yarın aç tartılayaım bakalımAy tok tartılma, yarın aç karna tartıl onu yazayım. Sıkma canını boşuna.
Olsun şimdi diyetisyenle kafan daha rahat ederek kilo verirsin ne yiyeyim diye düşünmezsin en azından. İş ki kafana uyan diyetisyeni bul.Ben 81.2'ydim sabah kalktigimda, ben de iyi gidiyordum da anneler gunu sebebiyle, diyetim buyuk hasar aldi.
Bugun diyetisyene gitcem, diyetisyene baslayana kadar iki kilo verdim ama yine de iyi.
Afiyeet olsun canım güzel menübugün kü menümü de paylaşayım. öğle arası 1 saat yürüdüm. akşamda dolmuştan erken inip yürürüm birazcık.
sabah
klasik kahvaltı
ara
3 tane diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay
öğlen
1 kepçe yoğurt
4 kaşık etli bezelye
ara
yarım nescafe
ara
3 tane diyet bisküvi
akşam
bir kase karnabahar
1 bardak ayran
Süper bir menü afiyet olsun canımbugün kü menümü de paylaşayım. öğle arası 1 saat yürüdüm. akşamda dolmuştan erken inip yürürüm birazcık.
sabah
klasik kahvaltı
ara
3 tane diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay
öğlen
1 kepçe yoğurt
4 kaşık etli bezelye
ara
yarım nescafe
ara
3 tane diyet bisküvi
akşam
bir kase karnabahar
1 bardak ayran
Bence rakam çok güzel Canım az olsun bizim olsun ayrıca ne zamana kadar aç kalıcaksın kigünaydın kızlar..
haftasonum resmen açlık sefalet içinde geçti. tartı da iyi sonuç görmek adına. ama maalesef ki cuma günü neyse o gösteriyor tartı. acaba regl yaklaştı ondan olabilir mi?? zira bol bol da yürüyüş yaptım.
bildirimim
başlangıç: 75.4
geçen hafta: 71.6
bu hafta: 70.800
bu hafta giden: 800 gr
toplam giden: 4.600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?