- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #6.261
Çok güzel bir rakam tebrikler canımBenim kilom 93.3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bir rakam tebrikler canımBenim kilom 93.3
Bu hafta iyice asılırsın Canım diyetisyen de destek olurBen 81.2'ydim sabah kalktigimda, ben de iyi gidiyordum da anneler gunu sebebiyle, diyetim buyuk hasar aldi.
Bugun diyetisyene gitcem, diyetisyene baslayana kadar iki kilo verdim ama yine de iyi.
Harika bir menü afiyet olsun canımSabah 1dilim ekmek 1dilim peynir zeytin reçel 1 haşlanmış yumurta
Öğlen 1nescafe 2si birarada
Akşam 1 tabak çorba salata
1 şişe gazoz 1 dondurma
2500 adım yürüme
Canım geçen hafta 67 yazmışım ben mi hatalıyım? Geçen hafta kaç kiloydun 1 haftada 5 kilo verilmez çünkü...Tünaydın kızlarrrr 62 olmuşum sanırım az ;(
Sağol canımHarika bir menü afiyet olsun canım
Sen bu azim ve sporla daha iyi olacaksın inşaallah ben inanıyorumEki Görüntüle 1996044
Keşke bende böyle gözüken 71 kg olsam... 1 saat yüzdüm gaza geldim
İnşallah ya...Sen bu azim ve sporla daha iyi olacaksın inşaallah ben inanıyorum
İyi geceler canımİyi geceler herkese
Günaydın canımGünaydın kızlar
Canım sen niye uyumuyorsun hadi ben çalışıyorum senGünaydın canım
Ben yıllardır çocuklar yüzünden uyuyamadim şimdi alışkanlık oldu istesemde yatamiyorumCanım sen niye uyumuyorsun hadi ben çalışıyorum sen
Afiyeet olsun canım güzel menü
teşekkürlerSüper bir menü afiyet olsun canım
Bence rakam çok güzel Canım az olsun bizim olsun ayrıca ne zamana kadar aç kalıcaksın ki
Malesef benimde senin gibi vücudum varteşekkür ederim
teşekkürler
doğru söylüyorsun cnm. en azından ekside. bir de bir ömür sağlıklı beslenmem gerek. zira yapım çok müsait kilo almaya. azıcık kısmayla da veremiyorum. hani ekmeği kestim tatlı yemiyorum desem de kilo inmiyor. sıkı bir diyet yapıp sonra da ekmeksiz tatlısız yaşamalıyım ki kilo almayayım.
Günaydın canım üzülme takılmaGünaydın kızlarr bugün aç tartıldım vede sabah regl oldum 82.900 çıktım valla