• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Bazen ben de diyorum ki 1-2 ay şöyle zayıflama kampları oluyor ya gidiyorsun orada kalıyorsun onun gibi böyle bi evim olsa ama yanlız olucam, gitsem, kimseyle görüşmeden 2 ay geçirsem, sosyal hayat hiç olmadığı için kimse karşımda kebapları, pizzaları gömmese, benim canım çekmese, rahatça bi 10 kg verip geri dönsem, ama o sırada kimseyi özlemememde gerek...
Aynı şeyleri bende düşündüm hatta araştırdım Bile tatil için gideyim dedim ama beynimizden o gıdaları silmedikten sonra Alaska'ya Bile gitsek geri gelsek tekrardan bunları yediğimiz sürece hareketsiz hayatımız olduğu süre faydasız

Hahh işte oyle beni bana bi biraksalar normal bi siradan yemek yapsam esim agzini açıyor yemek yapmiyon ayy ben delleniyorum bide inkar ediyor gen zayiflamami istiyor hem işi zorlaştırıyor. . Ama yenilmicem mecburumm ki offf yaa
Ay benimkide öyle onları şöyle ıslak odunla dövmeli bence :tokat:

Kızlar günaydınlar
Bana da çok uzaktan misafir geliyor.
Menümü yazayım
Sabah
Corn flakes
1 domates 1 salatalık 1 küçük dilim peynir. :kk77:

Öğlen : salçalı soğanlı karnıbahar yapacağım.
Hiç yapmadım güzel diyorlar :kk77:

Akşama menüm çok kabarık
Kemikli et haşlama tarzı
Pirinç ve meyhane pilavı
Salata, mercimek çorbası
Elmalı kurabiye,un helvası,irmik tatlısı,
Eşimde hamur açacak pizza yapacak sanıyorum :işsiz:
Alkol felan mutfağı eşim mezelerle doldurdu bende emzirdiğim için alkol almıyorum bebeğe geçer diyorlar ne kadar doğru bilmem:eğlence:
Benim yiyeceğim tek şey,
Haşlama olur yani umarım:oops:
Of Harika menü afiyet olsun canım

Aynı şeyleri bende düşündüm hatta araştırdım Bile tatil için gideyim dedim ama beynimizden o gıdaları silmedikten sonra Alaska'ya Bile gitsek geri gelsek tekrardan bunları yediğimiz sürece hareketsiz hayatımız olduğu süre faydasız
Valla kilolarımın hepsi gidince ölçülü yiyip hep temkinli davranıcam 1 gün çok yersem sonraki günler dikkat edicem. Geriye dönmeye hiiiç niyetim yok. Tabii ki tatlı da yiycem pizza da ama öğle yediysem akşam ve bi sonraki gün hafif şeyler yiycem bu konuda çok kararlıyım.

Valla kilolarımın hepsi gidince ölçülü yiyip hep temkinli davranıcam 1 gün çok yersem sonraki günler dikkat edicem. Geriye dönmeye hiiiç niyetim yok. Tabii ki tatlı da yiycem pizza da ama öğle yediysem akşam ve bi sonraki gün hafif şeyler yiycem bu konuda çok kararlıyım.
İnşallah canım emin ol yaparsın sende o ışık var Canım peki zayıflama kampına gidecek misin

Back