Evliliğim için 35 kilo

Yok canım gitmem,keşke dedim, benim için ütopik bi şey 1-2 ay evden ayrı kalmak,yapamam ben öyle, zaten eşim hayatta bırakmaz ben istesem de.
Anladım Canım Allah ayırmasın bozmasın aranızı bende gidemem malum dükkana esirim sezon sonu tatil yapıcaz o zaman diyorum böyle sağlıklı beslenme ve spor üstüne olan yerlere mi gitsek biz eşimle bekarken otellerde çalıştığımız için pek 5 yıldızlı yAda herşey dahil otellerde hiç kalmadık genelde butik otellerde kalırız o tarz butik otel bulursam inşallah gideceğim farklı bir deneyim olucak

Evet çok farklı güzel olur. Eşin sever mi böyle şeyleri?

Insallah dahada cok verirsin allah emeklerinin karsiligini versin. Bende 9 aylik ewliyim. Ewlendim işi biraktim 1, 2 kilo aldim cok korkuyorum kilo almakatan ama evde otur otur sisiyorum 3,5 kiloda ben versem ne yapsamki

Insallah dahada cok verirsin allah emeklerinin karsiligini versin. Bende 9 aylik ewliyim. Ewlendim işi biraktim 1, 2 kilo aldim cok korkuyorum kilo almakatan ama evde otur otur sisiyorum 3,5 kiloda ben versem ne yapsamki
İnşallah teşekkür ederim güzel dileğin için. Valla üstüne çıkmadan kilon oturmadan hemen ver bence. Biraz yürüyüş ya da evde leslie 3-4 hafta dikkat ederek hem vücudun şekillenir hem önlem almış olursun.

Bende öyle disunuyorum baksana kac aydir yiyorum hep ayni kgdayim bir aliyosam bir veriyorum ama uzerimde bi yük bi on kg da verseydimde kurtulsaydim..

Slm kizlar bahceden yarim saat oldu geleli cok yorgunum dun bugun cok calistik iyi spor oldu kollarim vucudum cok ağrıyor. . Kedikedi ben regliyim ya bitince tartilsam olurmu şimdi odemim cok fazla cikinca motivasyonum dusmesin..
İyi akşamlar canım kas gevşetici al ağrın varsa

Slm kizlar bahceden yarim saat oldu geleli cok yorgunum dun bugun cok calistik iyi spor oldu kollarim vucudum cok ağrıyor. . Kedikedi ben regliyim ya bitince tartilsam olurmu şimdi odemim cok fazla cikinca motivasyonum dusmesin..
Olur canım yarın aynı kilonu yazarım. Hadi sık şu 2 hafta dişini ver 1,5-2 kg ramazana öyle başla.

Günaydın canım kesinlikle o rakam değildir Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…