• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

günaydın kızlar..
haftasonum resmen açlık sefalet içinde geçti. tartı da iyi sonuç görmek adına. ama maalesef ki cuma günü neyse o gösteriyor tartı. acaba regl yaklaştı ondan olabilir mi?? zira bol bol da yürüyüş yaptım.

bildirimim
başlangıç: 75.4
geçen hafta: 71.6
bu hafta: 70.800
bu hafta giden: 800 gr
toplam giden: 4.600

Günaydın kızlar ben tartıldım fakat tok kahvaltı yaptıktan sonra aklıma geldi tartılmak. Ayrıca hala hasta olamadım 3 gün geçti bu yüzden çok kötü bir rakamla karşı karşıyayım hem adet tarihim hemde tok olduğum için sanırım 83.100 gm çıktım :mad::mad::mad::kızgın:
Ay tok tartılma, yarın aç karna tartıl onu yazayım. Sıkma canını boşuna.

günaydın kızlar..
haftasonum resmen açlık sefalet içinde geçti. tartı da iyi sonuç görmek adına. ama maalesef ki cuma günü neyse o gösteriyor tartı. acaba regl yaklaştı ondan olabilir mi?? zira bol bol da yürüyüş yaptım.

bildirimim

Kızlar bende kilomu yazayım :63:
72.300 olmuşum.
Yaaaa şöyle 2-3 kilo versem ne olurdu yani :işsiz:
Kızlar maalesef ilk haftalar gibi haftada 1,5-2 kg gitmesini bekleyip moralinizi bozmayın ilk etapta hızlı gidip sonra kilolar yavaş yavaş gidiyor. Tebrik ederim ikinizde çok harika gidiyorsunuz.

Hımm şimdi herkese laf yetiştirdim sıra geldi benim kiloma ben kilo almışım arkadaşlar şaşırmadım çünkü ne yaptığımı biliyorum:kızgın: 84,9 dün annelerde yedim de biraz.bakalım yarın diyetisyene gidicem ne kadarı yağ bir umut diyorum belki kas yapmışımdır:KK53:
Bugün bol spor artık:işsiz:

Ben 81.2'ydim sabah kalktigimda, ben de iyi gidiyordum da anneler gunu sebebiyle, diyetim buyuk hasar aldi.

Bugun diyetisyene gitcem, diyetisyene baslayana kadar iki kilo verdim ama yine de iyi.

Ben 81.2'ydim sabah kalktigimda, ben de iyi gidiyordum da anneler gunu sebebiyle, diyetim buyuk hasar aldi.

Bugun diyetisyene gitcem, diyetisyene baslayana kadar iki kilo verdim ama yine de iyi.
Olsun şimdi diyetisyenle kafan daha rahat ederek kilo verirsin ne yiyeyim diye düşünmezsin en azından. İş ki kafana uyan diyetisyeni bul.

bugün kü menümü de paylaşayım. öğle arası 1 saat yürüdüm. akşamda dolmuştan erken inip yürürüm birazcık.

sabah
klasik kahvaltı

ara
3 tane diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay

öğlen
1 kepçe yoğurt
4 kaşık etli bezelye

ara
yarım nescafe

ara
3 tane diyet bisküvi

akşam
bir kase karnabahar
1 bardak ayran

bugün kü menümü de paylaşayım. öğle arası 1 saat yürüdüm. akşamda dolmuştan erken inip yürürüm birazcık.

sabah
klasik kahvaltı

ara
3 tane diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay

öğlen
1 kepçe yoğurt
4 kaşık etli bezelye

ara
yarım nescafe

ara
3 tane diyet bisküvi

akşam
bir kase karnabahar
1 bardak ayran
Afiyeet olsun canım güzel menü :super:

sabah
klasik kahvaltı

ara
3 tane diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay

öğlen
1 kepçe yoğurt
4 kaşık etli bezelye

ara
yarım nescafe

ara
3 tane diyet bisküvi

akşam
bir kase karnabahar
1 bardak ayran
Süper bir menü afiyet olsun canım

günaydın kızlar..

bildirimim
Bence rakam çok güzel Canım az olsun bizim olsun ayrıca ne zamana kadar aç kalıcaksın ki

Back