- 4 Ocak 2015
- 2.203
- 2.405
- 158
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.201
Malatya danSen nerden gelin geldin diyarbakira
Aynı şeyleri bende düşündüm hatta araştırdım Bile tatil için gideyim dedim ama beynimizden o gıdaları silmedikten sonra Alaska'ya Bile gitsek geri gelsek tekrardan bunları yediğimiz sürece hareketsiz hayatımız olduğu süre faydasızBazen ben de diyorum ki 1-2 ay şöyle zayıflama kampları oluyor ya gidiyorsun orada kalıyorsun onun gibi böyle bi evim olsa ama yanlız olucam, gitsem, kimseyle görüşmeden 2 ay geçirsem, sosyal hayat hiç olmadığı için kimse karşımda kebapları, pizzaları gömmese, benim canım çekmese, rahatça bi 10 kg verip geri dönsem, ama o sırada kimseyi özlemememde gerek...
Ay benimkide öyle onları şöyle ıslak odunla dövmeli benceHahh işte oyle beni bana bi biraksalar normal bi siradan yemek yapsam esim agzini açıyor yemek yapmiyon ayy ben delleniyorum bide inkar ediyor gen zayiflamami istiyor hem işi zorlaştırıyor. . Ama yenilmicem mecburumm ki offf yaa
Of Harika menü afiyet olsun canımKızlar günaydınlar
Bana da çok uzaktan misafir geliyor.
Menümü yazayım
Sabah
Corn flakes
1 domates 1 salatalık 1 küçük dilim peynir.
Öğlen : salçalı soğanlı karnıbahar yapacağım.
Hiç yapmadım güzel diyorlar
Akşama menüm çok kabarık
Kemikli et haşlama tarzı
Pirinç ve meyhane pilavı
Salata, mercimek çorbası
Elmalı kurabiye,un helvası,irmik tatlısı,
Eşimde hamur açacak pizza yapacak sanıyorum
Alkol felan mutfağı eşim mezelerle doldurdu bende emzirdiğim için alkol almıyorum bebeğe geçer diyorlar ne kadar doğru bilmem
Benim yiyeceğim tek şey,
Haşlama olur yani umarım
Çok sağol canım ben sadece haşlama yedimOf Harika menü afiyet olsun canım
Seni tebrik ediyorum ben de baya bi iradeli davrandım mezelerden yemedim et yedim sadece.Çok sağol canım ben sadece haşlama yedim
Nefsimi tuttum hatta geberttim
Süpersin canım afiyet olsunSeni tebrik ediyorum ben de baya bi iradeli davrandım mezelerden yemedim et yedim sadece.
Valla kilolarımın hepsi gidince ölçülü yiyip hep temkinli davranıcam 1 gün çok yersem sonraki günler dikkat edicem. Geriye dönmeye hiiiç niyetim yok. Tabii ki tatlı da yiycem pizza da ama öğle yediysem akşam ve bi sonraki gün hafif şeyler yiycem bu konuda çok kararlıyım.Aynı şeyleri bende düşündüm hatta araştırdım Bile tatil için gideyim dedim ama beynimizden o gıdaları silmedikten sonra Alaska'ya Bile gitsek geri gelsek tekrardan bunları yediğimiz sürece hareketsiz hayatımız olduğu süre faydasız
Afiyet olsun şimdiden.Bende akşama ciğer sote ve bol semizotlu salata yapıcam
Amin, tm annelerin anneler günü kutlu olsun.Günaydın güzeller anneler gününüz kutlu olsun Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu inşallah aminnn
İnşallah canım emin ol yaparsın sende o ışık var Canım peki zayıflama kampına gidecek misinValla kilolarımın hepsi gidince ölçülü yiyip hep temkinli davranıcam 1 gün çok yersem sonraki günler dikkat edicem. Geriye dönmeye hiiiç niyetim yok. Tabii ki tatlı da yiycem pizza da ama öğle yediysem akşam ve bi sonraki gün hafif şeyler yiycem bu konuda çok kararlıyım.
Akşam oldu canısı amin inşallah canımGünaydın güzeller anneler gününüz kutlu olsun Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu inşallah aminnn
Sağol Canım yanınada eşime ev eriştesi makarnası yapıcam hediye gelmişti bari o yesin de evde sürünmesin makarnaAfiyet olsun şimdiden.
Yok canım gitmem,keşke dedim, benim için ütopik bi şey 1-2 ay evden ayrı kalmak,yapamam ben öyle, zaten eşim hayatta bırakmaz ben istesem de.İnşallah canım emin ol yaparsın sende o ışık var Canım peki zayıflama kampına gidecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?