- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.881
Merhaba canım acayip yorgunum ve uykum var umarım Biran önce uyur ve sabah işe yetişirimMerhaba kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım acayip yorgunum ve uykum var umarım Biran önce uyur ve sabah işe yetişirimMerhaba kızlar nasılsınız
Olan oldu artik uzulme hemen yarin sıkı diyete baslarsin bu yediklerin kg ya donmeden atlatirsin pisman olma hayatimizda muhakkak kacamaklar olacak ama bunu hemen toparlamak onemli bu hafta kg en son kaldigin kg donersin hic olmasa bi hafta geriden gelmis olacaksin ama yarindan itibaren sıkı başla. .Valla ne yalan söyleyeyim bu haftayı başarısızlıkla kapattım. Geçen hafta düğünde herkes çok güzel olmuşsun dedikçe ben saldım sanırım yarın eski halime dönmem gerek. Dün arkadaşların yazlığına gittik kaldık tabii mangallar bazlamalar havada uçuştu kız bursalı, kestane şekeri ile altın vuruş yaptım. Şu an midem yanıyor ve mutsuzum.
gayet iyi iki tane yeni dünya ney kiz ben olsam heral 6-7 yerim o kaaa pis bogazimm meyveleri cok severim allahtan cocuklardan cok kalmıyor. .İyi geceler kızlar bugünki menüm :yoğurtlu kuru börülce,semizotu ve kuruyemiş akşam taze içli bakla ,turşu ,2 yeni dünya annemler geldi mecbur 2 tane yedim
Ya ben ya ben hiç anlatmayimValla ne yalan söyleyeyim bu haftayı başarısızlıkla kapattım. Geçen hafta düğünde herkes çok güzel olmuşsun dedikçe ben saldım sanırım yarın eski halime dönmem gerek. Dün arkadaşların yazlığına gittik kaldık tabii mangallar bazlamalar havada uçuştu kız bursalı, kestane şekeri ile altın vuruş yaptım. Şu an midem yanıyor ve mutsuzum.
Sen nasilsin iyi oldun mu yarin tarti gunu heyacan var ve korkuyorum pufffMerhaba kızlar nasılsınız
Sen ne yedinn anlat bakimm :)) (Ya ben ya ben hiç anlatmayim
Dün bol yaprak sarmaSen ne yedinn anlat bakimm :)) (
Sende hemen toparlan canim ramazana kadar 77kg düş olurmu ben bilim ben az kg dedim sen disini sıktınmi iyi kg verisin bende 74 bi dussem varyaaSuan coook kilo fazlam çıkıyor sanki 7 aylık hamile gibiyim bir insan bir günde nasıl bu hale gelir onuda anlamıyorum nankör bünye en son 81.2 idim suankini hiiiic soylemeyim yarın hemen toparlanmak için startımı veriyorum üç güne insallah düzelirim bol spor az yemek bol su kızlar
İnşallah kız ağzından bal damlıyorSende hemen toparlan canim ramazana kadar 77kg düş olurmu ben bilim ben az kg dedim sen disini sıktınmi iyi kg verisin bende 74 bi dussem varyaa
günaydın kızlar.. haftasonum gayet iyi geçti. sanırım beynimi ve midemi terbiye etmeyi başardım. bundan önceki günlerime yazık etmişim. 10 gün de motive olunuyormuş halbuki.
bir arkadaşım 75 idi diyet yapıyordu. tabi 95 den 75 e inmişti. o sıra ben de 67 kiloydum. ve motive olmayı bekliyordum! iyi hal etmişim. kız aylardır 55. ben mi?? 75 de aklıma dank etti. halbuki vereceği 3-5 kiloydu. neyse zararın neresinden dönersem kardır diyorum. bu da bana ders oldu. lütfen size de olsun. diyetimize sadık kalalım azmimizi bozmayalım, hayır demesini bilelim.
ve kilo bildirimim:
başlangıç:75.4
geçen hafta: 72.7
bu hafta: 71.6
haftalık fark: 1.1
toplam fark:3.8
Dün bol yaprak sarma
Bugün ise ormanda suların yanında pazar kahvaltısında kendimi közde ekmek kızartırken buldum dünyaları yedim daha ne diyim sen düşün akşamda KV içli köfte yaptı gene dünyaları yedim en iyisi ben susayim
Suan coook kilo fazlam çıkıyor sanki 7 aylık hamile gibiyim bir insan bir günde nasıl bu hale gelir onuda anlamıyorum nankör bünye en son 81.2 idim suankini hiiiic soylemeyim yarın hemen toparlanmak için startımı veriyorum üç güne insallah düzelirim bol spor az yemek bol su kızlar
Canım şakın üzülme hepimiz aynıyız önemli olan kaldığımız yerden devam etmek CanımDün bol yaprak sarma
Bugün ise ormanda suların yanında pazar kahvaltısında kendimi közde ekmek kızartırken buldum dünyaları yedim daha ne diyim sen düşün akşamda KV içli köfte yaptı gene dünyaları yedim en iyisi ben susayim
Kesinlikle canımBazen böyle oluyor hepimizde,
Önemli olan ertesi gün eskisi gibi devam etmek.