- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.861
Ay canım ya sarmayı çok kaçırdım dolma bir tanedeSelam Canım bende çok severim sarma dolma bayılırım inşallah tadı güzel değildir de yemek zorunda kalmazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım ya sarmayı çok kaçırdım dolma bir tanedeSelam Canım bende çok severim sarma dolma bayılırım inşallah tadı güzel değildir de yemek zorunda kalmazsın
Abovvvv allah kolaylik versin musteri deÇok iyi canım yememen bende genelde yemem 1-2 yer dışında Canım ben dükkanı haftanın 7 gün açıyorum hergün saat 07.30 da evim merkezde 40 km hergün saat 05.00 uyanıyorum saat 06.00 da evden çıkmam gerekiyor buradan artık bazen 21.00 buluyor çıkmam öyle bir sektör bu sektör
Amin canım sağolAbovvvv allah kolaylik versin musteri de
Dolma kuru patlıcan mıydı çok severim afiyet olsun canımAy canım ya sarmayı çok kaçırdım dolma bir tanede
Gunaydin canım sana da hayırlı mutlu pazarlar :)))Günaydın kızlar Mutlu pazarlar
Yok canım taze biber ile yaprak sarmasiDolma kuru patlıcan mıydı çok severim afiyet olsun canım
Yok canım taze biber ile yaprak sarmasiDolma kuru patlıcan mıydı çok severim afiyet olsun canım
Sağol Canım nasıl geçti market turun zararlı gıdalardan yedin miGunaydin canım sana da hayırlı mutlu pazarlar :)))
Ay ne güzel canım afiyet olsun bol eğlenmeler kızınlaGünaydın mutlu pazarlar kızımın sınıfıyla kahvaltıya gidiyoruz oyun parkurlarda varmış doğada bir gün inşallah mutlu olur kuzum
Mutlu pazarlar Canım afiyet olsunkahvalti- 1 dilim ekmek, 1 haslama yumurta, ceyrek avakado
ogle- karniyarik-2 parca yulaf kepegi pogacasi-yogurt
aksam- levrek-salata
ara-yarim paket form misir pirinc patlagi, 1 cay bardagi sut, 1 tarcinli elma
mutlu pazarlar bayanlar, yarin tarti gunu, bugunu iyi degerlendirin
Yokk canim marketin yaş gunuymus çamaşır deterjani aldim üçer, sampuan aldim 4tane bana esime cocuklara ayri aldim bir sampuan iyi gelmiyor saçlara, sivi sabun derken tuvalet kağıdı ney böyle indirim iyi marka oldugu zaman aliyorum en az 6-7ay gidiyor. Ha abur cuburlarda aldim cocuklara esime ben yememm..Sağol Canım nasıl geçti market turun zararlı gıdalardan yedin mi
Anladım Canım bende öyle yapıyorum senin gibi indirimden alıyorum sakın organik gıda altında satılanlara kanma normal gıdalardan çok daha fazla kimyasal var onlarda boşver sen bahçende olandan ve mevsimi olan gıdayı tüket CanımYokk canim marketin yaş gunuymus çamaşır deterjani aldim üçer, sampuan aldim 4tane bana esime cocuklara ayri aldim bir sampuan iyi gelmiyor saçlara, sivi sabun derken tuvalet kağıdı ney böyle indirim iyi marka oldugu zaman aliyorum en az 6-7ay gidiyor. Ha abur cuburlarda aldim cocuklara esime ben yememm..
Bugunde pazarimiz var gidecegim yesillik ney alacagim, bahcemzden geldiydi yesillik 15kg posetle bitti bu hafta gelenim gidenim cok oldu yesillik hic dayanmadi pazardanda icime sinmiyor ama mecburum. Hemde yürüyüş olcak bana bugun ne kan gezerim saat tutarim :))
ha bide burda büyük avm ye organik gida urunleri de geldi her sehirden neyi.meshursa anam yanlarina yaklasilmiyor cok pahali ve cok lezzetli duruylar..
İşte o övgüler tartıdaki rakamlar işte yeter artık verdiğin böyle çok iyisin demeler birde insandaki diyet psikolojisi aman ye ptesi terst başlarsın yAda yarın başlarsın diye gidiyor benim son aylardır hep böyle Canım sakın ama sakın kendini kaptırma bende 18 Temmuz'a kadar tartılmayı düşünmüyorum yoksa hep bir başa sarma bıktımValla ne yalan söyleyeyim bu haftayı başarısızlıkla kapattım. Geçen hafta düğünde herkes çok güzel olmuşsun dedikçe ben saldım sanırım yarın eski halime dönmem gerek. Dün arkadaşların yazlığına gittik kaldık tabii mangallar bazlamalar havada uçuştu kız bursalı, kestane şekeri ile altın vuruş yaptım. Şu an midem yanıyor ve mutsuzum.