• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Bi yere gideceksek genelde temeğimi yiyip gidiyorum yiyemeden gidersem bana en az zarar vereceklerden az yiyorum. Hepsi zararlıysa aç kalıcak gibi yiyorum. Valla bize arkadaşlar geldi geçenlerde pasta getirmişler yediklerini yediler gerisini paket yapıp geri vdrdim.

Bende pasta , tatlı vb birşey getirdilerse yenilmeyen kısmını ya da misafire hazırladığım zararlı ikramlardan artanları , hemen komşulara dağıtıyorum.
Evde kalırsa yerim diye korkuyorum.

Ben önden diyette olduğumu , o saatte yemek yiyemediğimi, sadece meyve yiyebildiğimi söylüyorum.
Hazırlıklarını ona göre yapıyorlar.
Böylelikle kimse zorda kalmış olmuyor.

Canım git diyette olduğunu biliyor mu bilmiyorsa akşam fazla kaçırmışım midem biraz rahatsız desen olmaz mı

Off off kimin zaafi degilki çikolata neymm cok aramam pasta baklavaya dayanamimm himmm himmm diyimde icee eziyet olsun..yeter bu kaa tatli yediğimiz hep o tatlilar yuzunden abur cuburdan aldikk kg tad ayni tad hic yemeye degmez çünkum biz zayiflicigizzz

Ay ben diyetteyken kesinlikle yemimm ama diyetteysem arkadaslar ye diye israr ikram ediylar ya onu reddetme çok hoşuma gidiyor eger samimiyseniz ben diyetteyim de ona gore gun kurusu yogurt .yada cay yaninda bi dilim peynir salatali vb.tabak hazirlasin sende caynann yersin..ben öyle yaparim yada hic bisey noo derimm..dicemmde :)))

Bi yere gideceksek genelde temeğimi yiyip gidiyorum yiyemeden gidersem bana en az zarar vereceklerden az yiyorum. Hepsi zararlıysa aç kalıcak gibi yiyorum. Valla bize arkadaşlar geldi geçenlerde pasta getirmişler yediklerini yediler gerisini paket yapıp geri vdrdim.

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.. hepsi bana ayrı kişiler için ışık oluşturdu. ama en son davet eden arkadaşıma eşimin o gün çalıştığını söylemek zorunda kaldım. nedeni ise, biz işte 3 kişi takılıyoruz genel olarak. yemeklere, öğle aralarına birlikte gidiyoruz. bir tanemiz çok zayıf, yese de kilo almayanlardan :D diğeri de fazla kilolu ben de orta kilolu :D . zayıf olan sen gayet iyisin keşke bende az kilo alsam diye beni sürekli diyetten vazgeçirmeye çalışıyor. diğeri de senin boyun var hiç belli olmuyor hadi bugünde ye gitsin diye zorluyor. yani hem nefsimle hem onlarla mücadele ediyorum.
davet eden de bu arkadaşlarım. dedim ki eşim çalışıyor mu çalışmıyor mu sorayım söylerim. o da aaa çabuk öğren ona göre hazırlık yapacağım dedi. ben de hazırlığa gerek yok ben diyetteyim dedim. o da heee hee deyip geçti :D biliyorum beni çok seviyorlar ben de onları. ama diyetime sadık kalmak adına gitmemeyi seçtim. zira orda kalabalık eşler falan varken beni çok sıkıştırabilirler. ben kaçamak yapınca diyet hevesim kırılıyor maalesef.

günaydın kızlar.. dün bir gaflete düşüp eşimle akşam birlikte çıktım işten. neyse onun dağıtım yapması gerekiyordu takıldım peşine.
amannnn akşam 8 gibi ancak işi bitti. ve ben açlıktan resmen baygın düştüm. menüm de şöyle oldu.

sabah
1 dilim salçalı kepek ekmeği
1 yumurta
biraz peynir
5 zeytin

ara
nescafe ikisi birarada yarım

öğlen
bir kase karnabahar yemeği
1 kepçe yoğurt

ara
1 diyet bisküvi

ara
1 cornet (150 kalori) bunu baygınlık geçirirken yedim

akşam
iki parmağım kadar tavuk ızgara
1 bardak ayran
2 kaşık salata

ara
yarım elma

Bende pasta , tatlı vb birşey getirdilerse yenilmeyen kısmını ya da misafire hazırladığım zararlı ikramlardan artanları , hemen komşulara dağıtıyorum.
Evde kalırsa yerim diye korkuyorum.

pasta kurabiye çikolata zaafım büyük :D ben de evde durunca yiyorum. o yüzden 10 günden beri sadece oğlan istiyor diye birkaç dilim kek pişirdim. onda da yarım dilim yedim nefsime yenik düştüm.

günaydın kızlar.. dün bir gaflete düşüp eşimle akşam birlikte çıktım işten. neyse onun dağıtım yapması gerekiyordu takıldım peşine.
amannnn akşam 8 gibi ancak işi bitti. ve ben açlıktan resmen baygın düştüm. menüm de şöyle oldu.

sabah
1 dilim salçalı kepek ekmeği
1 yumurta
biraz peynir
5 zeytin

ara

öğlen
bir kase karnabahar yemeği
1 kepçe yoğurt

ara
1 diyet bisküvi

ara
1 cornet (150 kalori) bunu baygınlık geçirirken yedim

akşam
iki parmağım kadar tavuk ızgara
1 bardak ayran
2 kaşık salata

ara
yarım elma

Güzel bir menü olmuş, afiyet olsun

pasta kurabiye çikolata zaafım büyük :KK70: ben de evde durunca yiyorum. o yüzden 10 günden beri sadece oğlan istiyor diye birkaç dilim kek pişirdim. onda da yarım dilim yedim nefsime yenik düştüm.

Bende öyleyim :)
O nedenle mutlaka hemen evden uzaklaştırmam gerekiyor.
Evde kalınca ama az ama çok yiyorum :)

Off off kimin zaafi degilki çikolata neymm cok aramam pasta baklavaya dayanamimm himmm himmm diyimde icee eziyet olsun..yeter bu kaa tatli yediğimiz hep o tatlilar yuzunden abur cuburdan aldikk kg tad ayni tad hic yemeye degmez çünkum biz zayiflicigizzz

ben de şerbetli tatlı çok sevmem. pasta, çikolata, puding, kurabiye ... oyy oyy.. ne çok tatlı varmış :D

Günaydın kızlar

3 gündür kesilmeyen bir baş ağrısı ile uğraşıyorum :KK43:
Şimdi kahvaltı ettim , yine ilaç alacağım .
İlaç ancak hafifletiyor tam kesmiyor.

çok geçmiş olsun. baş ağrısını çok iyi bilirim. aman dikkat et. olmadı acilde bir serum al.

Güzel bir menü olmuş, afiyet olsun

teşekkür ederim saol :KK200:

O zaman açlık olur Canım

evet cnm. artık midem açlık hissetmiyor. gerekli terbiyeyi aldı sanırım. o yüzden başıma vurunca anlıyorum.

Bende öyleyim :)
O nedenle mutlaka hemen evden uzaklaştırmam gerekiyor.
Evde kalınca ama az ama çok yiyorum :)

ben de aynen :D nefis yani illa çekiyor.

ben bugünki menümü de yazıp kaçayım. haftasonu muhtemelen gelemem. inş kaçamaksız eksili bir haftasonumuz olur da pazartesi iyi sonuçlar yazarız.

sabah
klasik kahvaltım :KK70:

ara
yarım paket nescafe ikisibir arada

öğlen
1,5 top dondurma (kızlara karşı koyamadım ama 40 dakika falan yürüdüm)

ara
1 tabak karnabahar yemeği
1 kepçe yoğurt (öğlen yiyememiştim yemeğimi)

akşam
5 kaşık kabak yemeği
1 bardak ayran

ara
1 meyve

Son düzenleme:
Back