- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.821
Oluyor Canım o arada devam ediyorsunO irade bugün yerlerdeydi napalım arada olur öyle yarın devam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor Canım o arada devam ediyorsunO irade bugün yerlerdeydi napalım arada olur öyle yarın devam...
Sen iyice yola koyulmussun, 15 kilo, simdi kacamak yapsanda yolda oldugunu biliyorsun, kendine duzene koyarsin.O irade bugün yerlerdeydi napalım arada olur öyle yarın devam...
Bi yere gideceksek genelde temeğimi yiyip gidiyorum yiyemeden gidersem bana en az zarar vereceklerden az yiyorum. Hepsi zararlıysa aç kalıcak gibi yiyorum. Valla bize arkadaşlar geldi geçenlerde pasta getirmişler yediklerini yediler gerisini paket yapıp geri vdrdim.
Ben önden diyette olduğumu , o saatte yemek yiyemediğimi, sadece meyve yiyebildiğimi söylüyorum.
Hazırlıklarını ona göre yapıyorlar.
Böylelikle kimse zorda kalmış olmuyor.
Canım git diyette olduğunu biliyor mu bilmiyorsa akşam fazla kaçırmışım midem biraz rahatsız desen olmaz mı
Off off kimin zaafi degilki çikolata neymm cok aramam pasta baklavaya dayanamimm himmm himmm diyimde icee eziyet olsun..yeter bu kaa tatli yediğimiz hep o tatlilar yuzunden abur cuburdan aldikk kg tad ayni tad hic yemeye degmez çünkum biz zayiflicigizzz
Ay ben diyetteyken kesinlikle yemimm ama diyetteysem arkadaslar ye diye israr ikram ediylar ya onu reddetme çok hoşuma gidiyor eger samimiyseniz ben diyetteyim de ona gore gun kurusu yogurt .yada cay yaninda bi dilim peynir salatali vb.tabak hazirlasin sende caynann yersin..ben öyle yaparim yada hic bisey noo derimm..dicemmde :)))
Bi yere gideceksek genelde temeğimi yiyip gidiyorum yiyemeden gidersem bana en az zarar vereceklerden az yiyorum. Hepsi zararlıysa aç kalıcak gibi yiyorum. Valla bize arkadaşlar geldi geçenlerde pasta getirmişler yediklerini yediler gerisini paket yapıp geri vdrdim.
Bende pasta , tatlı vb birşey getirdilerse yenilmeyen kısmını ya da misafire hazırladığım zararlı ikramlardan artanları , hemen komşulara dağıtıyorum.
Evde kalırsa yerim diye korkuyorum.
günaydın kızlar.. dün bir gaflete düşüp eşimle akşam birlikte çıktım işten. neyse onun dağıtım yapması gerekiyordu takıldım peşine.
amannnn akşam 8 gibi ancak işi bitti. ve ben açlıktan resmen baygın düştüm. menüm de şöyle oldu.
sabah
1 dilim salçalı kepek ekmeği
1 yumurta
biraz peynir
5 zeytin
ara
nescafe ikisi birarada yarım
öğlen
bir kase karnabahar yemeği
1 kepçe yoğurt
ara
nescafe ikisi birarada yarım
1 diyet bisküvi
ara
1 cornet (150 kalori) bunu baygınlık geçirirken yedim
akşam
iki parmağım kadar tavuk ızgara
1 bardak ayran
2 kaşık salata
ara
yarım elma
Bazen susuzlukta yapıyor Canım Benimde bugün çok ağrı oldu önce filtre kahve içtim sonra da bol bol su şuan hiçbirşeyim kalmadı
O zaman açlık olur Canımmiyav kendimi hiç susuz bırakmıyorum. 3 litre içiyorum mutlaka.
pasta kurabiye çikolata zaafım büyük ben de evde durunca yiyorum. o yüzden 10 günden beri sadece oğlan istiyor diye birkaç dilim kek pişirdim. onda da yarım dilim yedim nefsime yenik düştüm.
Off off kimin zaafi degilki çikolata neymm cok aramam pasta baklavaya dayanamimm himmm himmm diyimde icee eziyet olsun..yeter bu kaa tatli yediğimiz hep o tatlilar yuzunden abur cuburdan aldikk kg tad ayni tad hic yemeye degmez çünkum biz zayiflicigizzz
Günaydın kızlar
3 gündür kesilmeyen bir baş ağrısı ile uğraşıyorum
Şimdi kahvaltı ettim , yine ilaç alacağım .
İlaç ancak hafifletiyor tam kesmiyor.
Güzel bir menü olmuş, afiyet olsun
O zaman açlık olur Canım
Bende öyleyim :)
O nedenle mutlaka hemen evden uzaklaştırmam gerekiyor.
Evde kalınca ama az ama çok yiyorum :)
gecmis olsun cok, kronik migren agrisi degil, degil mi, 3 gun uzun surmusGünaydın kızlar
3 gündür kesilmeyen bir baş ağrısı ile uğraşıyorum
Şimdi kahvaltı ettim , yine ilaç alacağım .
İlaç ancak hafifletiyor tam kesmiyor.
gecmis olsun cok, kronik migren agrisi degil, degil mi, 3 gun uzun surmus
Vilma 37 geçmiş olsun neden agriyorki iki gunu anlarimda se ceyranda neym kaliyorsan o cok bas ağrısı yapar dikkat et eger gecmezse dr git. .