Evliliğim için 35 kilo

Afiyet olsun canım yakmışsın erimiş küle dönmüş kaçamaksız sağlıklı hafta sonları

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm :kahvaltı öğlene doğru saat 11.00:z.yağlı bakla ,yoğurt,semizotu ayran bol kalsiyumlu oldu 17.00 kuru incir 2 tane filtre kahve akşam 20.30 kuru bamya yemeği ,turşu

Slm kizlar noruyorsunuz :))
Bende ev temizliyem bulasiklari makinaya atam sonracima markete dogru yürüyüş yapam uzak biraz sonra difer marketleride gezeyim diyorum epey hareket etmis olurun dimi :))
Ayy nogluyy pazartesi eksi cikarim ins yaa korkuyorum haa..

Merhaba canım ben her zamanki gibi dükkandayım çalışıyorum çok iyi olur Canım yanlız karnın tok olsun

Merhaba canım ben her zamanki gibi dükkandayım çalışıyorum çok iyi olur Canım yanlız karnın tok olsun
Tokum canim disardan yeme aliskanligim yok nadir dondurma neym yerim oda kötü beyagg :)) dusundumde cok acimdan oluyor olsam durum veya simit yerim iyi ki tok cikmisimm..
Himm sana bugun tatil degil pazar tatil bari..

Tokum canim disardan yeme aliskanligim yok nadir dondurma neym yerim oda kötü beyagg :)) dusundumde cok acimdan oluyor olsam durum veya simit yerim iyi ki tok cikmisimm..
Himm sana bugun tatil degil pazar tatil bari..
Çok iyi canım yememen bende genelde yemem 1-2 yer dışında Canım ben dükkanı haftanın 7 gün açıyorum hergün saat 07.30 da evim merkezde 40 km hergün saat 05.00 uyanıyorum saat 06.00 da evden çıkmam gerekiyor buradan artık bazen 21.00 buluyor çıkmam öyle bir sektör bu sektör

Yazlık yerlerde dahada zor canım gecede açık 24 saat hediyelik eşya dükkanları açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…