- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.841
Afiyet olsun canım yakmışsın erimiş küle dönmüş kaçamaksız sağlıklı hafta sonlarıben bugünki menümü de yazıp kaçayım. haftasonu muhtemelen gelemem. inş kaçamaksız eksili bir haftasonumuz olur da pazartesi iyi sonuçlar yazarız.
sabah
klasik kahvaltım
ara
yarım paket nescafe ikisibir arada
öğlen
1,5 top dondurma (kızlara karşı koyamadım ama 40 dakika falan yürüdüm)
ara
1 tabak karnabahar yemeği
1 kepçe yoğurt (öğlen yiyememiştim yemeğimi)
akşam
5 kaşık kabak yemeği
1 bardak ayran
ara
1 meyve
İnşallah canım değildir geçmiş olsunDoktora gittim, biraz takip edelim dedi
Migren ağrısına benziyor dedi
Umarım migren değildir
İnşallah değildir çok geçmiş olsunDoktora gittim, biraz takip edelim dedi
Migren ağrısına benziyor dedi
Umarım migren değildir
İvit iyi bir fikir''Şimdi Hıdırellez için dilek dilerken, kilo verme olayını nasıl çizicez..? Göbek çizip üstüne çarpı mı atıcaz..? Nasıl olcak o...?''.
Bugün Hıdırellez mi''Şimdi Hıdırellez için dilek dilerken, kilo verme olayını nasıl çizicez..? Göbek çizip üstüne çarpı mı atıcaz..? Nasıl olcak o...?''.
Ahahaha çok güldüm ya''Şimdi Hıdırellez için dilek dilerken, kilo verme olayını nasıl çizicez..? Göbek çizip üstüne çarpı mı atıcaz..? Nasıl olcak o...?''.
Of afiyet olsun sarmaya bayılırımSabah 1 yumurta 4 küçük top peynir
Akşam etli sarma ve yoğurt
Merhaba canım ben her zamanki gibi dükkandayım çalışıyorum çok iyi olur Canım yanlız karnın tok olsunSlm kizlar noruyorsunuz :))
Bende ev temizliyem bulasiklari makinaya atam sonracima markete dogru yürüyüş yapam uzak biraz sonra difer marketleride gezeyim diyorum epey hareket etmis olurun dimi :))
Ayy nogluyy pazartesi eksi cikarim ins yaa korkuyorum haa..
Tokum canim disardan yeme aliskanligim yok nadir dondurma neym yerim oda kötü beyagg :)) dusundumde cok acimdan oluyor olsam durum veya simit yerim iyi ki tok cikmisimm..Merhaba canım ben her zamanki gibi dükkandayım çalışıyorum çok iyi olur Canım yanlız karnın tok olsun
Çok iyi canım yememen bende genelde yemem 1-2 yer dışında Canım ben dükkanı haftanın 7 gün açıyorum hergün saat 07.30 da evim merkezde 40 km hergün saat 05.00 uyanıyorum saat 06.00 da evden çıkmam gerekiyorTokum canim disardan yeme aliskanligim yok nadir dondurma neym yerim oda kötü beyagg :)) dusundumde cok acimdan oluyor olsam durum veya simit yerim iyi ki tok cikmisimm..
Himm sana bugun tatil degil pazar tatil bari..
Selam Canım bende çok severim sarma dolma bayılırımSlm kızlar KV ve kocis evdeler kadın sarmaları dolmaları yapıp getirmiş bu kez yemekle geldi inşallah çok güzel olmamıştır da kaçırmam fazla
Yazlık yerlerde dahada zor canım gecede açık 24 saat hediyelik eşya dükkanları açıkÇok iyi canım yememen bende genelde yemem 1-2 yer dışında Canım ben dükkanı haftanın 7 gün açıyorum hergün saat 07.30 da evim merkezde 40 km hergün saat 05.00 uyanıyorum saat 06.00 da evden çıkmam gerekiyorburadan artık bazen 21.00 buluyor çıkmam öyle bir sektör bu sektör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?