• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kiloyla ilgili olan topikleri gezdiğim oluyor, kendime gereken motivasyon için, motivasyonsuz olmuyor maalesef...oralardan belki hatırlıyorsundur :) Hızlı kilo vereyim Allahım lütfen şeklinde bir rumuz, tezbitsin yani en kısa böyle yazılıyordu :) ismim döne

Hangi krem bu işe yarıyor mu sıkılaştırıcı mı ben de alsam mı
image.jpeg
Bu watsons da falan var. Geçen sene aldım yarısını kullandım bu sefer bitiricem henüz bir etkisini görmedim tek etkisi yakması. Dayanırım diyorsan al ama sürdükten sonra hemen ellerini yıka gözüne falan sürme elini. Ciddi yakıyor. Fiyatı 40TL civarı falan.

Oooo aramıza yeni arkdaşlrımız gelmişşşş tezbitsin tezbitsin Hoşgeldin :) bende iş yerinde dha kolay giriyorum,şimdi evdeyim haftasonu aöf var ders çalışmak için açtığımpcden dayanamayıp braya atladım valla :D :D bugün evdeydim evdeyken de zor oluyormu yaa :) sürekli tıkınma isteğii oldu bugün acısını çıkrtıcam ama leslie yapıcam bu sefer uzun yapıcam bakalım. Şimdi soda mı içitim canım felakaettt meyve istiyor.Ama yarına saklıcamkendimi inşallahhhhh dayanabilirsem. amadayanıcam bugün patates kızartarak sabah bir kaçamk yaptım :/ ama sadece bir öğün :D pazartesi sabahı iple çekiyorumm kendimeheyecan olsun diyede hiç tartılmıyorum he : ay bende bugün hiç yazamadım diye açıldım :D

Eki Görüntüle 1988572
Bu watsons da falan var. Geçen sene aldım yarısını kullandım bu sefer bitiricem henüz bir etkisini görmedim tek etkisi yakması. Dayanırım diyorsan al ama sürdükten sonra hemen ellerini yıka gözüne falan sürme elini. Ciddi yakıyor. Fiyatı 40TL civarı falan.
Aslında vücudumuzu içeriden beslemek çok önemli kızlar artı bu krem ile birlikte süper olur

Selaaamm
Kahvaltı: 7 zeytin, burgu peynir, 2 dilim ekmek
Ara: türk kahvesi sade, 1 çb kuru üzüm
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase yoğurt yicem.
Yürüyüş : 7.5 km
Su 1.5 lt (şimdilik)
Bu hafta yürüyüşü çok yapamamıştım, çok kilo veremedim :KK43:
Süper yürümüşsün helal olsun sana Canım menünde Harika afiyet olsun

Oooo aramıza yeni arkdaşlrımız gelmişşşş tezbitsin tezbitsin Hoşgeldin :) bende iş yerinde dha kolay giriyorum,şimdi evdeyim haftasonu aöf var ders çalışmak için açtığımpcden dayanamayıp braya atladım valla :KK70: :KK70: bugün evdeydim evdeyken de zor oluyormu yaa :) sürekli tıkınma isteğii oldu bugün acısını çıkrtıcam ama leslie yapıcam bu sefer uzun yapıcam bakalım. Şimdi soda mı içitim canım felakaettt meyve istiyor.Ama yarına saklıcamkendimi inşallahhhhh dayanabilirsem. amadayanıcam bugün patates kızartarak sabah bir kaçamk yaptım :/ ama sadece bir öğün :KK70: pazartesi sabahı iple çekiyorumm kendimeheyecan olsun diyede hiç tartılmıyorum he : ay bende bugün hiç yazamadım diye açıldım :KK70:
Evdeyken daha kolay oluyor benim için çalışırken etrafımdakilerin devamlı hadi onu yiyelim bunu yiyelim diyorlardı bende hayır diyemiyordum çünkü nefsime hakim olamıyorum.
Patates kızartması kötü olmuş onun yerine dilimlediğin patatesleri yağlı kağıda yay fırınla. Aynı kızartma gibi oluyor hem yağsız hem ev de kokmuyor ;)

Slm kızlar iyi hafta sonlar ben bugun tartildim iki kg fazla ciktim vcyede dunden beri cikmadim ve halaa cikmadim bugunlerde suyuda cok icemedim hep baska yerlere gittigimden dolayi başka yerdede vc giremiyorum ben böyle antika huyum var :(( sonracima tabi bu hafta yedim tatli gorduum artı bugun görünce hemen basladim geri adima bu sefer ins bozmayimm yetti artik utanıyorum sizinde motivenizi etkilemekten çekiniyorum. .
Ve burda yeni arkadaslar gordum cok mutlu oldum yaa tekrar hoşgeldiniz kizlarr..

Slm kızlar iyi hafta sonlar ben bugun tartildim iki kg fazla ciktim vcyede dunden beri cikmadim ve halaa cikmadim bugunlerde suyuda cok icemedim hep baska yerlere gittigimden dolayi başka yerdede vc giremiyorum ben böyle antika huyum var :KK43:( sonracima tabi bu hafta yedim tatli gorduum artı bugun görünce hemen basladim geri adima bu sefer ins bozmayimm yetti artik utanıyorum sizinde motivenizi etkilemekten çekiniyorum. .
Ve burda yeni arkadaslar gordum cok mutlu oldum yaa tekrar hoşgeldiniz kizlarr..
Canım benim günaydın aynı sıkıntı bende var sadece tuvalet değil yastık nevresim takıntım Bile var kendini suçlama aynı durum bende de var bir türlü toparlayamadım kendimi İnan çok kötüyüm ayrılmak istiyorum buradan ara sıra gelirim sizleri çok ama çok seviyorum hakkınızı helal edin

Canım benim günaydın aynı sıkıntı bende var sadece tuvalet değil yastık nevresim takıntım Bile var kendini suçlama aynı durum bende de var bir türlü toparlayamadım kendimi İnan çok kötüyüm ayrılmak istiyorum buradan ara sıra gelirim sizleri çok ama çok seviyorum hakkınızı helal edin
Neden ayriliyorsun canım zayifladin diyemi

Back