Evliliğim için 35 kilo

merabalar.. fırsat bulmuşken bugün ki menümü de yazayım.

sabah
1 dilim salçalı kepek ekmeği
biraz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta

ara
yarım nescafe ikisi birarada

öğlen
közlenmiş patlıcan-domates-salatalık (birer tane)
1 kepçe yoğurt

ara
2 diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay

ara
yarım nescafe ikisi birarada

akşam
1 kase mantarlı tavuk sote
1 bardak ayran

ara
1 elma

3 litre su.

haftasonları genelde net kullanmıyorum. pazartesi görüşürüz inş. ve inş kaçamaksız biter haftasonu.

Afiyet olsun canım iyi haftasonları

Hep yeni ev ziyaretleri mi? Onun için mi geliyorlar? Napıcaksın, misafir gelip gidince rutin hayatın bozulunca çok zor oluyor.
Evet canim ev ziyareti birde binada komşuluk ilişkileri sıkı geldilermi toplu geliy, birde nazara neym geliyorum kuran ne okutturdum bereket rahmet olsun diye iste boyle dun bayagi yoruldum bahcede bide aksam msafir sabah zor kalktim sonra anneme gittim yardima eve geldim hasatim ev temizlenecek ve halim yok üç gunluk bahçe ye gideriz ben bittim yogunum yorgunum iste hayat mesagaliyeti..

Yokkk bebesimm ne kizcam doru soze ne denir tamam canim toparlanacagimm canimm benimm iyiki varsiniz kuzlarr ♡♥♡

Seni başka topiklerden hatırlıyorum tezmi yapıyorsun kilo icinmi diyorsun:))
Kiloyla ilgili olan topikleri gezdiğim oluyor, kendime gereken motivasyon için, motivasyonsuz olmuyor maalesef...oralardan belki hatırlıyorsundur :) Hızlı kilo vereyim Allahım lütfen şeklinde bir rumuz, tezbitsin yani en kısa böyle yazılıyordu :) ismim döne

Dün neredeyse yıkayacaktım kremi, inşallah çektiğimiz acıya değer
Hangi krem bu işe yarıyor mu sıkılaştırıcı mı ben de alsam mı

Selaaamm
Kahvaltı: 7 zeytin, burgu peynir, 2 dilim ekmek
Ara: türk kahvesi sade, 1 çb kuru üzüm
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase yoğurt yicem.
Yürüyüş : 7.5 km
Su 1.5 lt (şimdilik)
Bu hafta yürüyüşü çok yapamamıştım, çok kilo veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…