• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Bi kiz bi oglan kardeşler evet ömür boyu bende kalcaklar ve kardeş istiyorlar bizde kardesin varya diyoruz surekli didisiyorlar :)) birbirizsiz yapamazlar okadarda dusskunler 7ve 8 yaşlarında 4yil oldu bendelerrabbim yokluklarini gostermesin canlarimm benumm..

Allah sağlıklı, huzurlu uzun ömürler nasip etsin

Konu sahibi 2015'te konuyu açmışsın. Yanlış anlamazsan kaç kilo verdin? Neler yaptın?
Önce kendim vermeye uğraştım baya bi vakit kaybettim öyle çünkü kendimi aç bırakıp sonra saldırıyordum şimdi diyetisyen+yüzme ve zumba ile 85.1 e kadar geldim. Devam ediyorum.

Günaydın kızlar,
Nasılsınız? Keyifler nasıl? Cuma günü diyetisyene gittim 2400 gr vermişim 1100 gr' ı yağdan gitmiş. Çok mutluyum ve şuan tamı tamına 68 kg oldum :)
Ama tabii ki bitmedi devam ediyorum kaldığım yerden azimle. Arada illa ki kaçamaklarımız oluyor ama kaldığımız yerden devam etmeliyiz.
Haftasonu cts günleri 3 km yürüyüş ve bisiklete biniyorum bir o kadar da. Faydasını görüyorum sanırım.

Günaydın kızlar,
Nasılsınız? Keyifler nasıl? Cuma günü diyetisyene gittim 2400 gr vermişim 1100 gr' ı yağdan gitmiş. Çok mutluyum ve şuan tamı tamına 68 kg oldum :)
Ama tabii ki bitmedi devam ediyorum kaldığım yerden azimle. Arada illa ki kaçamaklarımız oluyor ama kaldığımız yerden devam etmeliyiz.
Haftasonu cts günleri 3 km yürüyüş ve bisiklete biniyorum bir o kadar da. Faydasını görüyorum sanırım.
Ayyy maşallah darisi bana ins bende görürüm 68 ♡♥♡

Günaydın kızlar,
Tebrikler :nazar:

Günaydın kızlar bugün tartılmadım dükkana çok ama çok erken geldim bu hafta sabit kalsın çünkü akşama spora gideceğim hoca tartılmamızı istemiyor sabahda spordan dolayı şiş olacağı için birde gecen hafta ekmek patates Zaten başa döndürmüştür beni

Günaydın kızlar,

Tebrikler canım , 1100 gr yağdan gitmesi süper

Kilom hafta içi 81.7 çıktı bugün gene artidaydim ben hiç bişey anlamadım bu kilo işinden moralim bozuldu yedim gene baya birşeyler depresifim
İşte bizim hatamız bunu bende çok sık yapmaya başladım eksiyi görüyoruz şımarıyoruz Allah ne verdiyse yiyoruz sonra bala dönüyoruz bıktım gerçekten bu hafta ipleri sağlam tutucam şunu şurasında yaza ne ah vah derken yıllarımız geçti

Back