Evliliğim için 35 kilo

İnşallah teşekkür ederim iyi dileklerin için. Kimse karşısında kötü görünen birini istemez haklılar ama işte böyle tokat gibi yüzüne çarpılınca insan üzülüyor ister istemez.

Birsey soracagim ben suan 11 gun olacak ama 2 gundur helaya cikamiyorum sizde boyle sorunlar yasadinizmi birde hergun et yiyornusunuz
Az yediğimiz için oluyor kefir, probiyotik yoğurt tavsiye ederim ikisi benim çok işine yaradı.

merhaba canim hayirli aksamlar borek fln hic yemeseydin keske ama insallah cok fazla etkilemez diyetini

Hayirli geceler kizlar Miraç kandiliniz mübarek olsun...
Kedi kedi benimde malesef oyle oldu patates salatasi bi dilim borek oldu sabahta normal kahvalti oldu yarin inş fazla çıkmam. .
Kizlar birkez daha azminize hayran kaldim miyav_su ISILDURU kedikedi darisi inş bana..
Ruveydavera hoşgeldin :)) oo vc sorunu bendede var bir hafta once gayet cok güzel gidiyordum diyete basladim yemem azalinca vc sorun çıktı artik bol su ve gun kurusuylar idare edecegizz..

Konu sahibi 2015'te konuyu açmışsın. Yanlış anlamazsan kaç kilo verdin? Neler yaptın?

Az yediğin sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.

Birsey soracagim ben suan 11 gun olacak ama 2 gundur helaya cikamiyorum sizde boyle sorunlar yasadinizmi birde hergun et yiyornusunuz

diyete girince bende de aynı sıkıntı oluyor
Günlük olarak et, tavuk , balık 'tn birini yemeye çalışıyorum .
Benim doktorum bu şekilde yönlendirdi. bu ihtiyaç herkes için farklı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…