- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.301
Ya cok sevindim gercektenAllah razi olsun bildirdiginiz icin ne kadarda icten yazms skntisini insallah manken gibi olur da esi ona sirilsiklam asik olur dediklerinede pisman olur umarim gonlunu alir .bazi erkekler kilo konusunda cok hassas oluyorlar benim esimde oyle 70 olmustumki direk uyardi beni tabi yumusakca uyardi onlarada hak veriyorum biz kendimizi cok fazla saliyoruz evlendikten sonra
İnşallah teşekkür ederim iyi dileklerin için. Kimse karşısında kötü görünen birini istemez haklılar ama işte böyle tokat gibi yüzüne çarpılınca insan üzülüyor ister istemez.kedikedi84 canım duyuyor Musun
Az yediğimiz için oluyor kefir, probiyotik yoğurt tavsiye ederim ikisi benim çok işine yaradı.Birsey soracagim ben suan 11 gun olacak ama 2 gundur helaya cikamiyorum sizde boyle sorunlar yasadinizmi birde hergun et yiyornusunuz
merhaba canim hayirli aksamlar borek fln hic yemeseydin keske ama insallah cok fazla etkilemez diyetiniSelam kızlar bugün yediklerimi adam gibi bilmiyorum yazamayacağım çok yemedim ama hep normalde yiyeceklerimin yarısını falan yemeye çalıştım ama sabah öğlen misafirlikteydim. Hep börek çörek hamur vardıbende doymayacak ama açlıktan ölmeyecek kadar yedim.
İnşallah, Mecburdum çünkü akşam 7 de döndüm eve. Sağlıklı hiç bir seçenek yoktu. Yarın dengelerim.merhaba canim hayirli aksamlar borek fln hic yemeseydin keske ama insallah cok fazla etkilemez diyetini
Konu sahibi 2015'te konuyu açmışsın. Yanlış anlamazsan kaç kilo verdin? Neler yaptın?Selam kızlar bugün yediklerimi adam gibi bilmiyorum yazamayacağım çok yemedim ama hep normalde yiyeceklerimin yarısını falan yemeye çalıştım ama sabah öğlen misafirlikteydim. Hep börek çörek hamur vardıbende doymayacak ama açlıktan ölmeyecek kadar yedim.
Bugünki menüm klasik Karatay yanında 4 erik akşam ciğer sote ve salata kızlar
Selam kızlar bugün yediklerimi adam gibi bilmiyorum yazamayacağım çok yemedim ama hep normalde yiyeceklerimin yarısını falan yemeye çalıştım ama sabah öğlen misafirlikteydim. Hep börek çörek hamur vardıbende doymayacak ama açlıktan ölmeyecek kadar yedim.
Birsey soracagim ben suan 11 gun olacak ama 2 gundur helaya cikamiyorum sizde boyle sorunlar yasadinizmi birde hergun et yiyornusunuz
aceba kactane ip atlamak 1 kilo verdirir varmi bilgisi olan oyle bir hesap yapan
Miyavsu ve ben Karatay yapıyoruz benim bir buçuk yıl oldu -21 kg
Kızlar bugün bütün gün deprem olduşimdi yine oldu eşim uyuyor benim uykum kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?