- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.261
Hayırlı geceler yarin oglanin 23nisan kutlamasi var erken kalkicuzz görüşürüz opuremm mucukk mucukk. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sağol sana birşey söyleyim mi önceki resimdeki kadın bu ben bu kadını çok ama çok beğeniyorum instgramdan takip ediyorum kendisi Polonyalı bir manken Pın up ,rockabilly tarzı yani 1960-1970 tarzı kıyafetlerin mankenliğini yapıyor çok ama çok güzel bir kadın yanlız şuan saçlarını sarıya çevirdiOlsun bende isterimm :)) bu arada profil resim güzel yazi rengide kirmizi olmuş her değişiklik guzeldirr yaa
İyi geceler canımHayırlı geceler yarin oglanin 23nisan kutlamasi var erken kalkicuzz görüşürüz opuremm mucukk mucukk. .
Sağolun evet kedikedi84 çok güzel kilo veriyor ve vermeye devam ediyoruz hep birlikteCOK merak ettim kilo verebildinizmi hanimefendi ALLAH yardimciniz.olsun
Size cevap verdim ama sanırım görmedinizkonu sahibi kilo verebildimi cok merak ediyorum
kedikedi84 canım duyuyor MusunYa cok sevindim gercekten Allah razi olsun bildirdiginiz icin ne kadarda icten yazms skntisini insallah manken gibi olur da esi ona sirilsiklam asik olur dediklerinede pisman olur umarim gonlunu alir .bazi erkekler kilo konusunda cok hassas oluyorlar benim esimde oyle 70 olmustumki direk uyardi beni tabi yumusakca uyardi onlarada hak veriyorum biz kendimizi cok fazla saliyoruz evlendikten sonra
Evet canım -25 kg verdim şükürsiz 25 kilomu verdiniz
cok buyuk bir rakam gercekten tekrar tekrar tebrik ediyorumEvet canım -25 kg verdim şükür
Çok ama çok teşekkür ederimcok buyuk bir rakam gercekten tekrar tekrar tebrik ediyorum
Yok kız hala aynı ama olsun Allah'tan ümit kesilmez:))Ellam bi kg daha vermisindir maşallah böyle devamm gidicikbu kglarr