- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.121
Arada olur öyle insanız yahu. Ay benim bi akraba diyette kız baya da bi verdi kilo 72 den 60 a düştü ama 3 ayda tıkır tıkır verdi, son 1 kilosu kalmış diyetisyende ağır bi liste vermiş. Dün görüştüm kızın sinirleri bozulmuş bakışları falan değişmiş dedim iyimisin hayır çok kötüyüm diyor. Gerçekten deliye bağlamıştı...Iyiyim canım çok şükür iyi gidiyor bikacgun biraz cozuttum ama toparladim
Bende duymuştum hızlı kilo veriminde psikolojinin bozulduğunu aman sağlıklı verelim de yavaş olsunArada olur öyle insanız yahu. Ay benim bi akraba diyette kız baya da bi verdi kilo 72 den 60 a düştü ama 3 ayda tıkır tıkır verdi, son 1 kilosu kalmış diyetisyende ağır bi liste vermiş. Dün görüştüm kızın sinirleri bozulmuş bakışları falan değişmiş dedim iyimisin hayır çok kötüyüm diyor. Gerçekten deliye bağlamıştı...
Günaydın canım gerçekten miArada olur öyle insanız yahu. Ay benim bi akraba diyette kız baya da bi verdi kilo 72 den 60 a düştü ama 3 ayda tıkır tıkır verdi, son 1 kilosu kalmış diyetisyende ağır bi liste vermiş. Dün görüştüm kızın sinirleri bozulmuş bakışları falan değişmiş dedim iyimisin hayır çok kötüyüm diyor. Gerçekten deliye bağlamıştı...
Çay ve kafein çok tükettin mi canım benim onları tüketince öyle oluyor afiyet olsunGünaydın kzılar ,
Dünki menüm:
Sabah : Peynir, zeytin, 2 dlm ekmek, yumurta , domates, salatalık
Öğle: midem biraz garipti yarım peynirli tost yedim bastırmak için
Akşam: yoğurt çorbası, 5 köfte
Çay ve kafein çok tükettin mi canım benim onları tüketince öyle oluyor afiyet olsun
Yaa birşey diyimmi yaklasik bir aydir sabah akşam olsun iyi yedigimden bagirsaklarim çalışıyor ama diyete baslayinca iki gunde bi vc ye çıkıyorum. .ama sindiki vc durumundan memnunum keşke kilo almasakta yesemde yesemde :)))
Evet bende var çay tiryakileyi işte içiyoruz alışkanlıkÇayı abartıyorum, iş yerşnde çok fazla içiyorum.
Aslında işte içmemek gerek. Çayı demliyorlar 3 saat aynı çay , sağlıksız
İnşallah.Günaydın canım gerçekten miyazık kızacağıza umarım Biran önce toparlar bizlerde 60 kg görürüz inşallah
çok iyi yapmışsın.BitmeyenUmidim arada kefir iç hem doğal faydası çok tadı çok mükemmel değil ama işe yaradı bugün ben kendim yapamayacağım için atatürk orman çiftliğinin aldım en doğalı o gibi geldi bi de karamaya kefir varmış. Migrosta bi de eczanelerde satılıyormuş, kendi sitesinde senin şehrinde nerede satılıyor gösteriyor. Bi dahakine ondan alıcam.
Kızlar hepiniz arada için bence sağlık için.
Ben cozdum bu durumu mesala sabahlari bayagi karnimi doyuracam yesillik falan bide bol su 4-5 saat sonra yiyecem yine ayni sekil vc sorunu cozulur heral böyle bi deneyim bakalim böyle sıkıntı cikmazsa devam ozaman kg vermem kolaylasir.Bende de aynı sıkıntı var malesef
Evet canim bende bi ara kefiri kendim mayalidim içtim sindi bu ara yogunlugum gecsinde yine denerim..BitmeyenUmidim arada kefir iç hem doğal faydası çok tadı çok mükemmel değil ama işe yaradı bugün ben kendim yapamayacağım için atatürk orman çiftliğinin aldım en doğalı o gibi geldi bi de karamaya kefir varmış. Migrosta bi de eczanelerde satılıyormuş, kendi sitesinde senin şehrinde nerede satılıyor gösteriyor. Bi dahakine ondan alıcam.
Kızlar hepiniz arada için bence sağlık için.
O istediğiniz yiyemedği için gözleri dönmüştür :) :) bence büyük başarı 3 ay diyeti tam anlamıyla yapmak tebrik etmek lazım yalnız 3 ayda 12 kilo normal bence ayda zorla 5 kilo verilse bu iş tamam sonuç olarak. Ama nedense ben yapınca zor geliyoArada olur öyle insanız yahu. Ay benim bi akraba diyette kız baya da bi verdi kilo 72 den 60 a düştü ama 3 ayda tıkır tıkır verdi, son 1 kilosu kalmış diyetisyende ağır bi liste vermiş. Dün görüştüm kızın sinirleri bozulmuş bakışları falan değişmiş dedim iyimisin hayır çok kötüyüm diyor. Gerçekten deliye bağlamıştı...
Aynen 3 ayda 12 kilo normal ama o normali başarmak zor.O istediğiniz yiyemedği için gözleri dönmüştür :) :) bence büyük başarı 3 ay diyeti tam anlamıyla yapmak tebrik etmek lazım yalnız 3 ayda 12 kilo normal bence ayda zorla 5 kilo verilse bu iş tamam sonuç olarak. Ama nedense ben yapınca zor geliyo:d
Benim Patatesler yandı bitti kül olduAynen 3 ayda 12 kilo normal ama o normali başarmak zor.Haftada 1 gün istediğini de yiyomuş ama bu seferki liste çok sıkı geldi heralde.
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor patates diyeti?
bizimde sıkı yapmamız lazım.Ben diyetisyenle yapamıyorum ya çalışınca zor geliyor.Bahane biliyorum ama zor geliyo işteAynen 3 ayda 12 kilo normal ama o normali başarmak zor.Haftada 1 gün istediğini de yiyomuş ama bu seferki liste çok sıkı geldi heralde.
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor patates diyeti?
Çalışırken zor evet. Ben diyetisyene gidiyorum kendim denedim çok, olmadı. Bundan önce gittiğim diyetisyenlerle elektriğim de tutmamıştı. Bu seferkini çok seviyorumbizimde sıkı yapmamız lazım.Ben diyetisyenle yapamıyorum ya çalışınca zor geliyor.Bahane biliyorum ama zor geliyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?