Evliliğim için 35 kilo

Gitttim ve dedim bende aylık yemek lisatesi var diye ben senin listenle ilgilenemem dedi özel bi diyetisyene gitmek lazım da işte ne bilim maddi olarak ne derece olur nasıl olur bilmiyorum.

Gitttim ve dedim bende aylık yemek lisatesi var diye ben senin listenle ilgilenemem dedi özel bi diyetisyene gitmek lazım da işte ne bilim maddi olarak ne derece olur nasıl olur bilmiyorum.
Gıcık işini hakkıyla yapmayan aldığı para haram olan insan. Ay çok sinirlendim.

Menümü yazayım dünün aynısı aslında
Sabah: 2 dilim ananas 1 bardak kefir
Öğlen: 1 dilim ananas 1 bardak kefir 10 çiğ badem 1 tk lor peyniri
Aslında 2 bardak kefir içmem lazımdı ama 1 içtim yerine lor peyniri attım ağzıma.
Akşam: 2 enginar yoğurt
Yarın normal yemek yiyeceğim çok mutluyum...

Afiyeet olsun canım

Bizim burada hamarat ciftlik var soğuk zincirle kapıya geliyor doğal çiftlik yumurtası eti sütü kefirin arada alıyorum

Oyy kiyamam sana ya diyetisyene bak

Bende fırsat bulursam birgün kefir mayalamayı düşünüyorum aklımda olsun Migros'a bakarım

Anam gözüm döndü ananaslardan iyi kurtulmuşsun

Slm kizlar menumu yazim
Sabah; iki haslanmis yumurta salata suzme peynir ve lor peynir bi yk pekmezz iki dilim tb ekmegi cay
Ara ;yogurda chia, gun kurusu, bi yk yulaf ezmesi elma dogradim yedim
Aksam; bi porsiyon kuru fasulye ve cacik (salata yiyemedim bulanti vardi hap yuzunden)
Aksam cayin yaninda beyaz leblebi yedim bi avuc azcikta ay çekirdeği pufff .bugun menu kotu ya
3lt su ve 45dk yürüyüş yapildi

Günaydın canım benim menün güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…