- 4 Ocak 2015
- 2.203
- 2.405
- 158
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.081
Günaydın canımGünaydın herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın herkese
Hoşbuldum canımAynen canım bu arada hoş geldin :))
GünaydınnnGünaydın canım
Günaydınn :)Günaydın herkese
Ilk once hen zayiflayiip tüp bebegimi yaptiriym bu ndan sonra ilac neym kullanirim menopoza girince pek alternatif kalmıyor. Yumurtam az 6 tane kaldi inş ice azalmadan zayiflayim bide maddi yonden bekliyorduk buyuk ihtimal eger zayiflarsam ramazan dan sonra yada kurban bayramina yaptirmayi istiyorum cunku zaman aleyhime isliyor ve iradesiz bir insanimm (Geçmiş olsun canım
Doktora danıştın mı ? Belki bir çözümü vardır .
Inşaallah her şey gönlünce olur canımIlk once hen zayiflayiip tüp bebegimi yaptiriym bu ndan sonra ilac neym kullanirim menopoza girince pek alternatif kalmıyor. Yumurtam az 6 tane kaldi inş ice azalmadan zayiflayim bide maddi yonden bekliyorduk buyuk ihtimal eger zayiflarsam ramazan dan sonra yada kurban bayramina yaptirmayi istiyorum cunku zaman aleyhime isliyor ve iradesiz bir insanimm (
Ilk once hen zayiflayiip tüp bebegimi yaptiriym bu ndan sonra ilac neym kullanirim menopoza girince pek alternatif kalmıyor. Yumurtam az 6 tane kaldi inş ice azalmadan zayiflayim bide maddi yonden bekliyorduk buyuk ihtimal eger zayiflarsam ramazan dan sonra yada kurban bayramina yaptirmayi istiyorum cunku zaman aleyhime isliyor ve iradesiz bir insanimm (
Aminnnn ins hepimizinnn canimmInşaallah her şey gönlünce olur canım
Ayy tmm canim gayret edip zayiflamam lazim ramazanda kg verilmiyor zor oluyor dur bakalim pazartesi kac cikacam 78 zim bugun bakalim hala odemim varsa anlarizBu haftayı da sayarsak 6 hafta var canım gerçekten hiç bozmazsan 70
Değil 69 bile olursun... 26 mayıs akşamı başlıyor ramazan.
İnşallah pazartesi 77 ve altı çıkarsın. Bugün çok sıkıcı benim kefir ananas ikisinde sevmem ama yapacak bi şey yok. Kefir çok yararlıymış bağırsaklar için. Akşam enginar yiycem iple çekiyorum. Yarın da böyle yapıcam. Sonra normal liste.Ayy tmm canim gayret edip zayiflamam lazim ramazanda kg verilmiyor zor oluyor dur bakalim pazartesi kac cikacam 78 zim bugun bakalim hala odemim varsa anlariz
Ben galiba her yemeği seviyorum kefir ananas enginar ver şabana gitmez yabana hesabı birde değişik şeyler tatmayı seviyorum tek icimin almadığı suşi oldu şuana kadar deneyen varsa fikrine ihtiyacım var ilginç bir şekilde kendisinden tiksiniyorum ve tirsiyorumİnşallah pazartesi 77 ve altı çıkarsın. Bugün çok sıkıcı benim kefir ananas ikisinde sevmem ama yapacak bi şey yok. Kefir çok yararlıymış bağırsaklar için. Akşam enginar yiycem iple çekiyorum. Yarın da böyle yapıcam. Sonra normal liste.
Ama suşi de hiç yeniebilecek bi şey değil. 1 kere yemiştim çıt çıt o etrafındaki havyarlar patladıkça çok tiksinmiştim.Çalışırken iş için biriyle yemek yiyecektik ne yiyelim falan muhabbetinde benim için fark etmez dedim herşeye uyarım, adam suşi yiyelim o zaman dedi. Yook dedim bi o olmaz adam o kadar yemek içinden suşi demişti.Ben galiba her yemeği seviyorum kefir ananas enginar ver şabana gitmez yabana hesabı birde değişik şeyler tatmayı seviyorum tek icimin almadığı suşi oldu şuana kadar deneyen varsa fikrine ihtiyacım var ilginç bir şekilde kendisinden tiksiniyorum ve tirsiyorum
Çok iyiBugünki menüm :klasik Karatay kahvaltısı akşam zeytinyağlı ısırgan ve ıspanak kavurması ,yoğurt ve ceviz spor olarak pazarda yürüdüm 4 bin adım
Valla canım üç gündür deli gibi spor yapıp su içiyorum az kaldı 700 Gr verelimde kurtulalım artık ya yaz geldi daha kızı WC eğitimine alistiricam 7 yi görünce basliycam diyorum bu gidişle çocuk bezli gezecekAma suşi de hiç yeniebilecek bi şey değil. 1 kere yemiştim çıt çıt o etrafındaki havyarlar patladıkça çok tiksinmiştim.Çalışırken iş için biriyle yemek yiyecektik ne yiyelim falan muhabbetinde benim için fark etmez dedim herşeye uyarım, adam suşi yiyelim o zaman dedi. Yook dedim bi o olmaz adam o kadar yemek içinden suşi demişti.
Sen napıyosun? Hiç tartıldın mu attın mı ödemini?
Ooh süper sen ödem atıcam derken yağ da yakmışsındır çok sevindim... Yazın zaten daha kolay olur derler. 3 haftaya hem havalar iyice ısınır hem sen 7 leri görürsün bence.Valla canım üç gündür deli gibi spor yapıp su içiyorum az kaldı 700 Gr verelimde kurtulalım artık ya yaz geldi daha kızı WC eğitimine alistiricam 7 yi görünce basliycam diyorum bu gidişle çocuk bezli gezecek