• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Çalışırken zor evet. Ben diyetisyene gidiyorum kendim denedim çok, olmadı. Bundan önce gittiğim diyetisyenlerle elektriğim de tutmamıştı. Bu seferkini çok seviyorum:KK200: canım benim:super:
Sen gidersen ve yemekhane varsa ancak o listeyi haftalık götürüp yapabilirsin.
Gitttim ve dedim bende aylık yemek lisatesi var diye ben senin listenle ilgilenemem dedi özel bi diyetisyene gitmek lazım da işte ne bilim maddi olarak ne derece olur nasıl olur bilmiyorum.

Gitttim ve dedim bende aylık yemek lisatesi var diye ben senin listenle ilgilenemem dedi özel bi diyetisyene gitmek lazım da işte ne bilim maddi olarak ne derece olur nasıl olur bilmiyorum.
Gıcık:mapus: işini hakkıyla yapmayan aldığı para haram olan insan. :KK11:Ay çok sinirlendim.

Menümü yazayım dünün aynısı aslında
Sabah: 2 dilim ananas 1 bardak kefir
Öğlen: 1 dilim ananas 1 bardak kefir 10 çiğ badem 1 tk lor peyniri
Aslında 2 bardak kefir içmem lazımdı ama 1 içtim yerine lor peyniri attım ağzıma.
Akşam: 2 enginar yoğurt
Yarın normal yemek yiyeceğim çok mutluyum...

Aslında 2 bardak kefir içmem lazımdı ama 1 içtim yerine lor peyniri attım ağzıma.
Afiyeet olsun canım

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim arada kefir iç hem doğal faydası çok tadı çok mükemmel değil ama işe yaradı bugün:KK19:ben kendim yapamayacağım için atatürk orman çiftliğinin aldım en doğalı o gibi geldi bi de karamaya kefir varmış. Migrosta bi de eczanelerde satılıyormuş, kendi sitesinde senin şehrinde nerede satılıyor gösteriyor. Bi dahakine ondan alıcam.
Kızlar hepiniz arada için bence sağlık için.
Bizim burada hamarat ciftlik var soğuk zincirle kapıya geliyor doğal çiftlik yumurtası eti sütü kefirin arada alıyorum

Oyy kiyamam sana ya diyetisyene bak

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim arada kefir iç hem doğal faydası çok tadı çok mükemmel değil ama işe yaradı bugün:KK19:ben kendim yapamayacağım için atatürk orman çiftliğinin aldım en doğalı o gibi geldi bi de karamaya kefir varmış. Migrosta bi de eczanelerde satılıyormuş, kendi sitesinde senin şehrinde nerede satılıyor gösteriyor. Bi dahakine ondan alıcam.
Kızlar hepiniz arada için bence sağlık için.
Bende fırsat bulursam birgün kefir mayalamayı düşünüyorum aklımda olsun Migros'a bakarım

Anam gözüm döndü ananaslardan :KK70:iyi kurtulmuşsun :KK70::KK70:

Slm kizlar menumu yazim
Sabah; iki haslanmis yumurta salata suzme peynir ve lor peynir bi yk pekmezz iki dilim tb ekmegi cay
Ara ;yogurda chia, gun kurusu, bi yk yulaf ezmesi elma dogradim yedim
Aksam; bi porsiyon kuru fasulye ve cacik (salata yiyemedim bulanti vardi hap yuzunden)
Aksam cayin yaninda beyaz leblebi yedim bi avuc azcikta ay çekirdeği pufff .bugun menu kotu ya
3lt su ve 45dk yürüyüş yapildi

Slm kizlar menumu yazim
Sabah; iki haslanmis yumurta salata suzme peynir ve lor peynir bi yk pekmezz iki dilim tb ekmegi cay
Ara ;yogurda chia, gun kurusu, bi yk yulaf ezmesi elma dogradim yedim
Aksam; bi porsiyon kuru fasulye ve cacik (salata yiyemedim bulanti vardi hap yuzunden)
Aksam cayin yaninda beyaz leblebi yedim bi avuc azcikta ay çekirdeği pufff .bugun menu kotu ya
3lt su ve 45dk yürüyüş yapildi
Günaydın canım benim menün güzel afiyet olsun

Back