- 30 Haziran 2016
- 2.507
- 5.330
- 88
- 45
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.061
Günaydın kızlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben bi de küs kalınca çok geriliyorum. Şimdiye kadar hiç 1 günü geçmedi Allahtan. 2015 te kilom için kavga ettik işte buraya konu açtım sonra. O Tartışmadan sonra geçen yaz bi tartışmıştık bu da 3 olmuş yılda 1 oluyor demek ama olunca çok ağır oluyor. Allah hiç kimsenin yuvasının tadını kaçırmasın.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGunaydin bacimmm :))
Günaydın fıstıkGünaydın kızlar :)
Dün bahçede comel kalk iş bile yapamadım vücudum kasildi ağrım çok oldu hatta dün gündüz olmadım gibiydi ikinci günuydu,bide herhangi bir ilaç alirsam da kesiyor,çok korktum bu ay regl aZ oluyorum erken menopoz var bende ((
Sabah:1 dilim peynir+domates
Öğlen:Mercimek çorbası
Akşam:Kabak yemeği+yoğurt
Yarın bütün gün kefir içicem... Sadece akşam yemeği var.
Bende evdeyim kızlar tekrar yatıyorum uyumak istiyorum
Riskli canım o takmıyor benim kadar çok söyledim konuştum ağladı suratını astı bende artık birşey demiyorum umarım sağlıklı olur artık bizlerde dikkat edelim verelim şu kiloları bıktım
Yedim Canım ya bugünlük böyle olsun dedim dünyaları yedim gitti benim Karatay
Eki Görüntüle 1983965
Spor yaparken ben yarın spora başlayacağım inşallah.
Günaydın tatlı kızlar bugün çok mutluyum
1. Si eşimle barıştık önce bi konuşalım dedi rest çeker gibi oldu bende restine rest dedim. Baktı geri adım atmıyorum özür dileyip sarıldı
2. Si 85.7 kilo çıktım dün kendimi camdan atacaktım 88.2 görünce. Biraz sağlıksız oldu ama zaten canım bi şey istemiyordu öğlene doğru 1 kase probiyotik toz katıp yoğurt tüm gün bol bol su akşam kabak yemeği yoğurt ile dengeye girdim.
Bugün pazarım var diyetisyenin verdiği listeye göre alışveriş yapıp 2 mayısa kadar sıfır kaçamakla gideceğim.
Çünkü eşim göğüslerim için ameliyat olmamı istiyordu çünkü çok büyüklerdi malesef
Bakalım deneyeceğim...Bütün gün kefir çok zorlayıcı geldi bana, Kefir beni pek tok tutmuyor.
Kolay gelsin canım