• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Aynen ben bi de küs kalınca çok geriliyorum. Şimdiye kadar hiç 1 günü geçmedi Allahtan. 2015 te kilom için kavga ettik işte buraya konu açtım sonra. O Tartışmadan sonra geçen yaz bi tartışmıştık bu da 3 olmuş yılda 1 oluyor demek ama olunca çok ağır oluyor.:KK43: Allah hiç kimsenin yuvasının tadını kaçırmasın.

Zor oluyor gerçekten, hızlı çözülmesine sevindim.
Evin içinde gerginlik olunca , İnsanın bütün enerjisi gidiyor

Dün bahçede comel kalk iş bile yapamadım vücudum kasildi ağrım çok oldu hatta dün gündüz olmadım gibiydi ikinci günuydu,bide herhangi bir ilaç alirsam da kesiyor,çok korktum bu ay regl aZ oluyorum erken menopoz var bende :KK43:((

Geçmiş olsun canım
Doktora danıştın mı ? Belki bir çözümü vardır .

Günaydın tatlı kızlar bugün çok mutluyum:KK76:
1. Si eşimle barıştık önce bi konuşalım dedi rest çeker gibi oldu bende restine rest dedim. Baktı geri adım atmıyorum özür dileyip sarıldı:KK74:
2. Si 85.7 kilo çıktım dün kendimi camdan atacaktım 88.2 görünce. Biraz sağlıksız oldu ama zaten canım bi şey istemiyordu öğlene doğru 1 kase probiyotik toz katıp yoğurt tüm gün bol bol su akşam kabak yemeği yoğurt ile dengeye girdim.
Bugün pazarım var diyetisyenin verdiği listeye göre alışveriş yapıp 2 mayısa kadar sıfır kaçamakla gideceğim.

Çok güzel haberler bunlar,
senin adına çok sevindim

Back