• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

kedikedi84 kedikedi84 canım eşinle barışmanıza çok sevindim uzamadan yoksa İnsanın tadı tuzu kalmıyor hiçbirşey yapası gelmiyor
Aynen ben bi de küs kalınca çok geriliyorum. Şimdiye kadar hiç 1 günü geçmedi Allahtan. 2015 te kilom için kavga ettik işte buraya konu açtım sonra. O Tartışmadan sonra geçen yaz bi tartışmıştık bu da 3 olmuş yılda 1 oluyor demek ama olunca çok ağır oluyor.:KK43: Allah hiç kimsenin yuvasının tadını kaçırmasın.

Gerçektende modum dustuydu,eşimle kavga ettiğinden beri modum düştü azcık evde yanlız kalıp kafa dinlemeye çok ihtiyacım var şöyle içime sinecek diyet yapmak istiyorum artık engel ciksada yapacamm kendim için eşim için bebek için zayıflamak istiyorum..33yasindayimm
Ben iki gündür uyuyorum iyi geliyor uyu geçer derler ya... Gerçi dün öğlen uyurken hayatımda ilk defa karabasan bastı. Nasıl sıkıldıysam. Merak etmiştim hep:KK45: kötüymüş.

Aynen ben bi de küs kalınca çok geriliyorum. Şimdiye kadar hiç 1 günü geçmedi Allahtan. 2015 te kilom için kavga ettik işte buraya konu açtım sonra. O Tartışmadan sonra geçen yaz bi tartışmıştık bu da 3 olmuş yılda 1 oluyor demek ama olunca çok ağır oluyor.:KK43: Allah hiç kimsenin yuvasının tadını kaçırmasın.
Amin canım inşallah rabbim böyle kavgalar tatsız tuzsuz olaylar yaşatmasın bizleri

Afiyet olsun canım güzel menü spor gerçekten kesiyor mu reglini ilk kez öğreniyorum
Dün bahçede comel kalk iş bile yapamadım vücudum kasildi ağrım çok oldu hatta dün gündüz olmadım gibiydi ikinci günuydu,bide herhangi bir ilaç alirsam da kesiyor,çok korktum bu ay regl aZ oluyorum erken menopoz var bende :(((

Dün bahçede comel kalk iş bile yapamadım vücudum kasildi ağrım çok oldu hatta dün gündüz olmadım gibiydi ikinci günuydu,bide herhangi bir ilaç alirsam da kesiyor,çok korktum bu ay regl aZ oluyorum erken menopoz var bende :KK43:((
Ay canım benim anlıyorum seni şu kiloları verelim herşey yoluna girecek inşallah

Dün bahçede comel kalk iş bile yapamadım vücudum kasildi ağrım çok oldu hatta dün gündüz olmadım gibiydi ikinci günuydu,bide herhangi bir ilaç alirsam da kesiyor,çok korktum bu ay regl aZ oluyorum erken menopoz var bende :KK43:((
Ya kıyamam dikkat et zaten serin daha havalar ayaklarına kalın çorap giy. Miyavsu haklı kilo kadın hastalıklarına çok etki ediyor. Şu son baharda inşallah hepimiz hamile kalırız. Senin için de dua edicem hep.

Kız ISILDURU ISILDURU nerelerdesin bırakma sakın kendini...
Kızlar mesajlarınızı görmedim bende siz yoksunuz buralarda diye düşündüm bildirim gelmeyince belkide geldi ama her açtığımda 50-60 mesaj vardı arada kaynadi demek bende acaba diye bir baktım bisuru msj birikmiş

Ya kıyamam dikkat et zaten serin daha havalar ayaklarına kalın çorap giy. Miyavsu haklı kilo kadın hastalıklarına çok etki ediyor. Şu son baharda inşallah hepimiz hamile kalırız. Senin için de dua edicem hep.
Bende edicem canim miyav_su icinde rabbim gonlumuzun muradini versin inş. ..♡♥♡

Back