- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.041
Evet toparlarım inşallahOlsun yarın toparlarsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet toparlarım inşallahOlsun yarın toparlarsın.
Diyetisyen verdi sabah öğlen kefir ananas tatil sonrası cezasıhaftaya da 1 gün yapıcamNeden kefir içeceksin canım menün güzel afiyet olsun
Aynen ben bi de küs kalınca çok geriliyorum. Şimdiye kadar hiç 1 günü geçmedi Allahtan. 2015 te kilom için kavga ettik işte buraya konu açtım sonra. O Tartışmadan sonra geçen yaz bi tartışmıştık bu da 3 olmuş yılda 1 oluyor demek ama olunca çok ağır oluyor. Allah hiç kimsenin yuvasının tadını kaçırmasın.kedikedi84 canım eşinle barışmanıza çok sevindim uzamadan yoksa İnsanın tadı tuzu kalmıyor hiçbirşey yapası gelmiyor
Ben iki gündür uyuyorum iyi geliyor uyu geçer derler ya... Gerçi dün öğlen uyurken hayatımda ilk defa karabasan bastı. Nasıl sıkıldıysam. Merak etmiştim hep kötüymüş.Gerçektende modum dustuydu,eşimle kavga ettiğinden beri modum düştü azcık evde yanlız kalıp kafa dinlemeye çok ihtiyacım var şöyle içime sinecek diyet yapmak istiyorum artık engel ciksada yapacamm kendim için eşim için bebek için zayıflamak istiyorum..33yasindayimm
Detox gibi anladım Canım inşallah toparlarsın verdiğimiz emeklere yazık olmasınDiyetisyen verdi sabah öğlen kefir ananas tatil sonrası cezasıhaftaya da 1 gün yapıcam
Amin canım inşallah rabbim böyle kavgalar tatsız tuzsuz olaylar yaşatmasın bizleriAynen ben bi de küs kalınca çok geriliyorum. Şimdiye kadar hiç 1 günü geçmedi Allahtan. 2015 te kilom için kavga ettik işte buraya konu açtım sonra. O Tartışmadan sonra geçen yaz bi tartışmıştık bu da 3 olmuş yılda 1 oluyor demek ama olunca çok ağır oluyor. Allah hiç kimsenin yuvasının tadını kaçırmasın.
Bende bugün öğlen uyudum çok rahatladım iyi geldi bana karabasan fena oluyor allahım evlerden ırakBen iki gündür uyuyorum iyi geliyor uyu geçer derler ya... Gerçi dün öğlen uyurken hayatımda ilk defa karabasan bastı. Nasıl sıkıldıysam. Merak etmiştim hep kötüymüş.
Dün bahçede comel kalk iş bile yapamadım vücudum kasildi ağrım çok oldu hatta dün gündüz olmadım gibiydi ikinci günuydu,bide herhangi bir ilaç alirsam da kesiyor,çok korktum bu ay regl aZ oluyorum erken menopoz var bende ((Afiyet olsun canım güzel menü spor gerçekten kesiyor mu reglini ilk kez öğreniyorum
Ay canım benim anlıyorum seni şu kiloları verelim herşey yoluna girecek inşallahDün bahçede comel kalk iş bile yapamadım vücudum kasildi ağrım çok oldu hatta dün gündüz olmadım gibiydi ikinci günuydu,bide herhangi bir ilaç alirsam da kesiyor,çok korktum bu ay regl aZ oluyorum erken menopoz var bende ((
Ya kıyamam dikkat et zaten serin daha havalar ayaklarına kalın çorap giy. Miyavsu haklı kilo kadın hastalıklarına çok etki ediyor. Şu son baharda inşallah hepimiz hamile kalırız. Senin için de dua edicem hep.Dün bahçede comel kalk iş bile yapamadım vücudum kasildi ağrım çok oldu hatta dün gündüz olmadım gibiydi ikinci günuydu,bide herhangi bir ilaç alirsam da kesiyor,çok korktum bu ay regl aZ oluyorum erken menopoz var bende ((
Kızlar mesajlarınızı görmedim bende siz yoksunuz buralarda diye düşündüm bildirim gelmeyince belkide geldi ama her açtığımda 50-60 mesaj vardı arada kaynadi demek bende acaba diye bir baktım bisuru msj birikmişKız ISILDURU nerelerdesin bırakma sakın kendini...
amin inşallah canımYa kıyamam dikkat et zaten serin daha havalar ayaklarına kalın çorap giy. Miyavsu haklı kilo kadın hastalıklarına çok etki ediyor. Şu son baharda inşallah hepimiz hamile kalırız. Senin için de dua edicem hep.
Bende edicem canim miyav_su icinde rabbim gonlumuzun muradini versin inş. ..♡♥♡Ya kıyamam dikkat et zaten serin daha havalar ayaklarına kalın çorap giy. Miyavsu haklı kilo kadın hastalıklarına çok etki ediyor. Şu son baharda inşallah hepimiz hamile kalırız. Senin için de dua edicem hep.
Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı bebek nasip edip kucağını doldursun aminnBende edicem canim miyav_su icinde rabbim gonlumuzun muradini versin inş. ..♡♥♡
Gunaydin bacimmm :))Günaydın kızlar