• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Amin canım sağol şuan yemiyor ama umarım çocukta problem olmaz ilk çocuğu malesef obez :KK12:ben birşey diyincede kızıyor bizler zayıflayalım kızlar hem çocuk için hem kendimiz için
Hadi ya Allah başka sıkıntı vermesin. Belki büyüdükçe değişir.

Kahvaltım biraz öğlene doğru oldu dünden kalma fırında balık ,salata akşam :patates yemeği,mercimek çorbası ,siyez bulguru ve ekmek yedim :eek:benim canım reglide ekmek ve kızartma çeker :dondurma:onun yerine yemeğini yedim :KK49:Karatay'da patates ve ekmek yasak :duduk:

Ay hayır olsun. İnşallah biran önce kilo verip hamile kalırsın. Senin bu aralar modun düşük seni bi canlandırmak lazım. Sen kaç yaşındaydın ya unuttum?
Gerçektende modum dustuydu,eşimle kavga ettiğinden beri modum düştü azcık evde yanlız kalıp kafa dinlemeye çok ihtiyacım var şöyle içime sinecek diyet yapmak istiyorum artık engel ciksada yapacamm kendim için eşim için bebek için zayıflamak istiyorum..33yasindayimm

Hayra çıksın Canım aklımızda hep o var ya o yüzden rüyalarımıza giriyor benimde ablam ikinciye hamile yanlız ablam 100 kg üstü hamile kaldı
Oooo verecek rabbim kgluda olsa veriyor..Ama ablan için kg riksi olmaz inş sağlıklı gebelik geçirir inş.. eee ablan seni zayıf görünce imrenmedimi gerçi bizde gruyohh hep zayifff irade yok bende bende abur cubur yok sadece zamansız yediğimden kg aldım yaa puff

Menumu yazım kızlar
11:30 iki haşlanmış, yumurta koca kase salata,yarım avuç kadar çavdar ekmek çöreği ev yapımı ha,peynir zeytin ,bı tk pekmez, şekersiz çay
19:00 bı tabak patitiz yemeği,bı porsiyon elmalı cihali tarçınlı yoğurt karışımını yedim
Şekersiz çay 2.5cay bugün spor yok reglimi kesiyor..

Oooo verecek rabbim kgluda olsa veriyor..Ama ablan için kg riksi olmaz inş sağlıklı gebelik geçirir inş.. eee ablan seni zayıf görünce imrenmedimi gerçi bizde gruyohh hep zayifff irade yok bende bende abur cubur yok sadece zamansız yediğimden kg aldım yaa puff
Riskli canım o takmıyor benim kadar çok söyledim konuştum ağladı suratını astı bende artık birşey demiyorum umarım sağlıklı olur artık bizlerde dikkat edelim verelim şu kiloları bıktım

Menumu yazım kızlar
11:30 iki haşlanmış, yumurta koca kase salata,yarım avuç kadar çavdar ekmek çöreği ev yapımı ha,peynir zeytin ,bı tk pekmez, şekersiz çay
19:00 bı tabak patitiz yemeği,bı porsiyon elmalı cihali tarçınlı yoğurt karışımını yedim
Şekersiz çay 2.5cay bugün spor yok reglimi kesiyor..
Afiyet olsun canım güzel menü spor gerçekten kesiyor mu reglini ilk kez öğreniyorum

Back