• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Sizinde demekki benim gibi iradeniz yok hırs yok halbuki bi sıksak mutlu olucazzz ama olacak başaracğızz. Sen kaçtan 85 e inmiş bu bir başarı hiçç takma yaa vericezzz nerdeyse aynı kilodayız işte yaş olarak bilmiyorum ne kadar fark ama olsun :)
32 yaşındayım sen kaç yaşındasın? Bi de boyun kaç?

image.jpeg

Evet canim cok yogundum bugun evdeyim regl oldum ya hassasim hic bi is yapasim gelmiy artik toparlanmaliyim ruyamda bebek gordum ve Bebek icin zayiflamaliyimmm tmm bundan sonra araniza katilacagimm.seker ilacini icince regl mi kesiyor regl donemim bitince baslicamm vucudumdaki odem gitsin ve 79 kg ciktim şok oldum hemen yediklerimi bugun aksam paylasirimm..

Evet canim cok yogundum bugun evdeyim regl oldum ya hassasim hic bi is yapasim gelmiy artik toparlanmaliyim ruyamda bebek gordum ve Bebek icin zayiflamaliyimmm tmm bundan sonra araniza katilacagimm.seker ilacini icince regl mi kesiyor regl donemim bitince baslicamm vucudumdaki odem gitsin ve 79 kg ciktim şok oldum hemen yediklerimi bugun aksam paylasirimm..
Bebek için kilo çok önemliii başta kendim için ve gebelik için zayıflamak istiyorum bende inşallah yapacağız.

Hayra çıksın Canım aklımızda hep o var ya o yüzden rüyalarımıza giriyor benimde ablam ikinciye hamile yanlız ablam 100 kg üstü hamile kaldı

Ay hayır olsun. İnşallah biran önce kilo verip hamile kalırsın. Senin bu aralar modun düşük seni bi canlandırmak lazım. Sen kaç yaşındaydın ya unuttum?

Hayra çıksın Canım aklımızda hep o var ya o yüzden rüyalarımıza giriyor benimde ablam ikinciye hamile yanlız ablam 100 kg üstü hamile kaldı
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin. Kilolu hamile kalıp zararlı yiyecek yiyemediğinden zayıflayanlar varmış hamilelik döneminde.

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin. Kilolu hamile kalıp zararlı yiyecek yiyemediğinden zayıflayanlar varmış hamilelik döneminde.
Amin canım sağol şuan yemiyor ama umarım çocukta problem olmaz ilk çocuğu malesef obez :KK12:ben birşey diyincede kızıyor bizler zayıflayalım kızlar hem çocuk için hem kendimiz için

Back