• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kızlar sizlerle birşey paylaşıcam biraz ayıp olucak :KK22:+18 ama çok mutlu oldum içimde kalmasın :KK23:eşim göğüslerimin artık aşağıya doğru sarkık olmadığını :KK23:ve sertleşmiş olduğunu söyledi :KK22:belki sizleri gaza getirir biraz terbiyesiz oldu :KK23:özür dilerim

Miyav_su Miyav_su sağol canım bugün başladım kaldığım yerden ama spora gitmedim. Yukarıda yazdığına da o kadar sevindim ki spor sayesinde olmuş bence benimkilerde çok sarktı inşallah toparlanır.
Bencede devam İnan erkekler bizler gibi duygusal değiller o ana takılı kalmıyorlar bizler kendimizi yiyip bitiriyoruz sende benim gibi ağırlık yap Canım İnan toplanıyor

2015 te yazdım kah verdim kah aldım. 86 ya düştüm anca hala devam ediyorum. Bu konuda kapadı çenesini artık çabamı görüyor. Bende hemen kilo almaya başlamıştım. Daha ne kadar alabilirim ki diye diye 100 kilo oldum. Bide yarın diyete başlıyorum onun için bugün son bir yiyeyimler yok mu:KK43: sen kaç kilosun gel burda başla. Diğer yarışmalara katıl bak ben yaklaşık 15 kilo verdim daha önümde 15 daha var. İlk baştan alsaydım önlemimi böyle olmayacaktı...
Ne yarışması ? Bencede ipi baştan tutmak lazımmm bugun 3 günlük patates diyetine başladım. 83.100 grm çıktım valla ramazan ayında oruç tutuyorum Allah nasip ederse o zaman kadar yaklaşık 40 gün var :halay:en kötü 6 kilo en iyi ihtimalle 8 kilo vermem lazım.Ramazanda ben kilo almaya meyilli oluyorum.Üstelik gebelik için dr başlayacağım mayıs ayında benimde çok çok iradeli olmam lazım ya :/ sıkı destek olalım arkadaşlar.

Ne yarışması ? Bencede ipi baştan tutmak lazımmm bugun 3 günlük patates diyetine başladım. 83.100 grm çıktım valla ramazan ayında oruç tutuyorum Allah nasip ederse o zaman kadar yaklaşık 40 gün var :halay:en kötü 6 kilo en iyi ihtimalle 8 kilo vermem lazım.Ramazanda ben kilo almaya meyilli oluyorum.Üstelik gebelik için dr başlayacağım mayıs ayında benimde çok çok iradeli olmam lazım ya :/ sıkı destek olalım arkadaşlar.
Cuma yarışmaları oluyor, Diyet topiklerinin birinin altında. Şimdi yeni başlayınca diyete ilk haftalar çok hızlı sonuç alırsın zaten. Biz burada hergün yediklerimizi yaptığımız sporu yazıp dertleşiyoruz. Pazartesi günleri de tartılıp yazıyoruz. Hadi bakalım gazan mübarek olsun:eğlence:

Cuma yarışmaları oluyor, Diyet topiklerinin birinin altında. Şimdi yeni başlayınca diyete ilk haftalar çok hızlı sonuç alırsın zaten. Biz burada hergün yediklerimizi yaptığımız sporu yazıp dertleşiyoruz. Pazartesi günleri de tartılıp yazıyoruz. Hadi bakalım gazan mübarek olsun:eğlence:
Yeni başlamıyorum kii Ömrüm ki diyetle geçti :D :d diyet diyince sıkıcı gliyo sağlıklı beslenme diyim önceden 3 kilo alınca deli gibi spor yapar veriridm şimdi arttı kilolarım ya ama azimli olucaz pess etmek yokkkkkk inşallahhh ben şu patatesle 2 kiloyu atayım bi sonra onun üstüne çok sıkı yapıcam bişeyler çıkar o zaman herhalde :KK49:

Günaydın kızlar :KK200::KK200::KK200:

Günaydın canım

Günaydın tatlı kızlar bugün çok mutluyum:KK76:
1. Si eşimle barıştık önce bi konuşalım dedi rest çeker gibi oldu bende restine rest dedim. Baktı geri adım atmıyorum özür dileyip sarıldı:KK74:
2. Si 85.7 kilo çıktım dün kendimi camdan atacaktım 88.2 görünce. Biraz sağlıksız oldu ama zaten canım bi şey istemiyordu öğlene doğru 1 kase probiyotik toz katıp yoğurt tüm gün bol bol su akşam kabak yemeği yoğurt ile dengeye girdim.
Bugün pazarım var diyetisyenin verdiği listeye göre alışveriş yapıp 2 mayısa kadar sıfır kaçamakla gideceğim.

Günaydın tatlı kızlar bugün çok mutluyum:KK76:
1. Si eşimle barıştık önce bi konuşalım dedi rest çeker gibi oldu bende restine rest dedim. Baktı geri adım atmıyorum özür dileyip sarıldı:KK74:
2. Si 85.7 kilo çıktım dün kendimi camdan atacaktım 88.2 görünce. Biraz sağlıksız oldu ama zaten canım bi şey istemiyordu öğlene doğru 1 kase probiyotik toz katıp yoğurt tüm gün bol bol su akşam kabak yemeği yoğurt ile dengeye girdim.
Bugün pazarım var diyetisyenin verdiği listeye göre alışveriş yapıp 2 mayısa kadar sıfır kaçamakla gideceğim.
Çok sevindim canım esinle barismana e bide kiloda vermissin daha ne olsun

Yeni başlamıyorum kii Ömrüm ki diyetle geçti :KK70: :d diyet diyince sıkıcı gliyo sağlıklı beslenme diyim önceden 3 kilo alınca deli gibi spor yapar veriridm şimdi arttı kilolarım ya ama azimli olucaz pess etmek yokkkkkk inşallahhh ben şu patatesle 2 kiloyu atayım bi sonra onun üstüne çok sıkı yapıcam bişeyler çıkar o zaman herhalde :KK49:
Doğru benimde öyle ama itiraf ediyorum benim çoğu kandırmaca diyetti:KK12: şu an 85 olduğuna sevinen bir insan yavrusu oldum çıktım işte. Aynen pes etmek yok.

Doğru benimde öyle ama itiraf ediyorum benim çoğu kandırmaca diyetti:KK12: şu an 85 olduğuna sevinen bir insan yavrusu oldum çıktım işte. Aynen pes etmek yok.
Sizinde demekki benim gibi iradeniz yok hırs yok halbuki bi sıksak mutlu olucazzz ama olacak başaracğızz. Sen kaçtan 85 e inmiş bu bir başarı hiçç takma yaa vericezzz nerdeyse aynı kilodayız işte yaş olarak bilmiyorum ne kadar fark ama olsun :)

Back