- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.881
Ayyyy ben kacamimmm son cirpinislarim artikk :)) kiz iyiki bi aldik maşallah sevenimiz cokmus onu anladik bazi aksikler oldu kaza sünnet derken birde millet onada geldiler şimdide komsular gelcekmis cuma gunu hosgeldine 17-18 kisi oluruz dedi taam buyurun dedim toptan agirlamalk iyi :)) bu haftayi bide gelecek carsambayi bi atlatiyim rahat bi nefes alcammm ben yosamm sindiye 70 kg gelrnden gidenden yapamadim ama artik gelselerde gitselerde yememm
Günaydın canım tut kendini insan sonra çok pişman oluyor neyin var özel degilseAcayip üzgün ve mutsuzum kızlar kendimi zor tutuyorum yanlış beslenmemek için
Günaydın canım iş güç işte tutuyorum merak etme birazdan kahvaltı yapıp spora gideceğim bugün eşim dükkandaGünaydın canım tut kendini insan sonra çok pişman oluyor neyin var özel degilse
Ah canım ya inşallah bu yaz düzelir işlerin.Günaydın canım iş güç işte tutuyorum merak etme birazdan kahvaltı yapıp spora gideceğim bugün eşim dükkanda
Hadi bakalım canım bayramda 60 kg olmak istiyorum artık sıkıldım bu kilolardan
Acayip üzgün ve mutsuzum kızlar kendimi zor tutuyorum yanlış beslenmemek için
L laracraft seni de ekledim tabloya pazartesi günleri tartı günü.
Eki Görüntüle 1971644
Tablo tam görünüyor mu? İnternet kotam dolmuş ben yarım görüyorum ama yüklendi gözüküyor.
Ellerine sağlık kiz yazismissiniz bana bildirim gelmedi haydi bakem kazamiz mübarek olsun inş pes etmeden yılmadan devam yolaa ayy heyacann seyy ettim :)))
Sabah: sek quark 4 kinoalı galete
Öğlen: ızgara tavuk salata
Akşam: ızgara somon salata
2 fincan yeşil çay
İYi geceler kızlar bugün ki menüm sabah acele ile çıktım yarım tost öğlen fırında karnıbahar köftesi akşam mercimek çorbası ,yoğurtlu brokoli salata spor 25 dk kardiyo +80 dk ağırlık
Ok sıkıntı yok. Zaten hayat ve insanlar o kadar darlayıcı ve tripli ki buraya deşarj olmaya geliyoruz. Kendimizi disipline sokup kilo vermek amaç zaten burası araç
Kesinlikle şu sıralar bende insanlardan kaçıyorum
Bir haftayi atlattikmi gerisi gelirr sabir kuzu verecegimiz mutlu olacagimiz kglar aklina gelsin insAcayip üzgün ve mutsuzum kızlar kendimi zor tutuyorum yanlış beslenmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?